TristaNNN написа:peliforewer написа:TristaNNN написа:peliforewer написа:Посъбуди се форума, футболната пролет наближава.Чакам мнения защо спонсорът на Левски отказа да си напише логото на челно място на екипа, въобще някъде по екипите на Левски пише ли Палмсбет.
Не, защо да пише Палмс бет някъде? Според един оранжев диванен воин тука, де много прилича на тебе по изказ, хленчене и манипулации, Палмс бет перат пари чрез Левски, за какво им е да се занимават с лога и екипи.

Сега видях, че на десния ръкав има логото на спонсора,за другото не към мен.И ти манипулираш или не си знаеш екипа.
А така, браво! Друг път виж първо, преди да задаваш глупави манипулативни въпроси и за пореден път да те правим за резил.

Защо да е манипулативен въпроса ми,стана ми интересно защото това се явява иновация,никой спонсор в България не го е правил,исках да чуя мнението основно на сините фенове,аз няма да давам мнение защото каквото и да напиша ще бъда атакуван.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...