Ицак, като не искат да подпишат дългосрочни договори, значи това не са точните хора за нас!
Караджов не е играл футбол от 6м...може и да са повече и ще ми има претенции за срок и заплати сякаш е Буфон.
Като, че ли сме преритали за него, майна.Като не иска - да ходи да играе на село и там да потъне в забрава.Караджов не е единствения добър вратар на планетата Земя, който да е млад и с перспектива.
Същата работа е с ония двамата анонимници, на които им се чу името едва тогава, когато Локомотив Пловдив прояви интерес към тях - Йорданов и Маламов. Като не искат да се обвържат с клуба дългосрочно значи им е добре да ритат като аматьори на село...да си стоят там тогава.Като, че ли сме зависими от тях. Изведнъж много големи станаха, че и с претенции до небесата.
Като си говорим за фирми и работници с теб да те питам и аз тогава нещо - ако ти имаш фирма ще наемеш ли работник, който днес е при теб а утре го няма...казано на прост и разбираем език?!
За какво ти е на теб такъв работник, след като не можеш да разчиташ на него. Значи взимаш на работа някакъв новак, обучаваш го, правиш го спец и накрая ти казва чао.
Е, сега ако имаш някаква офшорка и друг въпрос.
Но явно мислим различно.
То кога ли фенове и ръководство сме мислели по един и същ начин?!
Аз поне не мога да се примеря с това текучество...не знам ти, как си спокоен с такава аматьорска политика на клуба?!