Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Черноморец - Лудогорец FT. 1-0

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 12:42

Нейчо, имаш ЛС. Погледни там.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 28 окт 2012 12:55

Като схеми на игра, и развитие на мача върху терена, тази среща много ми напомня финала на шампионска лига му Челси и Барселона.
Разликата е в посредствените изпълнители, както и в факта че нямаше нито едно запомнящо се положение.
Ако футбилистите на Черноморец успеят да задържат това си ниво и бъдат все така тактически дисциплинирани, не ги чака нищо лошо в нашата
АПФГ - да припомня, че с подобна схема и игра Гърция станаха ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН.
Честита победа, тя е АБСОЛЮТНО ЗАСЛУЖЕНА.
Лудогорец бяха далеч от декларираната класа. Владееха топката в поне 70% от игровото време и се придвижваха в стил Барселона( с безкрайни къси подавания успоредно на централнета линия, както и по фланговете, но с никаква идея как да преодолеят дисциплинираната защита на Черноморец, състояща се от целия отбор. В защита пък Лудогорци бяха тромави и неадекватни за отбор с такива претенции. Ако запазят нивото от последмия мач, може би не са толкова далеч от титлата, но амбициите им в Европа са БЕЗМИСЛЕНИ.
Иначе - слаб мач, с посредствени изпълнители и нито едно запомнящо се отиграване.
Съдията не повлия по никакъв начин върху изкода от срещата.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 13:11

Съдията не повлия по никакъв начин върху изкода от срещата.

Съгласен съм с мнението ти, като цяло. Имаше битка, която уби футбола, но не съм съгласен с две неща.
Едното е, че Черноморец се е бранил с целия си отбор. Всъщност не се бранехме, а тотално пресирахме. Малкото "улички", които имаше Лудогорец за използване бяха еднопосочни и винаги със затворен изход. Лудогорец владееха повече топката, но толкова, колкото да задълбочават лутането си.
Помежду си говорехме, че Лудогорец се обърква, ако до 2-3 тия пас не създаде голова ситуация. Херо усети това. Нещо друго, което ме накара да изпитам наслада от този мач. надхитрянето. Никога до сега не сме играли с подобна схема на игра. ( новата Диамант,която и сър Алекс вече ползва.) Това беше схема с голяма вариативност в зависимост от фазите на играта и разгръщане в контраатаките. Факт е, че атака се гради най-лесно с пространство. Когато си го извоювахме се възползвахме макс от него. Факт е, че ако имахме миналогодишните изпълнители - този мач си отиваше на разгром за Лудогорец при все преимущество във времевото им владеене на топката. Когато бяхме прибирани в половината си ( без да рискуваме с близка до Стоян Колев игра ) класическите ни крила Утара и Гаел подпомагаха дефанзивните действия и пресата в предмостието на наказателното ни поле. Когато овладявахме топката я пренасяхме със скоростта на светлината. Тогава Венци спринтираше в централната офанзива, а Гаел и Утара се "превръщаха" в бързи крила. Разгръщахме се и се прибирахме, като ветрило.
Иначе съдията нямаше как да влияе върху изхода на мача и това е най-сладкото в победата ни, но определено повлия на резултата и удължи агонията на Лудогорец. Резонно беше да ударим точката в мача много преди последния съдийски сигнал, с отсъждането поне на една от явните дузпи, но пък и сами пропускаме. Аз вече приемам мача такъв, какъвто е.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 28 окт 2012 13:21

Снощи като са тръгвали за Разград се отбили на Макдоналдс Зорница и понеже един приятел работи там вика спукахме ги от подигравки . Питали ги кой победи и те няколко пъти не казвали нищо и най-накрая казали :) :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 28 окт 2012 13:23

Ето и моето мнение за мача.
Абсолютно заслужена победа за Черноморец,отбора създал повечето интересни неща в мача,отбора който стоеше физически и тактически по добре.Бях малко притеснен преди мача с оглед на миналогодишния Лудогорец и съдийските помощи и нашето състояние с контузени играчи и тези млади играчи.Но напразно съм се претеснявал.Лудогорец вчера беше един посредствен отбор който се чудеше какво да я прави тази пуста топка.Абсолютно еднотипна игра с хиляда паса и изсипани топки към високия бадем.Това ви беше играта господа лудогорци.А нашите млади момчета обезличиха прехвалените ви играчи които накрая от безпомошност и липса на въздух се молиха мача да свърши по бързо.Очаквах в последните минути Лудогорец да ни натика в нашето наказателно поле и да се опита всякакси и дори със съдийска помощ да се докопа за точицата срещу " слабака" Черноморец, но това не стана.Черноморец беше отбора който атакуваше накрая и създаде сумати положения.Мисля че трябва да сте доволни на това 1:0 че си отивахте на разлика накрая.И сега накрая специлно за Цонпен.Пич ти си бил на някой друг мач бъди сигурен с това.Твоите очила са най зелени от всичките в Разград.И колкото и да се опитваш да умаловажиш победата на нашия отбор знам че вътрешно ти е много кофти,защото ако си бил на ТОЗИ мач много добре видя безпомошния мегагранд.И като няма какво да кажеш почваш за охраната на стадиона, кенефа и пушенето.На нашия стадион няма телени заграждения защото не сме овце или охрана имаше и си изпълняваше задълженията.За пушенето незнам около нас повреме на мача никой не пуши на почивката се пушеше около входовете.Ама ако си мислиш че само тука е така.Поздрави от Бургас и свали тези тъмнозелени очила,защото заблуждаваш само себеси.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 13:33

