metodito написа:pampi написа:Ами да, няма и денонощие от началото на скандала с ЧЕЗ и истината излезе на яве. За цялата тази бъркотия около сделката е виновна Русия и Путин... Че кой друг да е?
А ти кой мислиш? И защо мислиш, че не е Кремъл. За мен Борисов отдавна го играе троянския кон на Кремъл (но и не само. Както се казва - нищо лично.). Както и Болен и Корделия. На въртележката се качи и Валерчо - гоуемият патрЕот, а оня дебелия министър отдавна е там. Аз едно не мога да разбера: не се ли наядоха тея, ве? За последните три-четири години източиха милиарди под една или друга форма. Какво прави човек с толкова пари?
Извън тази тема... Абе как мислите? В последните две или три години мангалите много са се разпищолили. В същото време, турчеещите се цигани се увеличават. Има ли случайност: просто на държавата ѝ е през... за нас, законите са лоши и пълни с вратички, съдебната власт е корумпирана и заради това дерибействат или няма нищо случайно? Жалко за доктора. Поне ще отиде човекът в затвора с мисълта, че е спасил семейството си. Животът му ще угасне в зандана, но две деца и една млада жена са останали живи.
Мръсна държава!
П.С. Ако искате бъдеще за децата си, бягайте и плюйте. България загива. Аз нямам такова (и децЪ) и затова оставам.
Това с доктора е адска смрад, която дава частичен отговор и за мангалите. Стълбата по която са се покатерили мангалите е още на дувара, доктора е в кауша, а авера на плъха е фрий. Супер, кво... Ами ако го нямаше пистолета в уравнението, какъв ли щеше да е резултата?
Нищо, чудно. Жената е съдебен заседател и ми разясни, че ако в кръчма някой пияндурник я закачи, аз скоча, той ми посегне, аз го шибна и той падне кофти и се удари, най-вероятно аз ше ям хурката.
Ае стига с тая Русия, се се разделяте, дори и на национален празник.
"Благодарности на руснаци, финландци, румънци, украинци били се за свободата на България...."
Аз ще докарам нещата докрай - " във войната срещу турци, кюрди, араби... англичани, германци"
Ама тва моето нивга нема да се каже.