Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stussy написа:Ще се извиня ,ама ако се окажа прав ...
лъв написа:THE G.A.M.E написа:лъв написа:Е как така в понеделник ще минават и ще подписват,нали днес затваря транферния пазар в Русия
Можеби някакви предварителни договори......аз лично имам съмнение, че четиримата ще преминат в Рубин през зимата ( тоест - преди началото на новият руски шампионат )
Но това са си, мои лични съмнения.....
Е ако е така за чий пътуваха вчера на пожар! Тогава можеше да си изчакат мача, като няма да им трябва картотекиране до днес,до затварянето на прозореца в Русия
soilwork написа:По-спокойно другарюpeterx написа:abiati написа:така говорихте и за Мъри... сега плуете най-синьто сърце в отбора ни... аз пък ще ви кажа-ГОНЗО НИКОГА НЯМА ДА НАВРЕДИ НА ЛЕВСКИ !
Точно така! Само да ви припомня защо Гонзо отиде в Рен след като имаше интерес и от по-класни отбори - защото това беше най-добрата оферта за Клуба - Левски. Защо се върна от Риека, където беше един от лидерите на отбора и се чувстваше отлично? За да помогне на любимия Левски. Защо търпя освиркванията на феновете, които преди това го боготворяха? Защото е левскар и мъж. А след това благодарение на него спечелихме титлата тази година. Защо рискува здравето си в мача срещу ЦСКА? Защото това е левскарският дух, който Гонзо притежава!утре достатъчно ще се нервиш и ядосваш! Отпусни се,дишай дълбоко.....а така
Кажи сега : САМО ЦСКА!.....Виждаш ли? не било трудно....
ciocio написа:Аз все още не мога да си обясня, защо им е на руснаците 5или 6 кръга преди края на първенството при положение че почти сигурно пак ще са шампиони, им трябва да купуват играчи и то в пакет и то цели 4-ма, от които 2 (контузени или поне такива се водят), 1 с висящо дело за алкохолизъм (рецидивист), 1 с доста спорни качества?????????
НЕЩО НАИСТИНА НЕ СЕ ВРЪЗВА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта