ShooterMan написа:Понеже няма тема за мача с Витоша ще си позволя тук да си изкажа мнението. Изключитлено съм доволен и обнадежден от видяното. Започнахме с 5 юноши и то единия от тях не беше Дани Димов, а после влезе и Денислав - 6ти. Много ми хареса играта на Пепи Вуцов, с тези габарити има и техника, има и пас, просто може да стане отличен полузащитник в бъдеще, напомня на Димов на младини, но е доста по-техничен и креативен. За Илиан Младши сме говорили неведнъж, но също показва страхотни неща, даде 2-3 уникални паса, особено този 50 метровия по конец към Минчев, че напомни за най-добрите времена на Илиан Старши. Мисля, че в мача без значение точно това има значение. Разбира се не споменавам Минчев и Попов, които са отдавна константи за нашия отбор и днес също бяха много добри, на Марто му липсва и късмет малко. В този отбор има много бъдеще и ако се запази така (без значение историята в баража) и когато има и заряд мисля, че ще ни радват доста. Особено акцентирам на отличното включване на Пепи Вуцов, защото поста му е този на Васко Панайотов и смея да кажа, че се представи доста по-добре от вечно неорентирания Васил.
Искам да добавя и Василев.За малкото време в което игра,показа също че има много хляб в него.Раздвижи доста фланга,техника на скорост и добро владеене на топката показа.Само от него си зависи да използва дадените му шансове,а мисля с повече такива,той може да покаже доста.