Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

e4sy
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот e4sy » 02 юли 2017 21:49

Моци отново се представи на ниво, според мен може да се пробва срещу джошуа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 03 юли 2017 00:09

e4sy написа:Моци отново се представи на ниво, според мен може да се пробва срещу джошуа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ха!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 15 юли 2017 05:42

Лудогорец през няколко години минават през един мини катарзис, който се състои в това част от звездите да губят мотивацията си за игра или може би да подценяват съперниците и подготовката си, с очакването, че лесно ще стигат до победи. Дерменджиев успешно, кажи речи, се бореше с това, като често правеше ротации в състава, за разлика от предшествениците си, които бяха предсказуеми до болка. (Основно Петев и Стоев).
Хубаво е, че от ръководството искат да запазят състава си, но от друга страна е по-добре да се разделят с някои от звездите си. Има много психология в такива моменти. Изначално имаме едни латиноси, които идват тук за големи пари (в сравнение с Южна Америка) и да участват е ЕКТ. В един момент вече мислят за трансфери и редно да бъдат продавани. Макар, че ще има текучество, поне новите вероятно ще имат по-висока мотивация. Пък и Лудогорец показаха, че имат добри скаути.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юли 2017 09:36

Според мен трябва да се изгради чисто нов отбор за следващият сезон дори с цената да загубим този . Доста от футболистите са над 30 и това е притеснително . Този футбол с многото подаване винаги ме е дразнел , а и все по трудно се играе със затворени противници в нашето първенство . Стилът с директният футбол и центриранията на ЦСКА ми допада .
Изображение

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 юли 2017 15:19

miro_rz написа:.. Стилът с директният футбол и центриранията на ЦСКА ми допада .
'
Имаш избор - "припознавачите" ще те приемат с отворени обятия! :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 юли 2017 18:54

Някак си Литекс не са ми били никога симпатични . Да си се припознават там , аз не им се меся . :lol:
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2017 10:29

Директния футбол е труден за изпъленение. Трябват класни подавачи във всичките зони, защото с един пас могат да създадат голова ситуация. Играе се на скорост, мисли се на скорост. Това предизвиква грешки и в двата отбора. По-лесно е да се обработва топката, противника да се натика в неговото поле и да се чака коридор за пас. Пак грешка, но с повече време за обработване и мислене. При този футбол често голмайсторите са на принципа който свари да засече топката или да я поеме в коридора. За това и
толкова често халфовете на Лудогорец вкарват голове.
При директния футбол си трябва голмайстор-машина. Комплексен нападател. Кешеру между другото сигурно би се справил, защото има добро пласиране почти винаги и хубав удар, ама да сменяш концепцията на игра в тоя момент, предвид, че целия ти състав е изграден за множество къси подавания и чакане да се октрие възмножност за пробив/удар - няма как да стане. Такива генерални промени стават само след някой катарзис и когато всичко вече е изгубено. :)

Ако е вярно, че Дерменджиев е изпуснал съблекалнята и е роб на звездите си, със сигурност ще го сменят и със сигурност много от звездите ще бъдат продадени на зима, ако Лудогорец изтърват ШЛ или не се доберат до ЛЕ въобще.

Само не знам дали Киро ще заложи на някой наш кадър или ще търси такъв от чужбина. Със сигурност ако е второто то ще се изръси бая пари, най-вероятно, за да не се набие на някой анонимник, като онзи португалец. Това ще е съвсем естествена градация. Според мен дори Лудогорец малко закъсняха с това, защото доминацията им, колкото се дължи на тяхната силна игра, толкова и на слабите противници (с извинение, не искам да омаловажа успехите им). Първоначално един практически фалирал ЦСКА, после един отсъстващ ЦСКА, после един нов ЦСКА, а междувременно един Левски в будна кома. Най-естественото бе Лудогорец да мачка наред с лекота, а за мачовете в ЕКТ да са окрилени.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2017 10:57

Нищо лошо към Дерменджиев , но явно се вижда , че не се справя със ситуацията . Ако ще робува на някакви си бразилчета събирани на килограм това не говори добре за него . Преди няколко години имахме разговор с Петричев когато за първи път бяхме в групите на ШЛ и човека спомена с трудната мотивация на играчите в родното първенство .
Само се надявам Петев да не се завърне в Разград , защото именно бате Гошо му редеше състава .
Изображение

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 юли 2017 11:03

Петев е треньор на добре стеклите се обстоятелства. (проека Лудогорец, играчите, слабата конкуренция, добрия помощник и тн). Не по-различно е мнението ми и за Стоев, но някои сини фенове ще ме линчуват. :) Още повече след като си позволиха да ни разделят на Стоевисти и Петровисти.
Чичо Гошо, ако е умен, при евентуален провал (и добър мениджър) ще си подаде оставката, след кратки спекулации в медийте (като той услужливо ще е пуснал пикантерии, че чужденците са обгрижвани в отбора и са се сазабравили и са с ниска мотиваци (без да твърдя, че ще е вярно)).
С тази си визитка според мен лесно би си намерил работа в Гърция, Кипър, Турция или малко по на изток, около Мъри и Херо. Няма смисъл да се загробва в Лудогорец, ако решат да му гласуват доверие.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 17 юли 2017 11:20

Петев е за отбор от б група а за Стоев е показателно това , че все още няма отбор . Единствено Милен Радуканов ми се нрави от всички треньори в т.н. ПФЛ .
Изображение

Върни се в “Лудогорец”