ZinedineZidane написа:LevskiZavinagi написа:Реално погледнато Барселона са се насочили към доста по-качествени нови попълнения. Вече видяхме на какво ниво играе танцьора, отделно слуховете за Тиаго Силва и Луиз също ме притесняват. С един Роналдо няма как да я караме още дълго време. Трансферът на Иско е лъч надежда, но ще видим как ще се включи в отбора. Имаме крещяща нужда от класен централен нападател, добър дефанзивен халф и Бейл! Мечтая да видя Кавани с бялата фланелка, но така като гледам Моу ще си го вземе
Няма две мнения за нападателя, но за мен си трябва и нов ЦЗ. Варан и Рамос ок, но дотам. За ДХ също има резон, но пък не знаем на какво ниво е този Касемиро.
Каземиро е една от бразилските перлички, но той тепърва ще трупа опит и ще вдига нивото си. Централен бранител - доколкто знам Анчелоти е фен на Пепе, а това не е много добра новина за нас. Страх ме е да не закове Варан на пейката, което ще бъде доста голяма грешка. От гореизброените (Силва и Луиз) може да се добави и Хумелс, също добър централен защитник. Харесва ми това, че ще имаме млади играчи - Хесе, Карвахал, Мората, Иско, Каземиро, Варан. Въпросът е дали ще им се даде шанс за изява. Също така, едно от положителните неща на Анчелоти е, че обича атакуващия футбол, а не като при Моу, вкарваме гол и пазим резултата.