Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kimmy_rz
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот kimmy_rz » 05 ное 2017 20:52

Честито на ЦСКА-София за победата. Лудогорец този сезон няма скамейката, която да предполага еднакво силни мачове на три фронта. Херо надцени физическите възможности на отбора, като според мен трябваше да включи в игра Форстер, Кишада, Саша и Кешеру от самото начало. ЦСКА показа може би по-добра ефективност в сравнение с други техни мачове срещу Лудогорец, пък и други отбори от ППЛ и това този път беше разликата. Хиксът в този мач беше навярно най-справедлив, понеже според мен не може да се определи кой игра по-добре. Във футбола обаче се броят головете а в този ЦСКА вкара с един повече.

debilcho
Контакти:

Re: Първа лига XIII кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот debilcho » 05 ное 2017 20:54

W84me написа:Пак надъхвания, а после оправдания... Старата песен на нов глас. Ако им се играе, ви слагат тройка без зор, особено с тия палавници отзад :mrgreen:

Къде си палавнико?

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 05 ное 2017 20:55

Време беше някой да свали на земята тия черни бабаити и турско-румънската им публика.
[center]Levski & Lazio[/center]

Skywalker
Контакти:

Re: Първа лига XIII кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот Skywalker » 05 ное 2017 20:58

icko65 написа:8-0!

ЕМИЛ написа:3:0

nghcvth написа:Безпроблемна победа за Лудогорец, без много напрягане, с 1 или 2 гола разлика. Този съперник им идва идеално за отмора след важния мач с Брага.

tornadooo написа:Моята прогноза е победа на Лудогорец с поне два гола разлика, защитата на ЦСКА-София е пълна трагедия и само нескопосаните изяви на славистите и съдията ги спасиха снощи. Е ако замахване с лакът да спреш пътя на топката не е нарушение тогава съдията не е с грешка, но по принцип в едни правилници пише че е дузпа. Умора от мача с Брага... разсмивате ме, ще е като възстановителна тренировка по скоро :)

ShooterMan написа:Лудогорец е 5 класи над вашето припознато тимче. Те този мач даже не го броят - вие от години сте им най-големия донор на точки и така обезсмисляте първенството де. Както от София, излизат си с резервите и юношите и ви праскат с не много, но достатъчно за поредните си 3 точки над вас :idea:
PS: Ако искате успешно да им се противопоставите - в групата за мача ЗАДЪЛЖИТЕЛНО съдийската бригада от мача с Ботев Вр. Ако им отменят един от головете и изгонят някой от техните, дадат някоя измислена дузпа (както предния сезон) може и да добутате до равния....но само и ако пуснат юношите, ако са с титулярите - даже Гришата да свири с помощници Пламен Марков и Стойчо Стоилов отнасяте 3-ката

tornadooo написа:Гледахте ли хубаво какво ви чака следващата седмица, спокойно няма да е същото поне тройка ще отнесете.

LSFC 1914 написа:Батко ви Стаменчо ще боядиса гащите в кафяво още преди да са излезли на терена. Иначе моята прогноза е като по навик безпроблемна победа за Разград с минималното 2:0

krumeto написа:3 - 0

Вълчан написа:Моята скромна прогноза е 5-0.Разиграят ли се зелените срам очаква червените.Не са поискали не са ги отнесли.

Ето ги част от "разбирачите" !

Потребителски аватар
skabrin

Мнениеот skabrin » 05 ное 2017 21:00

fen1914 написа:Честита победа, но не я преувеличавайте много. Нито е първа, нито ще бъде последна. Това е четвъртата победа за вече любимия ви клуб, а освен това не променя по никакъв начин изхода от първенството. Общо взето, ще стане "двама се карат", а накрая кой ще спечели...

Бихте ли пуснали новата статистика?
Благодаря Ви предварително и Ви желая приятен ден.
Не е възпитано да псуваш дебилите. Пожелай им приятен ден и се надявай да те разберат правилно.

stone

Мнениеот stone » 05 ное 2017 21:01

Ей, левскари, вие не схванахте ли кой ще ви подпре? Интерес нямате ли? Не сакам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле!
Лудогорец ви пречи с европейските игри, а тези с кеча -не! Вашата омраза към разградския отбор е причината тези да се пишат наследник на стадиони, купи!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 05 ное 2017 21:03

ELFen написа:Честито на победителите !
По безидеен Лудогорец не съм гледал - до тая вечер...причините - има там, 2-3 варианта ;)
Каранга беше за гонене още първото - без коментар!
И да, тази формация ни е побеждавала ...отделно се видя каква публика предизвиква, ако беше ЦСКА - нямаше да има "игла къде да падене"!
А и да не забравя гостуващата агитка - доста повече усилия хвърлиха да чупят оградата, отколкото да подкрепят отбора си!

Как се подкрепя отбор от звукоизолирано пространство бе, капацитет ! Само не знам, защо Кирчо не направи едно помещение за гостуващата агитка някъде извън стадиона. В Търговище например, за да могат да се чуват 16-те фена на Разград.

Потребителски аватар
Xerxes
Контакти:

Мнениеот Xerxes » 05 ное 2017 21:03

Честита победааааа! :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 ное 2017 21:06

Ако някой ми посочи къде в Европа има подобна зоологическа клетка вместо трибуна, опасана отгоре до долу с плексиглас и решетки... Тези само заради това трябва да ги изключат от всички турнири! Абсолютна провокация към всички фенове на гостуващите обори! На всички е ясно, че делиорманският дерибей има целия правителствен, медиен и всякакъв друг комфорт, но да изсипеш и цялото местно РПУ да тараши гостуващите фенове... Няма по-голяма простотия!
Последна промяна от RedeviL на 05 ное 2017 21:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 05 ное 2017 21:09

Skywalker написа:! Само не знам, защо Кирчо не направи едно помещение за гостуващата агитка някъде извън стадиона. В Търговище например, за да могат да се чуват 16-те фена на Разград.

Имаше публика сега не мога на черното да кажа бяло
не знам кво са им дали за да дойдат ама имаше верно семкаджии но са там
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “Архив”