Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Златински: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!

Мнениеот Muscarin » 22 юни 2012 10:45

Модератор ЛокоПД написа:
Muscarin написа:
И каква е целта?

Я,каква изненада...отдавна не си писал тука.Що не си пишеш с другия ник ? :lol: Няма значение.Според мен целта е провокация към Локомотив ПД.Ясно е,че не сме в добро финасово състояние,ясно е,че при вас е обратно /20 млн. за стадион,8 млн. за Коматево,не знам колко милиона за селекция и т.н./ А и Кривия иска да ви се хареса,да отчете някаква дейност,щото е ясно,че той за тая работа не става,а и нищо не зависи от него.Какво по-добро ще измисли от това,да звъни на играчи на "вечния съперник "...Така ги виждам аз нещата.
И понеже виждам,че разбираш от футбол,да те питам - не те ли притеснява факта,че при вас идват играчи и директно подписват договори за по 2-3 години,ей така,без проби ? При положение ,че имате доста време и пари да направите читав отбор ? Кой и кога ги е гледал тези играчи...много "мениджърска" история ми се струва,позната до болка от личен опит... :roll:

Напсувах Кристиано Роналдо.....в "ефир".

Не твърдя ,че разбирам от футбол, но пък кой нточно трябва да наблюдаваме? Цветков,Дяков,Молива? Какво има да им наблюдаваме? Латвиецът е национален вратар.Единствения спорен тук е испанецът, за него съм съгласен.Провокация казваш.Значи когато от ЦСКА (знаем за "любовта" ви с тях) се обадят за оферта към Златиснки, или който и да било от Локомотив не е провокация, но ако се обадят от Ботев е? Нещо не разбирам.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 22 юни 2012 10:59

Кривия да звъни на Ицо Златински е смешно :) Търси се точно този ефект - да се шуми около новака в А група. Все едно да се обади Кокала на ония некадърник с татуировките стълба ли, дирека ли как му викате там да го вика да играе в Локомотив :mrgreen: ЦСКА е друга бира, отбор с традиции в елита, редовен евроучастник. За един играч е нормално да иде от Локомотив в ЦСКА, все пак те играят всяка година я ШЛ, я ЛЕ, а ние веднъж на пет до този момент, не може да се сърдим, всеки иска да се реализира професионално.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 22 юни 2012 22:31

И каква е целта? Кривия (макар да съм му благодарен,че помогна много) си е един наемник в един отбор.Нает да върши работа.Да контактува с качествени футболисти.Ако си мислиш, че има някаква дълбока конспирация, футболистите ви, или отборът ви да бъдат компрометирани по някакъв начин, според мен си в грешка. Няма никакъв смисъл.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Има, има смисъл, ама не е футболен! Колко "нямаше" смисъл и, когато взехте Садъков на 33 години! Целта е ясна. Да се причини болка на феновете на Пловдивския любимец. Златински все пак им е любимец. Друг е въпросът, че от 2 години формата му е плачевна.

Интересен е обаче, повода на интервюто му. Слухове, че се е появил на стадиона на орките до Бирената. Начи мишленцата, са църкали от радост, че майните ще ги заболи, ако вдивия се снима със Златински. И с парцала. Комплексарщина на н-та степен!!! Нищо, че в момента имате 3 ма на същия пост: испанеца, цимбала Мариян и Дяков! Но те не са интересни. Те не са трудни. Още повече, са изпратени при вас заради Караибрахим. Дон Цеци е мистериозната руска банка на Левски, а в същото време е кредитор на ... Събев. помним 1/8 финала....

Колкото до това, че Златински си правил реклама, просто е смешно. Да се хвалиш, че си получил предложение от Орквил, е все едно да си купиш една кофичка от най-евтиното кисело мляко и след това да отидеш да се похвалиш на хората от квартала! Ще станеш за смях. То не, че и сега не станахте де... Златински им отказва за 2 ри път, те му пишат писмо във форума на Гонг. Златински, моля те ела?! Отчаяни съпруги, имаше един сериал.

