Модератор ЛокоПД написа:Muscarin написа:
И каква е целта?
Я,каква изненада...отдавна не си писал тука.Що не си пишеш с другия ник ?Няма значение.Според мен целта е провокация към Локомотив ПД.Ясно е,че не сме в добро финасово състояние,ясно е,че при вас е обратно /20 млн. за стадион,8 млн. за Коматево,не знам колко милиона за селекция и т.н./ А и Кривия иска да ви се хареса,да отчете някаква дейност,щото е ясно,че той за тая работа не става,а и нищо не зависи от него.Какво по-добро ще измисли от това,да звъни на играчи на "вечния съперник "...Така ги виждам аз нещата.
И понеже виждам,че разбираш от футбол,да те питам - не те ли притеснява факта,че при вас идват играчи и директно подписват договори за по 2-3 години,ей така,без проби ? При положение ,че имате доста време и пари да направите читав отбор ? Кой и кога ги е гледал тези играчи...много "мениджърска" история ми се струва,позната до болка от личен опит...
Напсувах Кристиано Роналдо.....в "ефир".
Не твърдя ,че разбирам от футбол, но пък кой нточно трябва да наблюдаваме? Цветков,Дяков,Молива? Какво има да им наблюдаваме? Латвиецът е национален вратар.Единствения спорен тук е испанецът, за него съм съгласен.Провокация казваш.Значи когато от ЦСКА (знаем за "любовта" ви с тях) се обадят за оферта към Златиснки, или който и да било от Локомотив не е провокация, но ако се обадят от Ботев е? Нещо не разбирам.