Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tacinho
Контакти:

Re: Играчите на Левски се прибират

Мнениеот tacinho » 20 сеп 2009 18:09

И накрая излиза Гонзо титуляр...
Смешни сме, то е нормално да стават подобни неща, защото Гонзо е толкова тъп, че и аз да му се обадя и да кажа, че съм Питър Киниън и искам целият му титулярен състав+него за директор :) за 100000000М лири ще повярва...
С директор с основно образование толкова, Гонзо само пречи на Левски, както и Батков, Баждеков, да не говорим за ония смешник Достанич...

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 20 сеп 2009 18:12

Георги Иванов - Гонзо прекрати договора си с Левски по взаимно съгласие. Става дума за контракта му като футболист. Той обаче остава в клуба като спортно-технически директор.

При встъпването си на шефската длъжност Гонзо заяви, че зависи от възстановяването му дали отново ще играе футбол или не. Последното действие обаче може да означава, че Иванов окача окончателно бутонките на пирона.

Тодоре май ти си този който трябва да се информира !

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Re: В 17 Ч. ПО КАНАЛ 3 !!!!

Мнениеот FK_Montana » 20 сеп 2009 18:13

Много ме изкефи как спортно-техн. директор на Казан каза по Канал 3, че въобще не знае за 4мата от левски и попита от къде имат инфото
п.п. карето се връща в няколко минути след 22 часа, така че няма да играе в дербито
ЦСКА Шампион

Fichango
Контакти:

Re: Дуетът СС отново начело

Мнениеот Fichango » 20 сеп 2009 18:14

Пак една камара фищеци. Докато Батков е там СС няма да са на Герена

Потребителски аватар
levski7
Контакти:

Re: Дуетът СС отново начело

Мнениеот levski7 » 20 сеп 2009 18:14

Докато мустакатата свиня е президент и Алекс Фергюсън да дойде за треньор нищо няма да направи,не разбрахте ли,че този боклук никога няма да даде пари за селекция,че той е един паразит,който само смуче и съсипва най-великия български клуб,принизява го до нивото на останалите в България,превръща го в жалко клубче!При едно нормално ръководство и бюджет за селекция поне три пъти вече щяхме да сме в ШЛ,да сме на светлинни години от останалите отбори в България,а гнусната свиня Баткоф ни превръща в присмех за тях!ВЪН ПАРАЗИТИТЕ И МИШКИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 18:16

Леле вече се обеждавам сам тия гонг каква са подлога на грандовете ни. Може ли такав смях, Сашо Диков като се обади на спортно-техническият директор на Рубин онзи как му отговори набързо беше му писнало от тъпи въпроси. Зачудих се как не ги напсува ! А в гонг още подържат версията на Левски смях. Просто Батков прави някакви циркаджииски номера и си сложи бушон, ако паднете случайно от ЦСКА. После ще има 4 от основните ни играчи ги нямаше ! То това си е направо гавра с вас :lol: :lol: !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 20 сеп 2009 18:17

Идиотите поставиха световен рекорд-провален сигурен трансфер на 4-ма футболисти едновременно.РЕЗИЛ.Сега поне сте №1 някъде.Питам се това ли е реалноста в тази България и до кога такива хора ще стоят на отговорни постове пък било то и в Левски/отбора на Народа де/.Сори от мен.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 сеп 2009 18:17

В Балона пишат, че играчите въобще няма да се прибират тази вечер в България, ами чакат в хотел в Казан да подпишат договорите.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

joro_306
Контакти:

Мнениеот joro_306 » 20 сеп 2009 18:17

Важното е довечера Левски да победи момчета. Ако сте истински левскари недейте да плюете само по ръководството и отбора, а отидете и го подкрепете! Искам да ви кажа, че Батков не мисли лошото на отбора, а напротив. Погледнете, че единствено нашия отбор прави нещо градивно за юношите. Нови терени, хотели и т.н. Вижте след това армията и базите на чорбарите на какво приличат... Ясно е обаче, че покрай тази криза имаме много сериозни финансови проблеми и затова се получават такива сакатлъци. Скоро всичко ще си дойде на мястото. САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 18:18

itsko17 написа:Георги Иванов - Гонзо прекрати договора си с Левски по взаимно съгласие. Става дума за контракта му като футболист. Той обаче остава в клуба като спортно-технически директор.

При встъпването си на шефската длъжност Гонзо заяви, че зависи от възстановяването му дали отново ще играе футбол или не. Последното действие обаче може да означава, че Иванов окача окончателно бутонките на пирона.

Тодоре май ти си този който трябва да се информира !

Не че Гонзо ще играе, но доколкото знам той може да е със статут на аматьор и да няма професионален договор. Това му го забранява и закона. Общо взето все тая - този цирк взе да втръсва. Думата морал в речника на ръководството на Левски отдаааава не съществува
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Архив”