Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Ти въобще вникваш ли в това, което пиша или щом не виждаш плюене по Титан, значи не съм добре?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
danko_sot написа:vaskonti написа:danko_sot написа:Не по-добре никакви пари да не дават, защото ако дават пари пак ще се месят във важните решения. Гърнето явно иска отново да има последния глас при решение на важните дела в клуба. Вие наистина ли си мислите че Борисов и Иванов са някви тъпаци и затва не управляват ЦСКА по нормален начин и нямаме успехи? Вие сте в грешка значи, защото и Гърнето и Праховеца са умни и хитри и те всъщност управляват така клуба ни не защото са тъпи, а защото са тарикати и искат да изкарват пари по всякакви начини на гърба на отбора ни. Явно имат и някакви корпоративни интереси също, за да се натискат за ЦСКА още. Надявам се Бойко да им бие шута скоро, казвал съмч много пъти, че ако бяха в Левски досега отдавна да се ги изгонили.
Все си мисля, че ако управляват клуба както трябва ще печелят доста повече от сега... Така си мисля поне. Една прилична селекция на един оправен стадион и професионално отношение към всичко би докарало доста публика, а успехите ще дойдат от само себе си. А от там и солидните печалби за Титан. Но, това аз си го мисля...
Васко, ти не си добре! Мислел си... Ами иди при Титан и ги питай за някаква работа, може да ти предложат нещо!

Данко, ти разбра ли въобще, какво искаше да ти каже

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
vaskonti написа:Ти въобще вникваш ли в това, което пиша или щом не виждаш плюене по Титан, значи не съм добре?
Аз не мога да разбера какво трябва да се случи, че да разбереш, че тея Титан са боклуци и не става с тях. Пишеш някакви глупости- "ако, ако, ако". Не можа ли да разбереш, че с тях не става. Ако оправили стадиона, ако не знам си кво.
Ако бях птица, щях да литна и да ида на юг примерно

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
шивача написа:Дали седем джуджета правят поне един титан?А снежанки в ресторанта на стадиона колкото душа ти иска.
надали правят един титан, но дано правят едно микревско джудже

Джуджето от Микре също няма пари да издържа ЦСКА.Стига да искаше имаше на няколко пъти възможност да ни вземе и освен това вече е в доста по-лоша финансова и политическа ситуация от преди.А иначе на вкус и цвет снежанки нет(квото има такова).

- dreben23
- Контакти:
Ама вие сте много интересни хора, искате хем да ни дават пари хората, хем да им оставим и 20 % само.
Коя будала ще се навие? В интерес на истината оправиха и малко бакии от едновремешните управници... кога сме сънували бази или нещо подобно, никога.
А и въобще не се знае къде щеше да се намира ЦСКА, ако не бяха титаните и техните "титанични" решения. Чудя се само едно- как по дяволите успяват да запазят бизнеса си, като се има предвид какви ръководители са и т.н. Явно не са толкова некадърни, колкото си мислим.
А и нали трябва тепърва да ни построят стадион, ДЮШ такива работи с 20 % акции дали ще имат амбицията за това.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Само да не е тоя Вълка, чувал съм само лоши неща за него и според мен като манталитет е подобен с боклуците. Предпочитам сина на Божков, Гришата, ако е възможно... За други май не се сещам сега 

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
Абе можеше и братя Галеви,ама те избягаха. 

Ако това което ще се прави от сряда нататък е сериозно НЕ ТИТАН, а всички нови ще правят стадиони, бази и другите работи. Титан може да останат като един от всички, а не както е сега да са само те и да правят тотални простотии.
[center]
[/center]

-
Знаейки нашенския си манталитет ми е интересно да видя как толкова много войводи ще командват четета.
stannn написа:Ако това което ще се прави от сряда нататък е сериозно НЕ ТИТАН, а всички нови ще правят стадиони, бази и другите работи. Титан може да останат като един от всички, а не както е сега да са само те и да правят тотални простотии.
Проблемът е че те искат сред всички фирми да са най-главните, т.е. да държат мажоритарния пакет акции(51 %), а които ще са тия будали другите фирми дето да дават пари един вид на Титан и те да ги харчат за отбора????