ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Черният козел
- Контакти:
Parmalat написа:stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реваншаА пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.
Валенсия победи Барселона с 3-2 на Камп Ноу преди по-малко от месец.
Лично за мен, ако Лудогорец се класират предпочитам Валенсия.Динамо Киев са много крив отбор

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
- Контакти:
Черният козел написа:Parmalat написа:stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реваншаА пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.
Лично за мен, ако Лудогорец се класират предпочитам Валенсия.Динамо Киев са много крив отбор
Да, мисля че и ръководството на Лудогорец каза, че предпочита Валенсия. Нещо не могат да се справят добре срещу отбори, които влизат твърдо в единоборствата.
Последна промяна от love_hurtz на 21 фев 2014 00:59, променено общо 1 път.
sin4ec написа:Аз съм от 16 годишен фен на Лацио и не мога да си прекърша сърцето. Имам фанелки, шалове, знаме, бил съм на дербито с Рома... За тях съм. Какво общо има това с българщината? Не съм и лицемер като огромна част тук, дето сега пишат дитирамби за Лц, а са изсипвали и ще изсипват тонове помия за тях. Подкрепям отбора, който ми е на сърцето. Това забранено ли е? Не се крия като други, поздравявам разградчани за заслужената победа, гледам напред и това е. Юнаците, дето ми сипват в момента, при лош за тях изход другата седмица ще се скрият като мръсни плухове, каквито всъщност са си.
Единственият отбор, който бих подкрепял срещу Лацио, е Левски. Това е положението. Аз десетилетна любов заради псевдопатриотизъм няма да захвърля. Дори и да отпадне, Лацио си остава отбор на сърцето ми. Който иска да съди, който иска да плюе. Аз съм Синчец и Синьо сърце и стоя зад думите си!
pp Още веднаж-честито на лудогорци! Ако не играехте срещу Лацио, щях да съм за вас. Нищо лично!
Ще ме извинявате много ,господин дъщеринчец,но вашето сърце е предателско,може би и във вашата кръв тече всичко друго ,но не и българска кръв...както и да е искрено се радвам за Лудогорец и съм им се радвал(истински) във всеки един техен евро мач.Нека Лудогорието да продължи да ни радва и за напред,както ВСИЧКИ други български отбори които излизат на европейска сцена
Пил,пью и буду пить!Ну очень живительное!
- Red Warrior
- Контакти:
sin4ec написа:Аз съм от 16 годишен фен на Лацио и не мога да си прекърша сърцето. Имам фанелки, шалове, знаме, бил съм на дербито с Рома... За тях съм. Какво общо има това с българщината? Не съм и лицемер като огромна част тук, дето сега пишат дитирамби за Лц, а са изсипвали и ще изсипват тонове помия за тях. Подкрепям отбора, който ми е на сърцето. Това забранено ли е? Не се крия като други, поздравявам разградчани за заслужената победа, гледам напред и това е. Юнаците, дето ми сипват в момента, при лош за тях изход другата седмица ще се скрият като мръсни плухове, каквито всъщност са си.
Единственият отбор, който бих подкрепял срещу Лацио, е Левски. Това е положението. Аз десетилетна любов заради псевдопатриотизъм няма да захвърля. Дори и да отпадне, Лацио си остава отбор на сърцето ми. Който иска да съди, който иска да плюе. Аз съм Синчец и Синьо сърце и стоя зад думите си!
pp Още веднаж-честито на лудогорци! Ако не играехте срещу Лацио, щях да съм за вас. Нищо лично!
На любимия ти отбор Луноходец е... майката приятелю. Ако Лацио си тръгнат с по-малко от два гола в София трябва да черпиш.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Черният козел написа:Parmalat написа:stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реваншаА пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.
Абеееее според мен Лацио е последния, който тази година отпада от Лудогорец.
Знам, че този отбор непрекъснато ни изненадва, но всяка приказка има край.. ако не приказката, то съответната глава.
Много направиха тази година, но и тези хора имат предел.. не бива да им се сърдим даже при отпадане от Лацио, камо ли па от Валенсия, като за български отбор с български финанси - екстра са досега.
Сега въпроса е дали по-добрия национален коефициент ще бъде оползотворен от българските представители догодина.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Че те Валенсия вече са се класирали.Биха 2-0 като гости Динамо.Иначе след победата на Лудогорец над Лацио вече коефициента на България е 5.375,а Лудогорец е направил вече 16.000 коефициент до момента през този сезон в Европа за себе си.
[center]R.I.P[/center]
Много добре знам къде сме били, но колкото и да е неприятен Киро, е в пъти по-находчив и интелигентен от нашия мустакат Ганьо...Betchualeng Arnaikem написа:Laetitia написа:Аз съм левскарка, но се радвам на успеха на Лудогорец.
Иска ми се моят отбор да е на тяхно място, но не е, а причините за това се крият в безумното управление на клуба ни.
Браво на лудогорци и срам за всякакви тъпанари и магистралки, които от злоба са склонни да заплюят дори българското знаме.
А ние 1 път бяхме на тяхното място, че и по напред.. просто това не беше използвано от гениалния собственик на отбора.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
106 Portugal Vitória Guimarães 17.193
106 Portugal Nacional 17.193
108 Bulgaria PFC Ludogorets Razgrad 17.075
108 Moldova Sheriff Tiraspol 17.075
110 Germany FSV Mainz 05 16.985
106 Portugal Nacional 17.193
108 Bulgaria PFC Ludogorets Razgrad 17.075
108 Moldova Sheriff Tiraspol 17.075
110 Germany FSV Mainz 05 16.985
[center]R.I.P[/center]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Нека глупостите за слабата форма на Лацио , подценяването на мача и турнира , кризата и т.н. започнат ... СЕГА :
Браво на момчетата , горд съм дори да ни отстранят . Браво на всички . Браво и на Дяков въпреки ,че можеше да е 0:2 . Момчето е мъж и беше супер разочарован от себе си , но излезе пред камерата като капитан и си призна грешките . Прощавам му , обичам го и т.н. Победихме въпреки съдията който мразя от миналата година . И 2-те дузпи бяха спорни , за втория жълт картон съм пристрастен и можеби ми се искаше да го няма . Чист червен + 1 година затвор за играча на Лацио . Опитахме се някоя друга дузпа да изпросим , но не се получи .
Браво момчета , обичам ви и се гордея с вас .
Браво на момчетата , горд съм дори да ни отстранят . Браво на всички . Браво и на Дяков въпреки ,че можеше да е 0:2 . Момчето е мъж и беше супер разочарован от себе си , но излезе пред камерата като капитан и си призна грешките . Прощавам му , обичам го и т.н. Победихме въпреки съдията който мразя от миналата година . И 2-те дузпи бяха спорни , за втория жълт картон съм пристрастен и можеби ми се искаше да го няма . Чист червен + 1 година затвор за играча на Лацио . Опитахме се някоя друга дузпа да изпросим , но не се получи .
Браво момчета , обичам ви и се гордея с вас .