РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Re: РЕАЛ МАДРИД - Барселона, 10 декември (събота), 23 часа

Мнениеот bobi_getov » 11 дек 2011 10:35

Фен Съм на Барса от времето на Стоичков тогава да съм бил на 10 годинки сега съм на 32-и вчера играх в бетата победа за Реал на 2.6 със 100 лв и сложих 30лв за червен картон в мача-все пак има логика за червения картон :mrgreen: и си умрях на мъка :lol:
На вас проблема ви се казва ГОЛЕМИЯ МОУ-Неможе да излезеш с мисълта да спираш барса трябва да е надиграваш-виждасе в оделни мачове и със Милан и за купата на краля и още 1 2 мача пресирали се барса ама постоянно и яко те бъркат и немогат да си играят играта-Вчера като поведохте 1-0 и си викам айде ще почерпим тея ще ги смажат за всичките тея години катето ядоха лабут с по 5 гола и то кво стана :geek: .Извинявайте но барса в момента дефакто е без защитата имаме 1 пуьол който е постоянно със контузий,1 Пике който според мен е един от най-слабите защитници от големите отбори но играе със сърце и всичко друго е брак от към защитници-Реал с тези футболисти трябваше да ги развинти,а то какво Големия Моу на вас ви иба майката-за това ще ви кажа дано земете шашпионата че и него съм го играл в началото на сезона за шампион Реал наистина ви го пожелавам-фен съм на Барса но парите са си пари-ако го вземемто винаги ще се намерят фенове и от преса да злоратсват "да ви е сте шампиони но мачовете с барса-Да сте шамипиони,колко да сте шампиони-ще бъде умаловажена което е жалко :idea: Лек ден на всички и до другото класицо на Камп Ноу и пак ще играем за червен в мача добър коефицент пък и играчите имат навика да се гледат на криво :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 11 дек 2011 10:42

Вчера от яд или мъка едва не се разревах! Не мога да повярвам как можахме да загубим отново, просто не мога!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 11 дек 2011 10:46

Без име написа:Вчера от яд или мъка едва не се разревах! Не мога да повярвам как можахме да загубим отново, просто не мога!

Е има и такива моменти, Реал също е доминирал по подобен начин над Барса в миналото.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 дек 2011 11:44

Честито на всички фенове на Барса. Много съм доволен! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 дек 2011 11:55

Барса напълно заслужено спечели, но за мен Роналдо е големият грешник за Реал. При 1-0 изпусна златен шанс, да не говорим, че можеше да подаде. Мачът отиваше в съвсем друго русло, но така е, не вкараш ли ти вкарват. И между другото, при гола за 1:2 нямаше ли засада при изчистването към Шави ? Пак казвам, Барса напълно заслужено спечели, честито на феновете им :)
Само Левски!

Потребителски аватар
pechelish
Контакти:

Мнениеот pechelish » 11 дек 2011 12:06

Колкото и закани да имаше от страна на Реал,за пореден път видяха лекция от страна на Барселона.Не мисля ,че в момента има отбор в света който може да стигне класата на Каталунците.Барса дори и в момент в който изглеждат слаби са с класи над Реал и мисля ,че трудно могат да бъдат догонени.
Левски преживя 45.г комунизъм,но цфка панчаревско знаме надали ще доживее 45.г демокрация!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 11 дек 2011 12:31

Моуриньо сам си е виновен за поредната изгубена битка срещу големия съперник. И то не заради грешна тактика в мача, грешна схема или нещо подобно, а заради начина, по който гради отбора. Още миналия сезон писах, че Реал М отстъпва на Барселона по качество в средата на терена и предполагам, че това е видимо за всички. А какво направи Моуриньо - даде много голяма сума за фланговия футболист Коентрао (португалецът е добър играч, но по фланговете Реал има добри футболисти, така че не беше нужен на всяка цена) и взе някакви турци. Играчи като Диара, Кедира, Йозил няма как да надиграят Шави и Иниеста. Една двойка Алонсо - Швайнщайгер или Де Роси, например, съвсем спокойно може да се противопостави на играчите на Барселона, а Реал е голям отбор и има финансова възможност да вземе играч(и) от най-висока класа.
А снощи ми направи впечатление и нещо друго, досега просто не съм го забелязал. Един от титулярните централни защитници отсъства и се оказва, че няма кой да го замени. Треньорът не иска да пусне резервата Раул Албиол и като централен защитник играе бек, а тогава защо този футболист е в отбора?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 11 дек 2011 12:32

не искам да обвинявам Роналдо, защото и при загуби и победи отбора трябва да е единен, но при 1:0 срещу Барса да пропуснеш кажи речи на празна врата срещу отбор като Барселона, и по-късно удара му с глава, та там също беше почти празна врата, в такъв мач това са два шанса, които като не вкараш, после на теб ти вкарват! Изключително се ядосах на Роналдо този път. Лично мое мнение е, че този вчера Реал загуби заради него, разликата между двата отбора я направи той...
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 11 дек 2011 13:10

Реал просто неможаха да се възползват от подаръка на Валдес в 1та минута. Бензема беше единствения на ниво, а Иниеста направи смешен Коентрао. Въпреки всичко смятам че Реал са все още фаворит за титлата.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 11 дек 2011 13:15

За мен, ключовият момент беше пропуска с глава на Роналдо при 1:2. Вместо да изравним, в следващата атака стана 1:3 и всичко свърши. Мисля, че мачът в по-голямата част си беше равностоен. Все пак, Барселона спечели напълно заслужено, защото си вкара създадените положения. Показа повече мотивация, повече концентрация , повече класа. И резултатът е налице.
И аз се присъединявам към повечето мнения,че основен виновник снощи беше Кристияно Роналдо. Когато трябваше да подава - стреляше, когато трябваше да стреля - подаваше. Както вече споменах и за пропуска на празна врата. В крайна сметка, наистина е неприятно след 15 поредни победи, да прекъснем серията точно в Класико, но животът продължава. Следващата седмица имаме много важно гостуване в Севиля, където дори при равен ще завършим годината като лидер в Примера. Като сложим и отличното представяне в ШЛ дотук, можем да бъдем само оптимисти за 2012 ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”