ivan56 написа:И като няма какво да кажеш почваш за охраната на стадиона, кенефа и пушенето.На нашия стадион няма телени заграждения защото не сме овце или охрана имаше и си изпълняваше задълженията.За пушенето незнам около нас повреме на мача никой не пуши на почивката се пушеше около входовете.Ама ако си мислиш че само тука е така.Поздрави от Бургас и свали тези тъмнозелени очила,защото заблуждаваш само себеси.

Къде е писал за това, не съм го чел?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 окт 2012 13:37

k.dimitrov написа:
ivan56 написа:И като няма какво да кажеш почваш за охраната на стадиона, кенефа и пушенето.На нашия стадион няма телени заграждения защото не сме овце или охрана имаше и си изпълняваше задълженията.За пушенето незнам около нас повреме на мача никой не пуши на почивката се пушеше около входовете.Ама ако си мислиш че само тука е така.Поздрави от Бургас и свали тези тъмнозелени очила,защото заблуждаваш само себеси.

В техния форум!

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 28 окт 2012 13:39

BRF написа:
k.dimitrov написа:

В техния форум!

Благодаря.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 13:44

Като абсолютно безпристрастен зрител на този мач искам да ви споделя мнението си.. Лудогорец според мен изигра един от доста слабите си мачове и съвсем заслужено не победи - дълго, но безмислено владеене на топката, липса на удари и като цяло на голови положения. Едно единствено 100%-во положение през второто полувреме, но малшанс, че топката излезе в аут. Вратарският пост продължава да е ахилесовата пета на отбора, просто вдъхва несигурност. Без да блестят с кой знае какво Черноморец успяха да победят, истината е, че можеха да вкарат и още голове, но пропиляха доста перфектни ситуации за контраатаки с недодялани или прибързани пасове. Румен Трифонов (мисля) можеше да реши мача към края, но на метър от вратата не успя да засече топката в мрежата... Според мен съдията се справи почти перфектно с мача, въпреки претенциите на публиката и странните викове "МАФИЯ". Явно параноята е обзела тотално футбола ни и каквото и да става все търсим вината другаде. Казвам почти, защото спести 2 жълти картона за Лудогорец за грубости.
Публиката - хубаво е, че имаше гостуваща агитка, чуха се 1-2 пъти в самото начало на мача и това беше, но все пак не бяха и много - около 40 човека според мен. Тази на домакините беше на прилично ниво и като бройка, и като пеене, което ме изненада. Изключвам факта, че 95% от песните са "взаимствани" от тези на Берое, ЦСКА, Левски и т.н. , но пък в България си е така. Лудогорци също са попили от песните на ЦСКА , поне от това, което успях да чуя.
Като цяло интересен и бърз мач с интрига до края, а най-хубавото е, че не се оправдаха прогнозите за лесна победа на гостите. Черноморец победи главно с много желание и хъс, това което липсваше най-вече на Лудогорец!

п.п. Да допълня за засадите и дузпите - едното положение за дузпа не го видях, може и да е имало. При другата ситуация (изблъскването на

Позволих си да цитирам едно мнение на безпристрастен наблюдател на мача. Истината за мачът е някъде там с корекцията, че песента на Сава Попсавов - стария химн на Черноморец няма как да е копирана от феновете на Берое, ЦСКА или Левски, както и: "От Хотел България до..."
Това са песни още от годините на "Английския сектор". Другото, което се пееше е химна и изплагиатстваната песен... от АЕК Солун.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 28 окт 2012 13:57

[quote="ntodorov"]Tsonpen.
Теб съм те разкрил. Усетих те от раз и в един свой поуст бях написал, че ако паднете ти последен ще усетиш.
Никога не лъжа. :lol:
За мача: Ти сигурен ли си, че си махнал зелените очила ?
Съдията ви СПАСИ от логичен разгром.
[offtopic]Баах маа му. Наистина на черното викате бяло. :shock:[/offtopic]

Нейчо, Нейчоооо! Как можеш да бъдеш толкова добър човек?!
Тоя заслужава ли времето и вниманието, които му отделяш?!
Опитай се да разтълкуваш словосъчетанието "дървен философ" и ще осъзнаеш, че напразно се хАбиш ;)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Черноморец”