Мнениеот Tommi » 11 дек 2011 12:31
Моуриньо сам си е виновен за поредната изгубена битка срещу големия съперник. И то не заради грешна тактика в мача, грешна схема или нещо подобно, а заради начина, по който гради отбора. Още миналия сезон писах, че Реал М отстъпва на Барселона по качество в средата на терена и предполагам, че това е видимо за всички. А какво направи Моуриньо - даде много голяма сума за фланговия футболист Коентрао (португалецът е добър играч, но по фланговете Реал има добри футболисти, така че не беше нужен на всяка цена) и взе някакви турци. Играчи като Диара, Кедира, Йозил няма как да надиграят Шави и Иниеста. Една двойка Алонсо - Швайнщайгер или Де Роси, например, съвсем спокойно може да се противопостави на играчите на Барселона, а Реал е голям отбор и има финансова възможност да вземе играч(и) от най-висока класа.
А снощи ми направи впечатление и нещо друго, досега просто не съм го забелязал. Един от титулярните централни защитници отсъства и се оказва, че няма кой да го замени. Треньорът не иска да пусне резервата Раул Албиол и като централен защитник играе бек, а тогава защо този футболист е в отбора?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!