2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 2022 Playoffs
Защитата на Бостън е за учебниците. Играят някакъв хибрид между лична и зонова защита. Суичват всичко и всички и КД като се освободи от единия се натриса на другия. Но не съм изненадан, Бостън като нямат един слаб защитник е логично и да имат и добра отборна защита. А Нетс като искат да се надвкарват трябва ядрото им да е константно в атака и най-вече звездите
Те Нетс може и да не искат, ама нямат друг избор освен да играят на надвкарване.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Още един мастърклас от Бостън, страхотен отбор където всеки си дава зор в защита а Тейтъм върши невероятна работа да пречи на Дюрант да хване топката спокойно.
Бруклин накрая ми се стори че се предадоха тотално пуснаха една петица Кайри/Милс/Брус/Къри/КД което в защита и при борбите беше комично.
Бруклин накрая ми се стори че се предадоха тотално пуснаха една петица Кайри/Милс/Брус/Къри/КД което в защита и при борбите беше комично.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Донякъде и малшанс за Нетс, че се паднаха с един от малкото отбори, които могат така да пазят КД.
Въпреки че ако си говорим честно, тактиката с изолиране на звездата и оставяне на другите да играят както могат рядко е толкова успешна, но липсата на друг приличен точконосител си личи брутално.
Въпреки че ако си говорим честно, тактиката с изолиране на звездата и оставяне на другите да играят както могат рядко е толкова успешна, но липсата на друг приличен точконосител си личи брутално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
!
Е, това да дублираш една суперзвезда не е нещо ново, виждали сме го редовно в плейофите. Аз самият съм изненадан от "бездействието" на Дюрант. Говоря и за многото знаци по време на мач, които прави, че не иска топката. Нещо, за което моят човек щеше да бъде разкостен. Олдридж задържа топката оглежда го и Змията му прави значи, сочейки съотборник. За жалост, не е веднъж или два пъти. Беше се насрал.
Наистина съм учуден. Това е един играч, който фактически не може да бъде спрян. Просто структурата му на тялото е такава, че с тези дълги ръце той може преспокойно да си стреля. Сега се сещам, че стила на стрелба на Дирк, онзи леко тромавичък фейдеуей бе нещо подобно. Как да спреш висок седем фута играч с подобна стрелба !?

Наистина съм учуден. Това е един играч, който фактически не може да бъде спрян. Просто структурата му на тялото е такава, че с тези дълги ръце той може преспокойно да си стреля. Сега се сещам, че стила на стрелба на Дирк, онзи леко тромавичък фейдеуей бе нещо подобно. Как да спреш висок седем фута играч с подобна стрелба !?

Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.
Re: !
MomciloGavric написа:Е, това да дублираш една суперзвезда не е нещо ново, виждали сме го редовно в плейофите. Аз самият съм изненадан от "бездействието" на Дюрант. Говоря и за многото знаци по време на мач, които прави, че не иска топката. Нещо, за което моят човек щеше да бъде разкостен. Олдридж задържа топката оглежда го и Змията му прави значи, сочейки съотборник. За жалост, не е веднъж или два пъти. Беше се насрал.
Къде го видя тоя Олдридж, като човека не е помирисал паркета или пишем просто така за спорта.
Къде е линка за канала лъжлива М*Р*О
-
35
muhaha написа:MomciloGavric написа:Е, това да дублираш една суперзвезда не е нещо ново, виждали сме го редовно в плейофите. Аз самият съм изненадан от "бездействието" на Дюрант. Говоря и за многото знаци по време на мач, които прави, че не иска топката. Нещо, за което моят човек щеше да бъде разкостен. Олдридж задържа топката оглежда го и Змията му прави значи, сочейки съотборник. За жалост, не е веднъж или два пъти. Беше се насрал.
Къде го видя тоя Олдридж, като човека не е помирисал паркета или пишем просто така за спорта.
Ти ми кажи, колко хейт щеше да сипеш на ЛеБрон, ако беше в тази позиция ? Ама ЛеБрон, за разлика от Дюрант щеше да навърже играчи около себе си и да подаде на свободен съотборник...
Всичко,което говорят за войната е лъжа.Да си смел не е никаква добродетел.Който успее да запази хладнокръвие в този хаос,не е нормален.Ако един войник има късмет,той ще умре още на първия ден,за да не гледа,как един по един загиват неговите другари.
Re: !
muhaha написа:Къде го видя тоя Олдридж, като човека не е помирисал паркета или пишем просто така за спорта.
Сигурно е имал предвид Блейк Грифин, на когото като малък често са му викали Олдридж.
Но в типичния си стил веднага избяга от въпроса:)