Ето го и интервюто на Златински: http://livesport.bg/Livesport.bg-razkri ... O%29-65728

Ако не сте вие, с кой ще се забавляваме??????
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 22 юни 2012 22:38

sure thing1926 написа:И каква е целта? Кривия (макар да съм му благодарен,че помогна много) си е един наемник в един отбор.Нает да върши работа.Да контактува с качествени футболисти.Ако си мислиш, че има някаква дълбока конспирация, футболистите ви, или отборът ви да бъдат компрометирани по някакъв начин, според мен си в грешка. Няма никакъв смисъл.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Има, има смисъл, ама не е футболен! Колко "нямаше" смисъл и, когато взехте Садъков на 33 години! Целта е ясна. Да се причини болка на феновете на Пловдивския любимец. Златински все пак им е любимец. Друг е въпросът, че от 2 години формата му е плачевна.

Интересен е обаче, повода на интервюто му. Слухове, че се е появил на стадиона на орките до Бирената. Начи мишленцата, са църкали от радост, че майните ще ги заболи, ако вдивия се снима със Златински. И с парцала. Комплексарщина на н-та степен!!! Нищо, че в момента имате 3 ма на същия пост: испанеца, цимбала Мариян и Дяков! Но те не са интересни. Те не са трудни. Още повече, са изпратени при вас заради Караибрахим. Дон Цеци е мистериозната руска банка на Левски, а в същото време е кредитор на ... Събев. помним 1/8 финала....

Колкото до това, че Златински си правил реклама, просто е смешно. Да се хвалиш, че си получил предложение от Орквил, е все едно да си купиш една кофичка от най-евтиното кисело мляко и след това да отидеш да се похвалиш на хората от квартала! Ще станеш за смях. То не, че и сега не станахте де... Златински им отказва за 2 ри път, те му пишат писмо във форума на Гонг. Златински, моля те ела?! Отчаяни съпруги, имаше един сериал.

Ето го и интервюто на Златински: http://livesport.bg/Livesport.bg-razkri ... O%29-65728

Ако не сте вие, с кой ще се забавляваме??????

Те са "Другите отчаяни съпруги".Това е нов турски сериал,турската кавърверсия на "Отчаяни съпруги" :mrgreen:
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

sure thing1926

Мнениеот sure thing1926 » 22 юни 2012 22:53

Продуцент, режисьор и сценарист Караибрахим (Каръка), както той се нарече след купения бараж със Своге. Игран пред невероятните 3 850 кърджалии!

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 0%B8%D0%B8
Локомотив е любимият отбор на Пловдив: http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Златиснки: Няма шанс да играя в Ботев, аз съм локомотивец!

Мнениеот blue avalanche » 23 юни 2012 00:20

отборът на Пловдив написа:
kishe написа:това че кривия е звънял на 2 или трима играчи нищо не е станало даже трябва да се гордеете че още имате играчи който ги искат други клубове и са готови да платят

Ние имаме отбор от 25 играчи от висока класа които ще защитават честа на Пловдив в Лига Европа, а вие ще палите свещи да отпаднем още в първия кръг.
А вие тепърва правите отбор и пак нямате взет играч от класата на половината играчи на Локомотив :idea:

Ив.Цветков е с класа НАД ПОВЕЧЕ от половината играчи от Локо Пд!!!Ама нейсе...

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 23 юни 2012 06:35

blue avalanche написа:
kishe написа:това че кривия е звънял на 2 или трима играчи нищо не е станало даже трябва да се гордеете че още имате играчи който ги искат други клубове и са готови да платят

Ние имаме отбор от 25 играчи от висока класа които ще защитават честа на Пловдив в Лига Европа, а вие ще палите свещи да отпаднем още в първия кръг.
А вие тепърва правите отбор и пак нямате взет играч от класата на половината играчи на Локомотив :idea:

Моля ти се, тяхните са безценни. Нямат еквивалент!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 23 юни 2012 11:06

Ив.Цветков може само класно да подава хавлията на играчите на Локомотив.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 23 юни 2012 13:35

blue avalanche написа:

Видяхме го Цветков в мачовете на Левски срещу нас - НЕВИДИМ ! толкова е класен :)

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 23 юни 2012 14:45

Майната му на Цветков , посредствен играч . В Левски муден бавен ,20 мин игра и въздуха му свършва.

Проблема е ,че ние нищо не правим по селекцията . Тази сезон ще сме по слаби от миналия , това е притеснителното . Сега в гонга пиши за Мишо : Според официалната страница на Ворскла, Венков и руският футболист за 45 минути са оставили много добри впечатления.http://gong.bg/view_article.php?article_id=278939 Почти сигурно губим и него .

Ицо и той ако получи примамлива оферта от чужбина и той ще ни напусне .

Както е тръгнало ще се борим да не изпаднем . :(
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”