ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
При първия гол няма никакъв фаул- вижте движението на Данте и на барцелонеца при центрирането. За втория гол никой не може да каже с абсолютна сигурност, но за метър засада е повече от абсурдно да се говори. За третия- там ми е тъмна Индия.
При подобно "законтряне" като на Мюлер дадоха дузпа за нападателя в Гоце Делчев (егати мача за сравнение
). Грешки имаше и в двете посоки. Барселона абсолютно си беше за тройка-четворка.
Много достойно поведение и изказвания на футболистите на Барса след мача! 
Честит финал на Байерн. Напълно заслужен с това което показаха вчера. Не им дадоха да гъкнат на моите любимци. Наистина плащешо добри са, каквото и да се каже за играта на баварците ще е малко.
Няма смисъл да се мрънка за съдиите, 4-0, 2-0... все тая. С това което видях, Барса няма шанс в момента срещу Байерн.
Още веднъж честит финал!
Няма смисъл да се мрънка за съдиите, 4-0, 2-0... все тая. С това което видях, Барса няма шанс в момента срещу Байерн.
Още веднъж честит финал!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Радостната новина е, че постигнахме всичко това и играчите висящи с жълти картони се опазиха. В Барселона обаче трябва да се внимава. Трябва Байерн да играе концентрирано с най-доброто, с което разполагат, но в същото време Лаaм, Данте, Мартинез, Швайнщайгер, Густаво и Гомез трябва да внимават да не получат жълт картон. Така че от защитата до нападението всички ще имат едно на ум.
[center]
[/center]
[/center]Re: ШЛ 1/2 ФИНАЛ БАЙЕРН-Барселона
we are the champions написа:HoUs4oOL написа:kingofpop написа:Аз току що сложих 100 лева първия мач Байерн да не го загуби....1.50 коеф...един хикс и всичко е по план...50 лв печалба и победа на Кампа после![]()
А пък ако ги изнасилим още там малко ще ме е яд, но поне финала ще е сигурен![]()
![]()
![]()
Пича ще стои с аватар на Суарез цяло лято .....![]()
Е, поне изкарах 50 кинта
Без треньор и вратар няма какво да се направи....
П.П. Къв е тоя бас за Суарез, покажи ми го и го слагам веднага, просто съм изнервен и не помня в момента...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Lord_Vodоo написа:Ако не беше малоумника Тито, както и поръчковия рефер резултатът щеще да е друг. Явно от УЕФА искат да ни спрат с всички средства. И сега прочетох, че снощи теренът в централната част е бил заливан с вода, докато по крилата е бил изкуствено подсушаван (а силата на немците е именно по крилата).
Дано има по-малко фенове като теб. Пълен срам и позор. Не търси вината в рефера, или в терена, или в УЕФА - смешно е. До гуша ми дойде от такива анти-фенчета като теб. Байерн не ви надиграха, те ви смачкаха. Радвай се, че резултатът е само 4:0. Макар, че съм фен на Реал Мадрид съм крайно огорчен от това -
Lord_Vodоo написа:Ако не беше малоумника Тито
Смешко и нелепко! Един човек, който се бори срещу рака и излиза за да поведе любимия ти отбор на полуфинал не може да бъде наречен с такива грозни думи като твоите! Тито заслужава само и единствено - уважение, а ти си махни аватара, че си срам за отбора си!

Днес сутринта в 8 и 30, когато Волфган Цилер излязал с косачката на Алианц-Арена, за рутинната поддръжка на терена, около наказателното поле намерил Лео Меси, скрит в тревата.

Сега сериозно - в темата за мача, във фурома на Барса, някакъв фен беше писал, че само ако играе Лео меси "къдрушкото Данте" ще лази под него... Не намерих мнението, за съжаление... :D
Данте всъщност направи повече от Меси в тоя мач, защото бразилеца беше близо това, да си отбележи автогол... :D

Сега сериозно - в темата за мача, във фурома на Барса, някакъв фен беше писал, че само ако играе Лео меси "къдрушкото Данте" ще лази под него... Не намерих мнението, за съжаление... :D
Данте всъщност направи повече от Меси в тоя мач, защото бразилеца беше близо това, да си отбележи автогол... :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Музика за моята душа е да гледам,чета и слушам гърчовете на фенчетата на най-подпирания клуб Барселона
Пожелавам им успех в търсенето на локви по терените на големите клубове,докато другите играят финал

shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Lord_Vodоo написа: И сега прочетох, че снощи теренът в централната част е бил заливан с вода, докато по крилата е бил изкуствено подсушаван (а силата на немците е именно по крилата).
Да,да...даже са го повдигали в краищата,за да се стича водата в центъра
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:Музика за моята душа е да гледам,чета и слушам гърчовете на фенчетата на най-подпирания клуб БарселонаПожелавам им успех в търсенето на локви по терените на големите клубове,докато другите играят финал
![]()
![]()
Е то и за моята душа е музика да гледам как втора поредна година боричкате със зъби и нокти за 4 тото място във ВЛ ама кво да кажа
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
dxl написа:Сега сериозно - в темата за мача, във фурома на Барса, някакъв фен беше писал, че само ако играе Лео меси "къдрушкото Данте" ще лази под него... Не намерих мнението, за съжаление... :D
Аз го знам къде е, ама няма да ти кажа. Щото вчера ми спореше за Гьотце, а и фена на Барса е един от малкото читави (ако не броим заслепеността му към Барса)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага