League Europa - 2011-2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: League Europa - 2011-2012
Много съм доволен от победата на Валенсия, макар че останаха някои съмнения за засада при втория гол. Все пак доказахме и в двата мача, че сме по-добър отбор от АЗ. На полуфинала имаме да си връщаме на Атлетико за едно отпадане преди няколко сезона - ще станат много здрави мачове. Яд ме е за Металист - силно се надявах да надвият Спортинг. Португалците обаче бяха дотук - на полуфинала нямат големи шансове срещу Атлетик, така че очаквам изцяло испански финал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
От 8 отбора на 1/2 финалите в 2-та турнира 5 испански .
Ако и 2-та финала са изцяло испански ще е шоу и според мен този в ЛЕ е по-сигурен испански от този в ШЛ,
където също са много големи шансовете за това. Просто Билбао няма как да отпаднат от Спортинг според мен.
Аз даже много се чудя на това как Спортинг стигнаха на 1/2 финал !!!
Ако и 2-та финала са изцяло испански ще е шоу и според мен този в ЛЕ е по-сигурен испански от този в ШЛ,
където също са много големи шансовете за това. Просто Билбао няма как да отпаднат от Спортинг според мен.
Аз даже много се чудя на това как Спортинг стигнаха на 1/2 финал !!!
И в ЛЕ си личи намесата на Платини за да се бутат испанските отбори.... Как ги бутат тия слабаци бе. Бахти тъпия финал ще е испански, та те нищо не ритат.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
- Los Che
- Контакти:

Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.
-
- Контакти:
Само аз ли си мисля, че Спортинг ще използват опита си и ще елиминират Билбао, напук на всички очаквания 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Аз все още не разбирам, защо Билбао се отказаха от борба за зона ШЛ? Почти сигурно е, че НЯМА да спечелят ЛЕ, защото ще са гроги на финала!
- bekono
- Контакти:
kingofpop написа:Само аз ли си мисля, че Спортинг ще използват опита си и ще елиминират Билбао, напук на всички очаквания
Явно да. Спортинг играха много добри 2 мача срещу Сити и извадиха късмет със жребия за 1/4 финалите, но са до тук. Билбао е почти сигурен финалист. Другия полуфинал, обаче ще бъде доста оспорван и непредвидим. Надявам се на финал Атлетико - Атлетик.

kingofpop написа:Само аз ли си мисля, че Спортинг ще използват опита си и ще елиминират Билбао, напук на всички очаквания
Спортинг са слаби,те Металист си ги бяха били втория мач.Но уви изпуснаха дузпа,ако я бяха вкарали и още голове щяха да вкарат.