Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 05 юли 2017 16:49

RedStar2016 написа:И защо е нужно да четем всеки ден какъв предател е Бербатов и колко е длъжен на този отбор. .

Защото всеки ден трябва да се откриват нови врагове, срещу които да бъде насъсквано стадото, и така да се отклонява вниманието от простотиите и излагациите на онези, които пред КАС настояват, че не са ЦСКА, а Литекс.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 17:04

Заклет Левскар написа:Сега, като изгонят отборът на ГГ от Армията и Панчарево, ще му върнат ли парите за подобренията, или парите ги е давал Инджов?
Питам за един приятел от Етрополе.

[offtopic]Чакат да ви ги върнат на вас ,но първо да ви отблокират сметките и да се махне съдия изпълнителя :)[/offtopic]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 05 юли 2017 19:05

honda написа:
baraba написа:Опаа, изненадка за пророците надничащи изпод масата или в кристалното кълбо ;)
Уважаеми колеги,
Успешното ни партньорство стана на 1 година. Голямата новина обаче е, че то ще продължи и през следващия сезон. Каним Ви, за да споделим с Вас какво постигнахме и какво ни предстои.

Кога: 7 юли, 11:30 часа

Къде: ст. „Българска армия“

На събитието ще присъстват:

• Симеон Донев, старши директор „Маркетинг” в Мтел.

• Георги Томов, старши директор „Продажби на частни клиенти” в Мтел.

• Трифон Попов, изпълнителен директор на ЦСКА.

• Целият първи отбор на ЦСКА.

Очакваме ви:

Мтел и ЦСКА

Това някакъв опит за добра новина ли е?
...

Ами явно за теб не е добра новината , ама какво да се прави .... живота продължава :mrgreen: Нали не очакваш да си посипя главата с пепел , че само двама представители на М'тел ще присъстват на пресконференцията :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

RedStar2016

Мнениеот RedStar2016 » 05 юли 2017 19:06

Един оранжев тъпанар написа в нета, че Стенли и Бербатов винаги са били скрити говеда и затова не са завършили кариерите си в ЦСКА.
Преди две години ако някой ми беше казал, че без никакво основание ще се оплюят хора които са носили червения екип и не са казали една обидна дума за бившия си тим, а същевременно ще се правят свирки на ГГ и СС които и в момента мислят за Литекс, щях да го помисля за луд.
За една година една калъфка и един терен на Панчарево, това успя да постигне големия милиардер. И едни неплатени 8 милки. И един документ в който се твърди че ЦСКА - София е всъщност Литекс и няма нищо общо с предишния ЦСКА. И един играч с потенциално строшени колена.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 19:17

RedStar2016 написа:Един оранжев тъпанар написа в нета, че Стенли и Бербатов винаги са били скрити говеда и затова не са завършили кариерите си в ЦСКА.
Преди две години ако някой ми беше казал, че без никакво основание ще се оплюят хора които са носили червения екип и не са казали една обидна дума за бившия си тим, а същевременно ще се правят свирки на ГГ и СС които и в момента мислят за Литекс, щях да го помисля за луд.
За една година една калъфка и един терен на Панчарево, това успя да постигне големия милиардер. И едни неплатени 8 милки. И един документ в който се твърди че ЦСКА - София е всъщност Литекс и няма нищо общо с предишния ЦСКА. И един играч с потенциално строшени колена.

пф..малко взех пауза, че тука е натоварващо на моменти.

За Бербатов.....незнам дали му чете интервюто ? Аз не съм против да си цъка в Берое или в Славия или където иска. В тая връзка се разграничавам от позицията, изразена от официално от феновете. Причините са много, но.......те са си мой и няма нужда да ги обяснявам.
За Панчерево: За 1г. един терен, а за 30г. само разруха. Все от някъде се започва.
Какъв документ бе ? Много сте ми смешни като почнете да го дъвчете това. Това е защита (ако е вярно и ако е действително). В една защита се цели да се убеди съда, с определена цел. В тоз "документ" може да пише и че Левски и Лудогорец имат общ собственик - например КОЙ ? Ако това хване декиш пред съда - значи е вярно и защитата е успешна.
В конкретния случай - не хвана, а и КАС каза за клуба какъв е и кой е.

Обаче......съвсем сериозно го пиша последното. Направо ми се гади от комплексари .........тука пълно.пффффф

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 19:24

RedStar2016 написа:Един оранжев тъпанар написа в нета, че Стенли и Бербатов винаги са били скрити говеда и затова не са завършили кариерите си в ЦСКА.

