Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха
Наздраве!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха
1982 написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/berbo-samo-beroe-me-pokani-nikoj-ot-cska-ne-me-e-tyrsil-439325
Май малко избързахте с плюенето, човекът е далеч от договор с когото и да е.
Teo написа:maxi1914 написа:sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта
Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече
Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!
Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!
dreben23 написа:Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха
Наздраве!
Groucho написа:1982 написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/berbo-samo-beroe-me-pokani-nikoj-ot-cska-ne-me-e-tyrsil-439325
Tези думи на Бербатов могат да се тълкуват и в положителна светлина за ЦСКА-София. "Никой от ЦСКА не ме е търсил" и т.н. - това си бие на жива легитимация. Пропуснат шанс за защитата
vaskonti написа:Teo написа:maxi1914 написа:sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта
Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече
Кой се е покрил е хахаха, на море съм и ви чета глупостите и се пукам от смях под чадъра с биричка и картофки хаххахаха!
@ Берба Манекена далече от парка на свободата!
Всичко ще си оправиме не се безпокойте за нас... тая година ще сме шампионо с такава лекота в която предишните 70 не сме били!
Тео, Бащицата, да се слави името Му, покани ли Бербатов на една бира поне, та ревете, че джиткал с Берое? И кой си ти точно да казваш на Бербатов къде да ходи и къде не?
Бербатов, колкото е направил за децата на България и лично за себе си като кариера, тия животни хиляда години да живея няма да му стигнат и на стотна постиженията. Жалко е поведението ви, Тео, жалко и низко!
Teo написа:maxi1914 написа:Teo написа:Активен съм когато има да кажа нещо съществено, но сега няма какво и за това не пиша, но не значи, че не ви чета тъпотиите хахахахахаха
А на Бумал тъпотията четеш ли ? Твоето съществено го видяхме ЕК на 10000 % . Най-същественото до сега от теб е , че пиеш бира с картофи .
На Бумал му е казано какво да каже, това не са негови думи, а сложени!
Groucho написа:1982 написа:https://gong.bg/bg-football/parva-liga/multimedia/video/berbo-samo-beroe-me-pokani-nikoj-ot-cska-ne-me-e-tyrsil-439325
Tези думи на Бербатов могат да се тълкуват и в положителна светлина за ЦСКА-София. "Никой от ЦСКА не ме е търсил" и т.н. - това си бие на жива легитимация. Пропуснат шанс за защитата
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Янис Зику и 26 госта