ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот drughi » 26 яну 2012 16:04

5:0 и хубав гол на Любо с глава.
Понрави се и с още няколко добри отигравания. Надявам се да остане в отбора.
Напред машини 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 26 яну 2012 18:09

Усещате ли как на първия домакински мач срещу делиормана "Лаута" ще ехти под мощните скандирания на "Бесика": Любоооо...Любооо ...Любооо :)
Любо е човекът, който трябва да води атаката на Локомотив...зад него Де Карвальо, а по крилата Илиян Йорданов и Сержиньо - с тези две бързи и технични крила ще къртим :!: В центъра Даксон, а малко зад него дефанзивните Златински и дай, Боже Ревиво.
Защитата вече е ясна и няма да я коментираме.
Дано да вземем Ревиво, щото спешно ни трябва един разиграващ халф.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдивският любимец
Контакти:

Мнениеот Пловдивският любимец » 27 яну 2012 11:56

Старши треньорът на Локо Пд Емил Велев хареса играта на Любомир Цеков в мача със Светкавица и заяви за Дарик радио, че ще вземе младока в отбора и нападателят ще пътува за Турция, където е втория лагер на пловдивчани.

„Показа интересни неща, заяви Велев. Юноша е на Локомотив. Личи си и желанието му. Затова реших да го взема при нас.”

Любо е на 21 години и тази седмица му се очертава като сбъдване на мечти. Първо, в понеделник Любо вкара гол във вратата на ЦСКА , а в сряда вече бе при Локо Пд в Сандански. В четвъртък започна титуляр за тима, чийто юноша е, а добрата си игра увенча и с много красив гол във вратата на Светкавица. На снимките виждане миговете преди вкарването на гола, вкарването и мига след като вкара попадението централния нападател.

Цеков е юноша на Локо Пд и няма проблем да бъде върнат от Свиленград, където играе със статута на аматьор.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=249471
Отборът на Пловдив !

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 яну 2012 13:12

Какво се оплакват от студа не знам 1964г. имало ли е Марбея, Анталия, а? Цигов Чарк и ски върху заледеното езеро :)

Изображение
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 яну 2012 13:23

Подписахме с млад и доказан вратар като Иван Караджов само за 1 г! :shock:
Убийте ме, майна ама тази политика на ръководството ни не мога да я асимилирам?
След 1 г. какво става...пак ли ще търсим вратар?! На такъв пост се взима човек дългосрочно, а не от ден до пладне.
Хем виждат какъв е зор без пари да намериш добър футболист, хем пак си правят каквото само те са си наумили и никой друг не може да го разбере.
Превърнали са клуба в трудова борса.
Прощавайте, Братя ама много се ядосвам на такава простотия ве, майна.
Не мога да си го обясня как и защо с млади и доказани таланти се подписват толкова кратки договори.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 яну 2012 13:37

Хал хабер си Иване. Пак.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 яну 2012 13:52

Я ме светни, че не разбрах:
Подписахме с Илиян Йорданов, дето колкото пъти играем срещу Любимец все ни вкарваше и го правеше Джерами шашав едва за 2,5г.
Маламов и него го гледат от много време насам и видяха на мача срещу нас, че това момче има качества! Вместо да му праснат договор за поне 4 г. и с него за 2,5 г.
Същата работа е сега и с Иван Караджов - млад, талантлив и доказан. Те ми подписват с него за 1+1 г. ми пълен ташак, Ицак, с какво не си съгласен и кое не е така?
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 яну 2012 13:57

Един договор се подписва между най-малкото две страни. Първо информацията не е официална. Второ айде накарай ме мен да подпиша за 5 години с твоята фирма :mrgreen: Едни и същи работи ги дъвчим всяка година.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 27 яну 2012 14:31

Ицак, като не искат да подпишат дългосрочни договори, значи това не са точните хора за нас!
Караджов не е играл футбол от 6м...може и да са повече и ще ми има претенции за срок и заплати сякаш е Буфон.
Като, че ли сме преритали за него, майна.Като не иска - да ходи да играе на село и там да потъне в забрава.Караджов не е единствения добър вратар на планетата Земя, който да е млад и с перспектива.
Същата работа е с ония двамата анонимници, на които им се чу името едва тогава, когато Локомотив Пловдив прояви интерес към тях - Йорданов и Маламов. Като не искат да се обвържат с клуба дългосрочно значи им е добре да ритат като аматьори на село...да си стоят там тогава.Като, че ли сме зависими от тях. Изведнъж много големи станаха, че и с претенции до небесата.
Като си говорим за фирми и работници с теб да те питам и аз тогава нещо - ако ти имаш фирма ще наемеш ли работник, който днес е при теб а утре го няма...казано на прост и разбираем език?!
За какво ти е на теб такъв работник, след като не можеш да разчиташ на него. Значи взимаш на работа някакъв новак, обучаваш го, правиш го спец и накрая ти казва чао.
Е, сега ако имаш някаква офшорка и друг въпрос. :mrgreen:
Но явно мислим различно.
То кога ли фенове и ръководство сме мислели по един и същ начин?!
Аз поне не мога да се примеря с това текучество...не знам ти, как си спокоен с такава аматьорска политика на клуба?! :shock:
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 27 яну 2012 14:35

Знаеш ли го дали ще пасне на отбора? Дали ще влезе във форма? Дали няма утре да почне да затваря дискотеките пак? По-спокоен не съм бил отдавна :) Тоя малкия ако става и пасне с отбора ще подпише за 100 години ако трябва ;)

Върни се в “Локо Пловдив”