Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Just1948
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Just1948 » 03 юли 2017 20:38

Кашчей написа:
Just1948 написа:
Кашчей написа:За да се кичите с успехите на ЦСКА трябва д асте правоприемници на ЦСКА. Вие сами сте написали, че сте всъщност правоприемници на "Литекс", никой не ви го е написал. Сами дрънкате, че ПФК ЦСКА АД не е правоприемник на ФК ЦСКА на Илия Павлов, което не ви пречи да му броите титлите, купите, полуфиналите, легендите.
Така се изложихте, че сигурно няма друг ФК в света, който да е правил такава излагация.

Казах ЮРИДИЧЕСКИ ПРАВОПРИЕМНИК.
Ти футболен фен ли си?

А се оказа, че нито ПФК ЦСКА АД е бил юридически правоприемник на ФК ЦСКА, нито сега ПФК "ЦСКА-София" е такъв на ПФК ЦСКА АД.

Ми то това важи за почти всички футболни клубове в България.

Потребителски аватар
sleyd83

Мнениеот sleyd83 » 03 юли 2017 20:39

Колко много ЖЛЪЧ!!!
90 процента от коментарите във форум на ЦСКА са на фенове на сини, жълти и зелени отбори.
После ЦСКА-то било умрело, по-живо е от всякога!!!
Разбира се благодарение и на вас.
Още от дете, запали моето сърце!!!

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 03 юли 2017 20:40

sleyd83 написа:Колко много ЖЛЪЧ!!!
90 процента от коментарите във форум на ЦСКА са на фенове на сини, жълти и зелени отбори.

Блажени са веруишите!

Потребителски аватар
sleyd83

Мнениеот sleyd83 » 03 юли 2017 20:42

За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 03 юли 2017 20:44

sleyd83 написа:За доказателство:
Потребители, разглеждащи този форум: 1982, Achtung_Juden, bezpanika, Just1948, KellyB, krumeto, paci_paci, petko.h.markov, Popokatepetal, redmadness48, sleyd83, Val3ncia, Yahoo [Bot], yavorescu и 24 госта

Ми верните фенове се покриха . Нещо Тео бараба дърпатката ? СРАМ И ПОЗОР нещо КАС не ви оттърва вече
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
sleyd83

Мнениеот sleyd83 » 03 юли 2017 20:46

DarkPsy написа:
sleyd83 написа:Колко много ЖЛЪЧ!!!

Блажени са веруишите!

Върни назад страниците само от днес и си виж бройката на твоите постове и тогава пак се обади.
Само да те питам във форума на Ботевъ за днес, колко поста имаш?

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 03 юли 2017 20:55

Ние сме ЦСКА, а кои сте вие - решаваме ние!

Потребителски аватар
Val3ncia
Контакти:

Мнениеот Val3ncia » 03 юли 2017 21:02

Смешна история. Никакъв срам ,никаква чест и пълна селяндурщина от големите граждани обиждайки всеки на "селянин". Просто оставам безмълвен като чета глупостите и жалките опити за оправдания на феновете на ЦСКА-София.

Нямам думи . :|

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 юли 2017 22:16

Val3ncia написа:Смешна история. Никакъв срам ,никаква чест и пълна селяндурщина от големите граждани обиждайки всеки на "селянин". Просто оставам безмълвен като чета глупостите и жалките опити за оправдания на феновете на ЦСКА-София.

Колега, прилепче, понеже аз своите хора ги уважавам ще те попитам така: Ако Хонгконгски магнати фалират наша Валенсия и Бетис бъде преименуван на Валенсия, би ли припознал новата Валенсия за своя отбор или просто ще станеш фен на Леванте? Да не се заричаме, но един ден може и той отбор да ми се закрие квото ми е късметчето? :D Поставям те в ситуацията на нас, феновете на ЦСКА, какво би избрал - фен на новата Валенсия или на другия отбор Леванте? Аз Леванте няма да припозная никогаш! :)

Защо никой не ги обмисля нещата хипотетично-аналогично на наше място какво ше избере си, ами влиза да тормози червена общност само! Ние ли сме виновати, че някакви лоши са фалирали отбора ни? Ми не. В такъв случай кво ви пука дали е оранжев, поне ми на прилепите същия цвят, значи цветът поне не би трябвало да ни е проблем. :mrgreen:
Последна промяна от dreben23 на 03 юли 2017 22:25, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
RedSkin

Мнениеот RedSkin » 03 юли 2017 22:29

dreben23 написа:
Val3ncia написа:Смешна история. Никакъв срам ,никаква чест и пълна селяндурщина от големите граждани обиждайки всеки на "селянин". Просто оставам безмълвен като чета глупостите и жалките опити за оправдания на феновете на ЦСКА-София.

Колега, прилепче, понеже аз своите хора ги уважавам ще те попитам така: Ако Хонгконгски магнати фалират наша Валенсия и Бетис бъде преименуван на Валенсия, би ли припознал новата Валенсия за своя отбор или просто ще станеш фен на Леванте? Да не се заричаме, но един ден може и той отбор да ми се закрие квото ми е късметчето? :D Поставям те в ситуацията на нас, феновете на ЦСКА, какво би избрал - фен на новата Валенсия или на другия отбор Леванте? Аз Леванте няма да припозная никогаш! :)

Защо никой не ги обмисля нещата хипотетично-аналогично на наше място какво ше избере си, ами влиза да тормози червена общност само! Ние ли сме виновати, че някакви лоши са фалирали отбора ни? Ми не. В такъв случай кво ви пука дали е оранжев, поне ми на прилепите същия цвят, значи цветът поне не би трябвало да ни е проблем. :mrgreen:

А защо е нужно да припознаваш друг отбор?
ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ АРМИЯТА!!!

Върни се в “ЦСКА”