ДокладвайОтговори с цитатRe: Сензационно: БФС сложи лиценза на ЦСКА на трупчета!
от Viktor4o_Rs на 01 Юни 2010 17:58
Уважаеми червени шамани , какво стана ? И Гонг ли е вече жълта медия , след като написа за дълговете ви ? Чета изказването на Емил Костадинов , след това чета какво са казали Йордан Лечков и Николай Галчев , и очевидно някоя от двете страни лъже много сериозно - коя ли е тя ? Приканвам всички фенове на ЦСКА , които снощи псуваха и обиждаха всички останали привърженици на други отбори да се извинят , ако имат поне малко достойнство
Уважаеми бял борецо за справедливост,никой не е отричал задълженията на ЦСКА!Ние сме единствения клуб,който в последните две години признава дълговете си,но това което ти упорито отричаш,ГИ И ОБСЛУЖВА!Проблема е че тоя въпрос се преекспонира прекалено в медиите и на тая база такива като теб изживяват душевен оргазъм.Малко са клубовете в България,които нямат дългове,но явно ЦСКА вади очите на много хора,които прехвърлят своите проблеми върху клубът.И аз чета Гонг,но го чета наред,а не само това,което ми изнася
http://gong.bg/view_article.php?article_id=138469http://gong.bg/view_article.php?article_id=138473Това са публикациите в тая,гарантирам ти съвсем не добронамерена към ЦСКА медия,от последните 24 часа.Явно не си ги чел внимателно или си забравил да свалиш цветните очила

И понеже съм сигурен,че пак няма да прочетеш,ще ти постна част от изказването на Костадинов:
„Най-напред сумата, която е спомената от Йордан Лечков е неточна. Тя е съвсем по-малка, а колко много пари получи той от ЦСКА? И крайния срок е 30 юни, а доколкото знам днес е 1 юни. Така, че има доста време. С Черноморец, проблемът е най-вече със сумата по ДДС, която те искат да им бъде върната накуп и то предварително, въпреки че плащането по трансфера на Мишел Платини е разсрочено за три години. Най-странна изглежда обаче позицията на Пирин. Единият президент говори едно из пресата, другият – друго. Явно нещо са го закъсали финансово и се опитват да изнудят. Може би Пирин, а и Черноморец имат нужда от свежи пари и извиват ръката на ЦСКА. Това е атака, ЦСКА боде очите на много хора, може би защото следващия сезон отбора ще бъде много по-силен и на терена и организационно”, допълни Костадинов
В един мой предишен пост апелирах за повече умереност и да поизчакаме събитията,но няма кой да чуе.Така и не разбрах кой и за какво трябваше да се извинява.Аз ли,за това че казах че няма начин как да не вземем лиценз и че срещу ЦСКА се води целенасочена кампания,или вие,които оревахте форума и въобще не обърнахте внимание на фактите и сведенията дадени от сериозни и компетентни органи.Цитираш Лечков.Ами прочети внимателно изказването му по казуса!Има срок за изчистване на тия задължения и той е посочен от Костадинов.Ти каво искаш?За да ти направят кефа,а също и на тия като тебе,да платят един месец предварително ли!Ще завърша като в два предишни поста:Гледай си работата!