Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Дарко,Зе,Юсеф и Живко
дали ще имат мотивация слет тоя фарс?????
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Дарко,Зе,Юсеф и Живко
Ar4i написа:дали ще имат мотивация слет тоя фарс?????
Абе докато баткоф е в отбора не очаквай нищо хубаво.. :\
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..
умираха без страх..
Re: Малко статистика=спокойствие
acmilan написа:Както на автора на темата не му се получи успокоението за цифровото изражение на резултата,така и ти изкара статистика,при която отбора ти е бит 12 пъти и е бил само 5
Темата изцяло е акцентирана върху резултата, и как не сме имали по-изразителна победа от 2002г. Никъде не съм споменавал броя, победи и загуби. Много добре знаем, какво е съотношението във вечното дерби , и никога не сме го успорвали. А както виждаш, след статистиката съм задал въпрос: Кое е успокоителното - резултата или играта?
-
Re: ВРЕМЕ Е !!!
Призовавам всички истински левскари на организирана борба срещу Батков!!! Да го принудим да си продаде акциите на всяка цена!!!
Искаме си Наско на терена.Гонзо да се ориентира към школата.
Всички искаме един адекватен левскар в този момент да оправи всички бакии,които сториха учениците в Левски.Неможе днес да искаш школата,а утре пенсионерски клуб да възраждаш.Просто опитат който му липсва на Гонзо е пагубен за Сектор Б.Ако иска да помага на Левски,то мястото му е начело на школата.Там той ще вдъхне своя характер и ще може да се научи как се прави кариера,като се почне от най ниското стъпало.Всеки в нашата държава иска да е шеф,но не е лесно.Днес шефове стават само връскарите и рядко хората които си разбират от работа са си на мястото.На Гонзо му е рано.Явно той искаше прекалено много и затова се провали.Колко и гадно да звучи трябва нови промени.Като за начало да се върне Наско и да се намери адекватен заместник на Достанич.Според мен трябва начело да застане Херо и за помощник да му стане Радко.Той и преди това е бил помощник в Левски.Трябва хора със характер.Достанич е послушко и няма думата.Той изпълнява желанията на Гонзо и затова той постоянно обърква всичко.Гонзо иска да е като Наско,но явно тази лъжица не е за неговата уста.Наско чакамете!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
- metodito
- Контакти:
А Петков? Не знам тоя човек малоумен ли е, наивник ли е, но... Те се подиграха не само с нас. УЕФА! Да се намеси.
Re: Малко статистика=спокойствие
msm написа:acmilan написа:Както на автора на темата не му се получи успокоението за цифровото изражение на резултата,така и ти изкара статистика,при която отбора ти е бит 12 пъти и е бил само 5
Темата изцяло е акцентирана върху резултата, и как не сме имали по-изразителна победа от 2002г. Никъде не съм споменавал броя, победи и загуби. Много добре знаем, какво е съотношението във вечното дерби , и никога не сме го успорвали. А както виждаш, след статистиката съм задал въпрос: Кое е успокоителното - резултата или играта?
Ако питаш мен,не бива да има нищо успокоително за сините фенове.Но и червените не бива да се успокояват и да вирват носовете,нещо,което трудно ще стане,защото имат свестен президент и треньор,нещо,което в Левски няма.Аз си написах мнението за ситуацията в една друга тема,че благодарение на Титан и Любо Пенев,ЦСКА работи така,както Левски при Наско Сираков и Станимир Стоилов-европейски,грамотно,ако щете и правилно,колкото и някои смешни журналистчета да превърнаха в мръсна тази дума.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- lionel_messi
- Контакти:
Re: Искаме си Наско на терена.Гонзо да се ориентира към школата.
На Гонзо мястото му е на терена и той сам заяви, че ще се върне.Точно в такива моменти ни трябва лидер като него.А за директор съм с две ръце ЗА Наско.
Българио, за тебе те умряха,
умираха без страх..
умираха без страх..
Re: ВРЕМЕ Е !!!
Гонзо,Наско,Мъри,Велев,Борето всички вън и надалеч от Левски. Те бяха част от машината на Батков. Ако имаха достоинство и обичаха отбора щяха да говорят,когато трябваше. Сега вече е късно да се говори. Много са дали на Левски,но бяха част от машинацията на батков.За мен тези,които знаят,че се извършва престъпление,но са продължили да работят с престъпника са не по-малко виновни от него.
110 години любов!
кво ме интересува дали ще имат мотивация бе? ебати простия човек си! требва да ги гониме всички предатели от от портиера на стадиона до помашката тиква ! стига вече наивност бе !