Черно Море спечели купата на България!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Черно Море спечели купата на България!

Мнениеот greenpeak » 01 юни 2015 10:06

"....Радост, надежда, песни, хореография, пак радост, драма, сълзи и гняв. Всичко това само за един ден. Един специален ден, който завърши кошмарно. Говорим за „Левски” и 30 май. Датата, която милиони „сини” чакаха с нетърпение, чакаха от 2009 година. А едни 13 000 сърца се лишиха я от заплатите си, я от джобните си, че дори и от пенсиите си.

„Купата е синя” - толкова хубаво звучеше цял ден в Бургас, където имаше едно „море”, което бе по-синьо от истинското. По-синьо от ясното небе над „Лазур”, Северния плаж и Морската градина. По-синьо дори от очите на Апостола. Едно „море”, което се събра от цяла България с една обща любов в сърцето. Една любов, която обаче бе тежко ранена....." ЮРИ СЛАВЧЕВ, откъс от "Един специален ден, завършил със сълзи"

МЪКА, МЪКА ...............................И САМО СИНЯ ТИШИНА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 01 юни 2015 10:22

Кролик написа:
sandi74 написа:ЧЕСТИТО МОРЯЦИ.ЖИВИ И ЗДРАВИ.

Сандьо, искам чистосърдечно да ти кажа - да го духаш, малоумник жалък ! Ако искат и за 5 седмици да ме баннат, но много държах да ти го кажа !!!

Честито на Берое и останалите им фенове. В началото на сезона казах, че искам 3 зелени отбора в челото. Да си призная и на сегашното положение не се сърдя :mrgreen: :geek: :mrgreen:

Напълно подкрепям думите на Кролик!Двата празнични дни не исках да си цапам съзнанието и постовете,но днес е понеделник!Искам да кажа на въпросния Сандю,че по голям олигофрен от него няма по форумите!Опозорява Берое и Стара Загора!Аз мисля,че той не е бероец....просто си е идиот!!!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 01 юни 2015 10:31

Всички, които вчера нямаха възможност да се докоснат до магията на спечеления трофей, могат да заповядат на стадион "Тича" днес в 18:30.
Изненадите тепърва предстоят!

КУПАТА Е НАША !!!!!! Днес вечерта ще бъде проведено шествие по повод спечелената Купа на България! Сборният пункт е стадион "Тича", часът е 18:30!
Призоваваме всеки един моряк, който има възможност, да присъства на "Тича" днес вечерта, за да отпразнуваме заедно спечелването на Купата!
Варна отново има футболен трофей след 77 години! Купата е зелена! Варна е зелена!

П.С. Споделете съобщението, за да научат повече хора! Варна има повод да празнува!

JINAT

Мнениеот JINAT » 01 юни 2015 10:36

Честито на всички 2999 + мен присъстващи на Лазур,честито и на всички моряци,които изпуснаха част от историята на нашия велик клуб.
След 36 часа осмислих всичко,което се случи в събота вечер.Поклон на момчетата и на Кольо(не го бях виждал толкова да бяга дори като играч :) )
Мисля,че си намерихме и отличен капитан след Жоро нямаше човек,който да може отвътре така да нахъсва момчетата и в същото време да им вдъхва
спокойствие.Мисля,че това беше основния ни коз спокойствието на Кольо и Мишо Венков и това,че те вярваха че отбора може.Не подценявам представянето
на нито един от игралите в мача наши момчета дори и на неигралите,защото на скамейката останаха Дани и Китанчето ,но пък тях ги гледах с Локо - истински лидери
носещи спокойствие.Баланса в отбора е перфектен между "експлозивни" и "спокойни" ,но най важното МЪЖЕ с то..ки.В крайна сметка поста ми е за това,че Венков
трябва да е капитан на отбора,ако по някаква причина не играе Дани или Паланков.Това са хората които с играта си могат да "заразят" останалите.
ВЕЛИК ОТБОР ! ВЕЛИК ТРЕНЬОР!

Потребителски аватар
bobi221
Контакти:

Мнениеот bobi221 » 01 юни 2015 13:26

Честито на моряците . Нашите момчета дойдоха да вдигат купата , вие дойдохте да играете футбол .
Според мен от там дойде разликата в представянето .

Потребителски аватар
atanas7510
Контакти:

Мнениеот atanas7510 » 01 юни 2015 15:16

Честито на моряците празнувайте полейте я както подобава.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 юни 2015 16:08

Честито на привържениците на Черно Море. С мъжката си и сърцата игра напълно заслужихте да вдигнете купата. В никакъв случай не бяхте по-добрия отбор, но със сигурност бяхте по-сърцатия отбор и този ,който повече я искаше и си я заслужи.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 01 юни 2015 16:17

Никой нищо не казва в събота вемчерта има ли купон пред Катедралата във Варна?

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 01 юни 2015 17:21

Аниете бил партньор на белот на Гаджев.Цяло раздаване обаче все не го намира...
Накрая Гаджев се ядосал и изкрещял:
-Купа нямаш ли беее 77 ?
-Не,Черно Море я взеха! - отвърнал Аниете!
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 01 юни 2015 17:42

Купата е наша!
Нямам глас от подкрепата за моряците.Сега отивам да празнуваме за спечеления трофей!
Защото те са МОРЯЦИ ЮНАЦИ!БЛАГОДАРЯ ИМ ЗА ЩАСТИЕТО КОЕТО ИЗПИТАХ! :)

Върни се в “Черно море”