Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-Гонзо
Ако се правят промени, то те трябва да се случат след приключване на мачовете ни за купата. Новите хора да бъдат назначени по най-бързия начин и да има ясна визия какво ще се случва за следващия сезон и да се започне раборта веднага по селекцията, а не да се окаже, че пак ще правим селекция до края на септември, при положение, че сезона започва още през юли.
metodito написа:Живко6461 написа:1. Помолих те да се аргументираш защо мислиш, че Бардон е подходящ за директор. Предизвиквам досада. Не получавам отговор.
2. Поддържам си мнението, че Вуцов е номенклатурчик. Изграден в системата със стройната организация. Не знам какво имаш предвид с "Вуцов знае две и двеста". Но ми се струва, че ти не си запознат кога, как и какъв е бил Вуцов. Има достатъчно информация. Не само хронология.
3. Не съм съгласен с мнението ти за българите, при това изказано по обиден начин, най-малкото защото аз имам претенции, че не съм такъв. Имам много познати, за които също не е валидна твоята обобщена квалификация. Защо трябва да приемам недостатъци само и единствено защото съм българин? В този дух не бих си позволил да си приписвам положителни качества, които са много над моя потенциал, макар и да са притежавани от доста българи.
1. М... какво да се аргументирам?! При наличието на Батков и Тонев е все тая. Бардон би бил екзотичен избор - французин на работа в бг клуб. Със сигурност би внесъл нещо ново в клуба - ако му позволят. Със сигурност има добри връзки с френски клубове, и в качеството си на французин, той би могъл да получи помощ и използва тази помощ в работата си - ако му позволят! Обича България и е доказал предаността си към клуба, което предполага, че няма да се фъчне преди появата на първия проблем (като Наско и сценката, която му спретнаха с Петев - трябваше да остане, мисля)... ако му позволят. Защото Батков така или иначе ще го гледаме как тича по пистата да уволнява треньора, нали?
2. Имаш предвид, че е бил доносник на ДС ли? Че кой не е бил... Кой ще го пусне да излиза в чужбина по онова време, ако не се подчинява на разузнаването?
3. Ми остани си несъгласен. Имаме като народ и като общност много качества, но и много недостатъци. И мисля, че говориш единствено за по-възрастното поколение, а забравяш, че вече 14 години училището не е това, което беше. Хората са обезверени и бедни. Има много предпоставки да се появят негативни характеристики в българина вследствие на прехода и разширяването на пропастта между нас - социални, културни и всякакви.
"И пак казвам" (ех, че е заразна тази реплика), тази характтеристика е част от една по-обща наша черта, която не е негативна - едно анархистично мислене, което не признава авторитети на базата единствено, че "трябва" да бъдат признавани. Тя е дълбоко вкоренена в мисленето ни, и аз съм горд, че народа ни я има...
1. Да се аргументираш!!! Ти!!! Откъде накъде? Можеш да си позволяваш съвсем свободни твърдения. В краен случай след по-остра забележка да се отричаш. И да продължаваш в същия дух.
2. Не ти ли се струва, че на всеки пост, включително и на поста Спортно-технически директор в ПФК "Левски" АД трябва да бъдат назначавани компетентни личности, способни да докажат потенциала си? Уви, в последните години наблюдаваме само екзотични избори. Сигурен ли си, че Бардон има и то добри връзки с френски клубове? Кои са тези клубове? Защо мислиш, че само защото е французин би могъл да получи помощ от тези клубове? Каква трябва да е тази помощ? Аз не съм запознат с мениджърските способности на Бардон. Дали, дори и да му позволят, е способен да бъде подходящ добър ръководител? Предаността към "Левски" и обичта към България (дори и да са налице) са прекалено слаби аргументи. А се налага назначенията да аргументирани. Макар че политиката в "Левски" не е такава. Настоящият директор също обича "Левски" (вероятно и България). Може да уволнява и назначава треньори по доста по-екзотични начини дори от Тодор Батков. И ...
3. Нямах предвид, че Иван Вуцов е бил доносник на ДС. Дори не знаех, че е бил. Като по правило номенклатурните кадри от времето преди 1989 г. не са били агенти (доносници) на ДС. Имах предвид само професионалната му кариера. Въпросът ти "Че кой не е бил..." звучи много грубо, дори цинично към бълагарския народ. Много хора не са били.
4. Да, ще си остана несъгласен с много от твоите твърдения. Нищо, че пак казваш. Непризнаването "на авторитети на базата единствено, че "трябва" да бъдат признавани" не е еквивалентно на неспособност да се уважава. Хората притежават различки качества. Положителни и отрицателни. За съжаление в последните години се появяват и нови "негативни характеристики". Но не ги приписвай с лека ръка на всички, които по някакъв признак си успял да обединиш в една група.
- metodito
- Контакти:
Не те разбрах, ма карай. Здраве да е.
Metodito, кое не разбра? Наистина, хайде карай!
Най-голямата грешка в Левски е, че ги управляват най-селски бековските им бивши играчи.. и Гонзо и Сираков са къси клечки, единия тъп другия далавераджия...истински интелигентните бивши играчи на Левски, които могат да изградят футболния Левски стоят настрана, а и никой не ги търси, защото наглите са на власт, а те не искат да я дават на други... ако случайно някой се е опитал да направи нещо /Илиян Илиев бе единия подлъгал се, Херо не се подлъга../, бързо са си измивали ръцете с него при първа възможност и пак същите си остават... както е цялата ни държава де... скоро няма да се оправите с тия на върха, добре, че не съм от Левски )
- Stahlgewitter
- Контакти:
Гонзо може да е наивен, но е мъжкар. Веднага контрира Гела преди ден. От нашите да е излязло нещо? - Не. Така, че докато е на Герена, може да сте спокойни за бъдещето си.
- metodito
- Контакти:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/gonz ... ska-327155
Удри, Гонзоооо!
Ма, нямапе да го питат за лятната секеция и за Пепе...
Колко е точен един човек, който се измята от думите си?

