Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kris_men2000

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Kris_men2000 » 28 авг 2019 11:45

popokutepetel написа:
Kris_men2000 написа:
W84me написа:
Kris_men2000 написа:Всички знаем , че ни трябва и то отдавна но какво да направим , че израелогерманското африканче се опъва и не иска да идва а ние си го чакаме като месия.

От Айнтрахт да дойде в Жунглата? :| :|

Ти знаеш ли какво искаш.Хем ни трябват спешно крайни защитници хем не трябвал да идва в джунглата защото видите ли бил силен и звезда.
Ние какво търсим?Пълни аматьори или футболисти от европейска величина.
Ние сме тъпи галоши.Хем искаме най доброто за Левски хем като се зададе някой кадърен се обявяваме за лайната на Европа и просто такъв играч не можел да играе при нас защото видите ли ние сме канализацията на Европа.Е МИ НЯМА ТАКИВА ЖАЛКИ КРЕТЕНИ КАТО НАС КОИТО САМИ СЕ НАРИЧАТ ИЗМЕТА НА ЕВРОПА.
ТАКИВА ФЕНОВЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ТАКЪВ ЖАЛЪК ЛЕВСКИ.
За мен Левски е най добрият отбор в Европа и заслужава най доброто.А който не иска да играе в нашата светиня значи е наи жалката и долна отрепка на Европа.Той просто не знае какво иска от живота и си подритва съдбата.

Ха-ха-ха ти верно си някакъв уникат :lol: .

Не знам дали съм уникат но съм луд с два жълти картона на тема Левски.Или най доброто в Левски или са пълни боклуци.Какво ме интересува мен ,Байерн,Ман Сити,Ювентус и тн.Какво като имат пари и в задниците си.И те като отидат в тоалетната сер... едни и същи неща като бедните.С какво са по различни от нас та така се подценяваме и им лижим задниците?
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2019 13:51

Kris_men2000 написа:
popokutepetel написа:
Kris_men2000 написа:
W84me написа:
Kris_men2000 написа:Всички знаем , че ни трябва и то отдавна но какво да направим , че израелогерманското африканче се опъва и не иска да идва а ние си го чакаме като месия.

От Айнтрахт да дойде в Жунглата? :| :|

Ти знаеш ли какво искаш.Хем ни трябват спешно крайни защитници хем не трябвал да идва в джунглата защото видите ли бил силен и звезда.
Ние какво търсим?Пълни аматьори или футболисти от европейска величина.
Ние сме тъпи галоши.Хем искаме най доброто за Левски хем като се зададе някой кадърен се обявяваме за лайната на Европа и просто такъв играч не можел да играе при нас защото видите ли ние сме канализацията на Европа.Е МИ НЯМА ТАКИВА ЖАЛКИ КРЕТЕНИ КАТО НАС КОИТО САМИ СЕ НАРИЧАТ ИЗМЕТА НА ЕВРОПА.
ТАКИВА ФЕНОВЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ТАКЪВ ЖАЛЪК ЛЕВСКИ.
За мен Левски е най добрият отбор в Европа и заслужава най доброто.А който не иска да играе в нашата светиня значи е наи жалката и долна отрепка на Европа.Той просто не знае какво иска от живота и си подритва съдбата.

Ха-ха-ха ти верно си някакъв уникат :lol: .

Не знам дали съм уникат но съм луд с два жълти картона на тема Левски.Или най доброто в Левски или са пълни боклуци.Какво ме интересува мен ,Байерн,Ман Сити,Ювентус и тн.Какво като имат пари и в задниците си.И те като отидат в тоалетната сер... едни и същи неща като бедните.С какво са по различни от нас та така се подценяваме и им лижим задниците?

Щото станахме пълен джоук с шест тренера за година и бъ ли го колко - 50 футболиста за три сезона сигурно.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 28 авг 2019 16:23

Дано тоя сезон запазят треньора, че наистина става много, ама много дразнеща тая смяна на треньори. Колко се изредиха и всеки си иска различни играчи...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 авг 2019 17:00

Прохазка май е свободен агент :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 авг 2019 17:48

mikata написа:Прохазка май е свободен агент :roll:

Дори да не е да се връща

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 28 авг 2019 20:05

Хубчев няма да го хареса....тои харесва дървета със потенциал евентуален някъде във бъдещето...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2019 20:55

Шегата настрани, но от профила на желания от Хубчев футбалер, който харесва, Роман би му станал любимец - работлив, запушва дупки всякакви (все още не е бил вратар и център нападател само) и е скромно момче от село. Дет' се вика. И не мрънка. Остана в най-тежкия финансов период за "Левски".

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 авг 2019 21:47

Според Трансфермаркета договра му е до 2021...

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 28 авг 2019 22:23

Serafim написа:Според Трансфермаркета договра му е до 2021...

Единствените които са се върнали в Левски и са били по добри от преди са Наско Сираков Даниел Боримиров И Гонзо.Всички други завърнали се повторно са били пълен леш.Не става.Да си стои там където е и да се развива светкавично.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2019 22:54

Гаджев, Топчо, Живко и на 35 за ППЛ си е класа. Има бръмбари в главата, ма то това е друго, Горанов и други има, ама не ми се мисли. Виж за чужденци не се сещам. Ма то и колко са случаите, де...

Върни се в “Левски”