Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012
Борисов нали щеше да говори днес? Май и днес ще пропусне.
[center]
[/center]

danko_sot написа:vaskonti написа:Е ти сериозно ли смяташ, че за няма и ден е намерен нов собственик на Локо от нищото?
Точно за една седмица им намериха нов собственик и трябва да ти кажа, че от това, което съм чел за Марешки, то Локото се уредиха с много стабилен собственик
Преди башбакан Бойко Борисов да му се обади на Марешки, тоя беше чувал за Локото, колкото ти си чувал за Биркиркара, така че не знам кой пише глупости, но думите Марешки и стабилност са съвместими, колкото и думите мутра и честност....Колкото до селекцията на "нашата обща болка" ЦСКА тя просто приключи с продажбата на Мораес - от там вече всичко е бошлаф работа.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...
danko_sot написа:vaskonti написа:Е ти сериозно ли смяташ, че за няма и ден е намерен нов собственик на Локо от нищото?
Точно за една седмица им намериха нов собственик и трябва да ти кажа, че от това, което съм чел за Марешки, то Локото се уредиха с много стабилен собственик
Данко, ти си от Пловдив бе , майна, къде видя, че марешки е стабилен, това е поредната проста мутра във футбола. Освен това, на Марешки му давам срок до изборите, след тях и той ще си бие петата в гъза. А Коко сам напусна, всичко беше нагласено, просто преди 3-4месеца излезе съдебно решение, че локото дължи към 2.5 милиона на нап и коко си подготви нещата, за да напусне по този начин. Нищо вярно, че феновете го изгонили и тн. Всичко е цирк, дано и при нас не се получи същото

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- dreben23
- Контакти:
Не знам дали сте разбрали, но май иска да си запази мажоритарния дял от акции и не ми се вярва да говори, преди да се напие.
Какво ще кажете да вземем електричката от днес е свободен агент?

Последна промяна от dreben23 на 06 авг 2012 14:31, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Работата около Марешки хич не е читава ми се струва. Защо не взе примерно Спартак Варна щом мисли да се занимава с футбол? Май цялата работа е една предизборна кампания. Най лошото е, че май и ние сме част от тая кампания. 4 години не се заеха да спасят ЦСКА, а точно година преди изборите и то точно човек от ГЕРБ.
[center]
[/center]

Административният директор Наско Узунов ще представлява Локомотив Пловдив на срещата на клубните босове относно телевизионните права. Потърсен от Gong.bg да коментира ситуация около Здравко Лазаров, Наско Узунов заяви, че освен на капитана, договор не е предложен и на Йордан Тодоров.
„Решението на г-н Марешки е оповестено на играчите от неговите юристи. Процедурата е да се прекратят досегашните договори и да се предложат нови на играчите. Не бе предложен нов договор както на Здравко Лазаров, така и на Йордан Тодоров. Аз няма какво да коментирам това решение на собственика“, заяви Узунов.
Очаква се договори да не бъдат предложени и на други футболисти на Локомотив Пловдив.
Двама свободни агенти
„Решението на г-н Марешки е оповестено на играчите от неговите юристи. Процедурата е да се прекратят досегашните договори и да се предложат нови на играчите. Не бе предложен нов договор както на Здравко Лазаров, така и на Йордан Тодоров. Аз няма какво да коментирам това решение на собственика“, заяви Узунов.
Очаква се договори да не бъдат предложени и на други футболисти на Локомотив Пловдив.
Двама свободни агенти

- dreben23
- Контакти:
stannn написа:Работата около Марешки хич не е читава ми се струва. Защо не взе примерно Спартак Варна щом мисли да се занимава с футбол? Май цялата работа е една предизборна кампания. Най лошото е, че май и ние сме част от тая кампания. 4 години не се заеха да спасят ЦСКА, а точно година преди изборите и то точно човек от ГЕРБ.
Само преди избори се върши нещо, за да понатрупат електорат! Открай време си е така... даже малко от раничко им почнаха кампаниите.

Данчо вече е твърде слаб, затова не го споменах, докато на електричката й трябва само ток малко да задвижи колелата.

***САМО ЦСКА!***
dreben23 написа:Не знам дали сте разбрали, но май иска да си запази мажоритарния дял от акции и не ми се вярва да говори, преди да се напие.
Да, много го заболя въпроса с акциите, но със сигурност ще се раздели с голяма част от тях, за което и той каза

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
stannn написа:Борисов нали щеше да говори днес? Май и днес ще пропусне.
Е чакай да се наспи човека де, къде си се разбързал в ранни зори...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Васко нашия стадион също е собественост на клуба вече. Това, че Бойко е дал някакви обещания на Марешки, за да поеме клуба не виждам какво лошо има в това, ако човекът се заеме сериозно с проекта, който взима в случая Локомотив Плд. Марешки наскоро откри 200-ната си аптека в Б-я. Много добре знаете че лекарствата в аптеките му са най-евтини в цялата страна. Човекът явно ще свие сериозно бюджета на клуба, отказва се от хора с високи заплати като Тодоров, Електричката и други. Ще се прави явно нов, млад отбор с по-нисък бюджет и какво лошо има в това??? Аз пък ви казвам, че си мисля, че Марешки ще бъде добър президент и ще развие Локомотив. Вречето ще покаже кой ще излезе прав и кой крив.
А някой от вас с плоското си мислене заслужавате Титан да ни бъдат собственици още двеста години. Осъзнайте се малко пичове, стига с тва робовладелско мислене. Нямало кой??? Няма да се оправите някой от вас!
А някой от вас с плоското си мислене заслужавате Титан да ни бъдат собственици още двеста години. Осъзнайте се малко пичове, стига с тва робовладелско мислене. Нямало кой??? Няма да се оправите някой от вас!

[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]