Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот turbogena » 04 ное 2011 19:18

Tommi написа:До края на полусезона няма да има кой знае каква промяна в играта ни. Другият полусезон ще видим резултатите от работата на Костов, както по време на тренировките, така и по селекцията.

Така ще е ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 ное 2011 19:25

turbogena написа:
Tommi написа:До края на полусезона няма да има кой знае каква промяна в играта ни. Другият полусезон ще видим резултатите от работата на Костов, както по време на тренировките, така и по селекцията.

Така ще е ;)

Ще има!В тактическата постройка и "грамотност".Все пак единият е треньор,а другият...Гонзо!

jasons
Контакти:

Мнениеот jasons » 04 ное 2011 19:29

Ще има!В тактическата постройка и "грамотност".Все пак единият е треньор,а другият...Гонзо![/quote]

ПОДКРЕПЯМ!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 ное 2011 19:38

Вероятно, а съм и сигурен, сега ще се види Калво дали има класа или не.
Изображение

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 04 ное 2011 19:46

Успех на Николай Костов, най-правилния избор, като нямах нищо против и Грозни.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

jasons
Контакти:

Мнениеот jasons » 04 ное 2011 19:49

PFC Litex написа:Вероятно, а съм и сигурен, сега ще се види Калво дали има класа или не.

Не е само Калво. Той е един платен несретник. Страдат кариерите на Райков, на Пламен Илиев, на Гаджев, на Милиев, на един не лош като качества Иво Иванов. Останалите наемници не ме интересуват. И все пак съсипването на Грийн и Мълдър са просто престъпление на Гонзо.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 ное 2011 20:49

А,откъде толкоз акъл у Батков да вземе този треньор?Аз лично очаквах съвсем друго...Тц,тц,тц!Нещо се е променило в Левски,нещо не е наред!Правилно решение след години глупости!Или е случайност?дано да не е !
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 ное 2011 21:09

няма нищо случайно на този свят. А и Батков не е толкова глупав, колкото изглежда. Но в случая ми се струва, че наистина ще има смяна на собственика. Няма друга логика, при положение, че той е тотално фалирал да предприема подобна промяна с високоплатен тренер. Скоро ще се разбере, а сега да се надяваме нещата да тръгнат на оправяне поне откъм визия на отбора.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 ное 2011 21:12

Как е психологическото състояние на цесекарите днес ?
Мисля си че договорът до края на шампионата е хитър ход на батков с цел дистанцирането на гонзо от отбора .
Какво имам предвид ....ами Костов ОБЯВИ ЧЕ НЯМА ДА ТРАЕ НИКАКВА НАМЕСА И , АКО НЯКОЙ СЕ ОПИТА ДА МУ СЕ МЕСИ , ЩЕ СИ СЪБЕРЕ БАГАЖА , А ТОЗИ НЯКОЙ МОЖЕ ДА Е -ГОНЗО , така че до април месец ще се разбере .

п.с. на господата дето се чудят за скъпоплатеният тренер . Май тара се усети че е по добре да даде пари за добър тренер , отколкото да плаща заплати на футболисти в застой , чиито кариери вървят стремглаво надолу...вие го казахте
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 ное 2011 21:28

Късно е либе за китка, както се пее в една народна песен.Костов, че е специалист спор няма, проблема е , че Гонзо му загуби доста точки и ще му е доста трудно да навакса.Освен това адвоката започна да усуква на въпроса за зимната селекция.Просто без нападател Костов е обречен, а зимата доста трудно ще се намери добър за без пари.

Върни се в “Архив”