Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Аз ако съм на Аморим си подавам оставката още сега. Също и ако съм на Онана, баси кашкавала
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Аморим тъй тъй стигна Марианската падина, да прави снимки и да праща. Ще види животински видове неизвестни на човечеството.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
Разреждаме още календара. Всичко е точно и по план 8-)
Нечовешки резил.
Тия пичове играха така, все едно са разбрали за мача 5 минути преди старта и Аморимката ги е събрал от близкият бар. Влезнал е вътре, обявил е по 100 паунда на калпак и тия са се събрали да поцъкат едно мачле. Без тактиката, без тренировки, без комбинации, без идеи.
Тия пичове играха така, все едно са разбрали за мача 5 минути преди старта и Аморимката ги е събрал от близкият бар. Влезнал е вътре, обявил е по 100 паунда на калпак и тия са се събрали да поцъкат едно мачле. Без тактиката, без тренировки, без комбинации, без идеи.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
Смях тотален......
Няма такова посмешище като нас.
Sacked in the morning!
Няма такова посмешище като нас.
Sacked in the morning!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Абе тая асоциация на треньорите в Англия некви златни малинки не дават ли...сещам се за един кандидат за награда Цялостно Творчество.....
Като ти трябва гол цялата ни идея е топки високи към Хари.....Ма дайте му още 3 години да си развива идеята, дайте му 600 милиона да докара Ламин Ямал и Вини Джуниър, да се пробват като халфбекове да я вдигат на Главунчо.
Като ти трябва гол цялата ни идея е топки високи към Хари.....Ма дайте му още 3 години да си развива идеята, дайте му 600 милиона да докара Ламин Ямал и Вини Джуниър, да се пробват като халфбекове да я вдигат на Главунчо.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- Scholesy93
- Контакти:
Той рапъра Питбул нали прякора му е Mr 305.... Чакам Mr трифортри да излезе и да ми каже ся какво баш развива. 11 месеца кво разви...Успя ли поне капачката на някой буркан да развие, да не е капо за една година като треньор.
vasilnv написа:Аз ако съм на Аморим си подавам оставката още сега. Също и ако съм на Онана, баси кашкавала
Да бе, подаваш си ти. Кой ще е тоя балък да откаже толкова млн заплата и обезщетения за уволнение и да подаде оставка? Още повече, че едва ли ще го вземе някой сериозен след това...
Седиш и чакаш да те изгонят и да забогатееш :lol:
Scholesy93 написа:Абе тая асоциация на треньорите в Англия некви златни малинки не дават ли...сещам се за един кандидат за награда Цялостно Творчество.....
Принципно то хубава идея, но бих се обзаложил, че Сам Алардайс може доста по добре да я организира и поне няма да играете толкова мудно и тъпо около тази идея : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Ма Биг Сам е на светлинни години пред тоя калмук...ние тука говорим треньорските постижения на Стийв Кийн в Блекбърн, на Руни и на Тошко Янчев. Той тоя тъпак може ли и той така да си накенза кариерата заради едната тъпа схема. Хайде, неустойка ще вземе. Ама кво следва оттук нататък? С оглед на тва че е нацепен кариера в UFC или в Биг Брадър да ни соли, Мистър Трифортри