Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 23:23

Искаме Гонзо и Аврам Грант за треньор с помощник Кокала :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
KIKO_ARMEETSA
Контакти:

Re: Въпрос към левскарите !

Мнениеот KIKO_ARMEETSA » 20 сеп 2009 23:24

В Русия съм, в Русия съм

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Blue_Lion » 20 сеп 2009 23:25

Писна ми ! Днес отидох да редя хореографията с приятели,после останах без глас в Сектор "Б",който се раздаде на почти 100 %...и за кво ?! С Локо София,макар и малко,пак се раздадохме на 100 %...с Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен...за кво ?! Искам да знам за какво се раздавам,като стъпя в митичния Сектор "Б" - защо само синята публика печели битките,а онези в синьо нямат сърца и психика да носят свещения за мен син екип ? Последните 3 год. Левски е болен от заразата "Батков" :!: ВРЕМЕ Е ЗА ОТГОВОРИ НА МНОГО ВЪПРОСИ ! ВРЕМЕ Е ОТГОВОРНИТЕ ДА ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ! ГОНЗО - ИСКАМ ДА ЧУЯ ОТНОВО ЗА "НОВАТА ПОЛИТИКА НА ЛЕВСКИ"...ВРЕМЕ Е НАСКО СИРАКОВ ДА СЕ ВЪРНЕ :!: ВРЕМЕ Е ЗА ТРАНСФЕРИ :!: ВРЕМЕ Е ОТНОВО МЪЖЕТЕ С ТОПКИ ДА ДОЙДАТ В ЛЕВСКИ :!: ВРЕМЕ Е АДВОКАТЧЕТО ДА СИ ХОДИ...резултатите в последно време са показателни за кризата в Левски ! Три поредни загуби...Локото не ни бяха били от 26 год. с такава разлика и 12 год. нямаха победа над нас,а в последните 2 сезона си ни бият редовно...този мач с ЦСКА няма кво повече да го коментирам...трагични бяхме на терена...ами в ЕВРОПА ?! Резил след резил...и кой го отнася - ние,милионите сини фенове...и за кво ?! А тия който носят синия екип си пият редовно в дискотеките и си правят кефа и грам не им дреме за нас...ВРЕМЕ Е ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА КРЕДИТА НА ДОВЕРИЕ - БАТКОВ ВЪН ОТ ЛЕВСКИ :!:

~ ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ ~
Изображение

SFHC
Контакти:

Re: Искаме оставка веднага !

Мнениеот SFHC » 20 сеп 2009 23:26

madd написа:Оставката май я искаме само в интернет пространството така няма да стане.

ei sa che odim da mu q poiskam na alabin s tubata s zapalkata
от SFHC на 22 Май 2013 21:46: "Славия ще изорът тревата последния кръг, нищо не е сигурно, титла за Лудогорец е много вероятна."

Венелин
Контакти:

Re: Гонзо: Левски игра със страх - със сигурност се връщам

Мнениеот Венелин » 20 сеп 2009 23:26

Кокала не е свръхинтелект, но не вярвам да е толкова тъп, че да се върне пак при Батков... :lol:

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 20 сеп 2009 23:26

KIKO_ARMEETSA написа:В Русия съм, в Русия съм

Аз пък съм при майка ти....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

mite.1979
Контакти:

Re: БАЖДЕКОВ: Някой ни изигра

Мнениеот mite.1979 » 20 сеп 2009 23:26

пичове утре в израел отваря трансферния пазар

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 сеп 2009 23:27

http://sportal.bg/news.php?id=195890

http://sportal.bg/news.php?id=195902

Повече от това засега не се знае...София-Запад в случая мисля,че нямат нищо общо ! Който има инфо - да каже,който предполага...да си трае ;)
Изображение

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 20 сеп 2009 23:27

sic написа:Не съм бил на един или два мача на Левски за да твърдя такова нещо значи съм бил свидетел на това което правят СЗ защитавай ги колкото искаш всеки знае за какво става въпрос там...
А колкото до бомбичките нека да ни накажат нека баткофффф се бръкне тая свиня мръсна и с парите дето взе от ЛЕ свещи да си купи тая помия долна....

Не ги защитавам... аз съм всеки мач на Герена и много добре знам за какво става въпрос, пролетта на мача с Локо ПД едни познати бяха бити от СЗ за нищо, като им скочиха 10 на 2...
На мнение съм, че докато някои се държат надменно в сектора винаги ще има такива побоища и нещата няма да се променят към добро, а напротив все повече ще се влошават... ама аз не съм никой, те си знаят...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Re: ВРЕМЕ Е !!!

Мнениеот Pro-European » 20 сеп 2009 23:27

само мога да повторя:

Батков: жалката комунистическа креатура - вън от Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..

Върни се в “Архив”