Толкова ли беше сложно, наистина? Иначе туй да извадил коза накрая много боли. Ма след финала още повече...
, когато сме с купа и повече точки от тях.
Удри, Гонзоооо!
Ма, нямапе да го питат за лятната секеция и за Пепе...
Смятам, че на този етап Стойчо Стоев е най-подходящият човек. Може би трябваше да стане това с Херо, за да намерим точния човек.
- Не е ли хубаво футболните ръководители да се предпазвате от гръмки изказвания или плод на емоции, защото всичко на този свят май се връща, ако онзи отгоре гледа?
- Ами да, Господ сега го връща на ЦСКА! Вижте, нямам нищо лошо срещу ЦСКА, даже имам много приятели цесекари бивши и сега от играчите, които са - без чужденците, разбира се, и сме в добри приятелски отношения, но съперничеството между двата отбора трябва да е изцяло на терена, а не задкулисие някакво да има... Смятам, че в лагера на ЦСКА омразата е много по-голяма от обичта към собствения отбор, защото аз никога няма да направя така, че моя отбор да загуби за сметка на това, че ще повлияем да е лошо за другия отбор.

Толкова ли беше сложно, наистина? Иначе туй да извадил коза накрая много боли. Ма след финала още повече...

Още малко и Гонзо ще стане като батков в изказванията си. Ако продължава така, по-добре да си мълчи.
Никой не ни е виновен, че сме във втората шестица. Сами сме си виновни, Гонзо да си види собствените грешки, вместо да дрънка глупости.
Гонзо забрави ли как преди време футболистите на Левски излязоха с фланелки "Аз мразя ЦСКА" ?
А Сектор Б постоянно пее срещу ЦСКА и цскарите, независимо, че въобще не играем срещу тях.
Хайде като ще говорим, че нашата любов е по-силна от тяхната омраза, да вземем и да го докажем на стадиона ?
Никой не ни е виновен, че сме във втората шестица. Сами сме си виновни, Гонзо да си види собствените грешки, вместо да дрънка глупости.
Смятам, че в лагера на ЦСКА омразата е много по-голяма от обичта към собствения отбор
Гонзо забрави ли как преди време футболистите на Левски излязоха с фланелки "Аз мразя ЦСКА" ?
А Сектор Б постоянно пее срещу ЦСКА и цскарите, независимо, че въобще не играем срещу тях.
Хайде като ще говорим, че нашата любов е по-силна от тяхната омраза, да вземем и да го докажем на стадиона ?
- blue avalanche
- Контакти:
metodito написа:Смятам, че на този етап Стойчо Стоев е най-подходящият човек. Може би трябваше да стане това с Херо, за да намерим точния човек.
"Точният човек" е Стоев.Това иска да каже Гонзо.
Ама като четете,после вземете та помислете малко.