Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот openminded » 17 юли 2017 12:50

Ераносян нали това искаше, да промени стила на игра и да стъпи на врата на звездите, видя се че не сработи.
Жалгирис може и да ги отстраните, но ситуацията с играта на отбора не изглежда никак розова.Трябваше да вземете мерки още след финала за купата, а сега в средносрочен план трябва да търсите някакво постепенно подмладяване на отбора и треньорска алтернатива

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2017 20:27

Да вземем да приберем Камбурката за един или два сезона . Аз съм обеден , че ще вкара поне 10/15 гола този сезон !
Изображение

Dannis
Контакти:

Мнениеот Dannis » 17 юли 2017 21:02

Чета в спортал и като цяло в нета,че има вариант при отпадане от Жалгирис треньор да е Херо или Мирча Луческу. За мен тва ще бъде страхотен избор и има голяма дилема тук... дали да направим жертва като отпаднем и да се махнат вутрите на Кафу и Дерменджиев и да се направи нов силен отбор или да ги отстраним и да гледаме отново цял сезон измъчена игра ..

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 18 юли 2017 12:01

Никъде по спортните сайтове не съм видял спекулации за нов треньор . Ако тези двамата са под прицел нямам нищо напротив да ги видя в Разград .
Изображение

Потребителски аватар
openminded
Контакти:

Мнениеот openminded » 18 юли 2017 13:23

miro_rz написа:Никъде по спортните сайтове не съм видял спекулации за нов треньор .

http://www.temasport.com/news/view/%D0% ... news:45714

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 юли 2017 10:45

Трябва да пренесем тази емоция и това настроение във вътрешното първенство . Трябва ни централен защитник и десен бек , иначе ще берем ядове !
Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 22 юли 2017 04:02

Да ме прощавате, но въпреки всички грешки, допускани от Лудогорец Дерменджиев е най-успешния треньор на този отбор. Неговите титли не са от последния кръг, с по точка разлика. Участията му в ЕКТ също като цяло са успешни.

Въобще не твърдя, че това е тавана. Съгласен съм, че друг треньор би могъл и повече да постигне. Но за целта първо трябва да се натиснат футболистите, а това може да стане само със съдействието на собственика, без съгласието на Домусчиев тая няма да я бъде. И второ трябва да се подбира много внимателно заместника на Дерменджиев: избор като Ераносян и Рибейро може да зарадват само... конкуренцията. Нищо лошо не казвам за тия двамата, просто не им се получи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 юли 2017 12:29

Ако се сменя треньора, единствения, който е класа над Дерменджиев е Мирча Луческу. С този и малко по-голям бюджет може и за евротрофей да се помечтае 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 22 юли 2017 13:35

Бегайте го тоя мангал Луческо ли е къв е.Нали знаете какъв беше бюджета на Донецк когато той беше тренер ? Един футболист от техните струваше колкото целия Лудогорец.Дерменджиев е много добър тренер и е българин.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 22 юли 2017 19:43

Големи сте мързеливци , няма кой да отвори тема за мача с ЦСКА-София ! :oops:
Изображение

Върни се в “Лудогорец”