Личното ми мнение е ,че Бербатов има пълното право да подпише с които си иска .Жалко е ,че не избра Италия пред спокойния живот в Солун . След ПАОК беше ясно ,че едва ли вече ,ще играе в голям клуб.Все още не мисля ,че ще играе в Берое.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 19:30

Сагата „Държавата срещу братя Домусчиеви“ навлиза в нова фаза. Това разкри вицепремиерът Валери Симеонов. Той каза тежки думи за бизнесмените в кулоарите на парламента.

Симеонов разкри, че снощи са осигурени средства от финансовия министър за обжалване на решението на Арбитражния съд, свързано с приватизацията на Български морски флот от двамата братя бизнесмени.

По-рано днес в подкрепа на Домусчиеви се обяви синдикатът на моряците. Самият Кирил Домусчиев пък пусна във Фесбук също някакво обяснение, което завършва с обиди, но не е ясно срещу Симеонов или Борисов са

Дано това стане и да глътнат вода малко. Вече тяхното на нищо не прилича.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 19:43

k_oleto написа:
Сагата „Държавата срещу братя Домусчиеви“ навлиза в нова фаза. Това разкри вицепремиерът Валери Симеонов. Той каза тежки думи за бизнесмените в кулоарите на парламента.

Симеонов разкри, че снощи са осигурени средства от финансовия министър за обжалване на решението на Арбитражния съд, свързано с приватизацията на Български морски флот от двамата братя бизнесмени.

По-рано днес в подкрепа на Домусчиеви се обяви синдикатът на моряците. Самият Кирил Домусчиев пък пусна във Фесбук също някакво обяснение, което завършва с обиди, но не е ясно срещу Симеонов или Борисов са

Няма нищо вечно в България . И Цветан Василев за които дори не можеше да си помисли човек ,че може да му се случи нещо напусна сцената за 3-4 месеца. Точно Любо Пенев и Херо да направят умопомрачителната селекция и котка мина път. За първи път от както е на голямата сцена виждам някой да скача на Домусчиев. Освен репортерчето ,където го пита защо е празен стадиона.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юли 2017 19:54

gihuelo написа:
k_oleto написа:

Няма нищо вечно в България . И Цветан Василев за които дори не можеше да си помисли човек ,че може да му се случи нещо напусна сцената за 3-4 месеца. Точно Любо Пенев и Херо да направят умопомрачителната селекция и котка мина път. За първи път от както е на голямата сцена виждам някой да скача на Домусчиев. Освен репортерчето ,където го пита защо е празен стадиона.

[offtopic]Ми то е вън от темата, ма ще разкажа нещо....
Бяха пуснали на публична продан едно корабче (за някакво задължение). Цената му не беше висока (корабчето не можеше да плава), та аз започнах да смятам......ако го взема и го дам на скрап..?? Почнах да търся инфо кой купува и колко върви (дет се вика....дали ще ми излезе сметката). Разбрах (прочетох), че в България на това корабче кинти няма да му изкарам (е, щях да съм с малка печалба), но в чужбина.................най-близо Турция - щях да удвоя парите, а ако имах възможност да го добутам до Индия щях да съм спечелил от тотото. И то за никакви вложения. Е.......аз нямах възможност да го изнеса от България, а за България сметките ми се струваха рисковани и не в съответствие с труда, който щях да вложа.
Та.....ако верно е дал на скрап половината от корабите на флота..........със сигурност и да му прекратят концесията - нема го заболи.[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 05 юли 2017 20:02

k_oleto написа:
gihuelo написа:
k_oleto написа:

[offtopic]Ми то е вън от темата, ма ще разкажа нещо....
Бяха пуснали на публична продан едно корабче (за някакво задължение). Цената му не беше висока (корабчето не можеше да плава), та аз започнах да смятам......ако го взема и го дам на скрап..?? Почнах да търся инфо кой купува и колко върви (дет се вика....дали ще ми излезе сметката). Разбрах (прочетох), че в България на това корабче кинти няма да му изкарам (е, щях да съм с малка печалба), но в чужбина.................най-близо Турция - щях да удвоя парите, а ако имах възможност да го добутам до Индия щях да съм спечелил от тотото. И то за никакви вложения. Е.......аз нямах възможност да го изнеса от България, а за България сметките ми се струваха рисковани и не в съответствие с труда, който щях да вложа.
Та.....ако верно е дал на скрап половината от корабите на флота..........със сигурност и да му прекратят концесията - нема го заболи.[/offtopic]

[offtopic]Интересно е защо точно вчера го атакува Валери Симеонов?[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”