Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
лъв написа:Мениджърите на Зе и Живко нямали връзка с тях и не са били информирани за нищоТо на отвличане заприлича бе
![]()
![]()
ra74 написа:Прочетохте ли интервюто на Ратко и Гонзо? Вижте какво каза Гонзо - че играчите щом са чули за трансфера веднага са се съгласили да отидат, защото и заплата им е по-висока и договора по-добър.. Не виждам нищо лошо и аз сега като се замисля, да не се продадат. Наистина стана в много лош момент, ама нямаше кога иначе.. Утре затваря трансферния прозорец в Русия - там тия 4мата имат бъдеще, ще се развият доста.. Дано само Баткоф се усети, че тия пари трябва задължително да се вложат в клуба - за играчи и разни неща за ДЮШ, които са нужни .. И аз бях много ядосан в началото като прочетох, че ги продаваме с оглед на това, че утре имаме важен мач, който трябва да спечелим задължително, ама пък е такива играчи като Зе и Дарко знаеш ли какво бъдеще имат? Класни са и нищо чудно след
+1
zyto написа:лъв написа:Мениджърите на Зе и Живко нямали връзка с тях и не са били информирани за нищоТо на отвличане заприлича бе
![]()
![]()
Нищо ново, даже Сашо Диков е в пълна дезинформация, това е плашещо,ни кост, ни вест ни нищо, е ако не друго, след 5 часа ще разберем дали всичко е било една голяма партенка
Victor Apostolov написа:zyto написа:лъв написа:Мениджърите на Зе и Живко нямали връзка с тях и не са били информирани за нищоТо на отвличане заприлича бе
![]()
![]()
Нищо ново, даже Сашо Диков е в пълна дезинформация, това е плашещо,ни кост, ни вест ни нищо, е ако не друго, след 5 часа ще разберем дали всичко е било една голяма партенка
Съвсем приятелски и човешки искам да те питам, без да се заяждам и да те провокирам
Страх ли те е от това, че Рабех, Милано, Зе и Дарко могат да излязат довечера и да играят срещу Вас?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост