ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пичоне - един от нас!
Ти досега купувал ли си нещо, което не се продава?
- vivacanary
- Контакти:
MoNteSo написа:Па вие през всичките тия месеци, дори бих казал години да бяхте събирали на мачовете по 5 лева и да си бяхте откупили отбора до сега... btw дайте няква информация, за какво точно става въпрос ?
Забрани ли са му да напуска страната.
поискай 5 лева-да те научат на акъл...Нищо не става от нас
И 10 ще дам ако заради селския загази Пичоне.Човека дойде да помага ние в затвора ще го бутнем.Егати хората дето сме в Бг
-
Недейте още да го вдигате на ръце,какво е направил?Постоянно комуникарам с фенове на Самбенедетезе и го държат отговорен за това,че са при аматьорите.Казаха ми,че ДОВЕЛ КУПУВАЧИ ,но накрая всички си напълнили джобовете и се махнали.Имайте 1 на ум,на мен този човек не ми харесва!
- Victor Apostolov
CanariesUltrasFront написа:Недейте още да го вдигате на ръце,какво е направил?Постоянно комуникарам с фенове на Самбенедетезе и го държат отговорен за това,че са при аматьорите.Казаха ми,че ДОВЕЛ КУПУВАЧИ ,но накрая всички си напълнили джобовете и се махнали.Имайте 1 на ум,на мен този човек не ми харесва!
Не искам да обиждам Ботев и феновете му, но в момента жабарите няма как да си напълнят джобовете с пари от Ботев

Аз пък съм сигурен, че няма да съберем и 100 лева ако отворим каса. Аз ще дам 10, че и 20 ако трябва, но повечето хора ще си правят "пас". Според мен, на Пичони изобщо не му е леко с нашия отбор, но във форума чета че доста хора му нямат доверие. Не казвам, че е спасител, но прави каквото може човека. И най-малко заради това трябва да го уважаваме. А и да не забравяме, че победи Локото, което не се беше случвало скоро!
Сравнявайки началото на сезона без него и това,което виждаме сега смятам,че няма нужда от критики.
- Alternative
- Контакти:
Хах,снощи сънувах,че играя в Ботев под ръководството на Пичони бях вратар и спорих с един италианец за една топка.Това сериозно 

ami po tazi logika daite da saberem pari i da gi dadem na SELSKIJA da dovar6i i tozi sezon. Tova sa gluposti.
Sled kato se prodade otbora, vsi4ko ste e opravi. Nemozhe edin da e sobstvenik, drug da mu plasta bakiite
p.s. izvinjavam se za nebulgarskia, no kompa mi bez kirilica.
Samo Botev
Sled kato se prodade otbora, vsi4ko ste e opravi. Nemozhe edin da e sobstvenik, drug da mu plasta bakiite
p.s. izvinjavam se za nebulgarskia, no kompa mi bez kirilica.
Samo Botev