Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ще дават Левски в интернет
Мисля че щом ще го има мачът в сайта на шведите 100% ще се разпространят по много сайтове безплатно.10 лева че и повече бих дал за да гледам реванша на Герена но да гледам мач в интернет срещу 10 лв не.

Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Е добре де щом ще има пряко излъчване не може ли ТВ+ да купи тия прословути права?Нещо много се разми тая работа със права,излъчване и т.н.Тоя гу купил,оня се отказал,трети няма да предава............ 

- martoparto
- Контакти:
Здравейте, фенове
искам да ви кажа, че май намерих един сайт в който ще предават мача сайта мисля, че е безплатен:
http://www.gledaisport.com/v-0/2/48/v-24843.html ето ви линк.
И дано Левски да бие и да покаже кой е най - добрия !!!
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!
искам да ви кажа, че май намерих един сайт в който ще предават мача сайта мисля, че е безплатен:
http://www.gledaisport.com/v-0/2/48/v-24843.html ето ви линк.
И дано Левски да бие и да покаже кой е най - добрия !!!
САМО ЛЕВСКИ АЛЕ!!
- modor
- Контакти:
Aleksandyr написа:modor написа:Явно късния час не ви влияе добре.
Mай на тебе не ти влияе добре....вземи легни и си почини
Ако се беше напънал малко щеше да видиш,че им такава тема

Както так си има официална тема и за самия мач http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1&t=51861.......ама важното е да се нападе неподготвени

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Първо, щом ще има камери на стадиона и ще се предава мача пряко по интернет, има поне някакъв шанс да го вземе някоя българска телевизия. Все пак, не знам дали обърнахте внимание, но навсякъде пишеше, че мача няма да го дават на 99%..демек имаме все още 1% шанс
Иначе все си мисля, че щом ще го има в нета платен, все някъде ще излезе и безплатно... да видим.
Моя съвет е да не бързате още да се регвате там, изчакайте пък да видим

Иначе все си мисля, че щом ще го има в нета платен, все някъде ще излезе и безплатно... да видим.

malchev написа:Първо, щом ще има камери на стадиона и ще се предава мача пряко по интернет, има поне някакъв шанс да го вземе някоя българска телевизия. Все пак, не знам дали обърнахте внимание, но навсякъде пишеше, че мача няма да го дават на 99%..демек имаме все още 1% шанс![]()
Затова че ще го има някаде безплатно съм сигурен .Но мисля също че е сигурно че нито една БГ тв няма да предава мача

- batmanlive
за пореден път тези капиталяги от тв+ не излъчват мач на Левски,тук явно става въпрос за нечий интереси,съвсем ясно става ,че тези измекяри са чиста проба чорбари,закупуват правата,така че никоя друга БГ тв да не може да излъчва мач на Левски и после съвсем умишлено не излъчват срещата.ето тук трябва да се намеси боби перуката,но естествено той нищо не знае и не разбира.егати капитализма гаден
КАПИТАЛИЗЪМ-ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ НА ДЯВОЛА
- levski_fan98
- Контакти:
Re: Калмар-Левски, тв излъчване и линкове.
daite link za ma4a pls golqm Fen sam na Levski iskam da go gledam pak ne fa6tam TV+