Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 09 фев 2022 13:44

TristaNNN написа:
ЦСКА-София (София) има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане...

Що ли не ми се вярва, че тия може да са толкова глупави и да се съгласят на разсрочено плащане, при положение, че са в позиция да изискват всичко накуп, защото държат Тирето с трансферното "ембарго". Май Лъчката Станчев е кихнал милките накуп, ама пустата манипулация ловешка... :roll:

Най-интересното в случая е, че продължават да вярват на/в техните си божества. Докога така ще си играйкат, не ги знам.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 фев 2022 13:49

шивача написа:
TristaNNN написа:
ЦСКА-София (София) има подписано споразумение с Юнес Бенжелюн и другите, чакащи парите си, за разсрочено плащане...

Що ли не ми се вярва, че тия може да са толкова глупави и да се съгласят на разсрочено плащане, при положение, че са в позиция да изискват всичко накуп, защото държат Тирето с трансферното "ембарго". Май Лъчката Станчев е кихнал милките накуп, ама пустата манипулация ловешка... :roll:

Скоро ще разберем от уважаваните от мен г-н Петър Хубчев и г-н Насиру Мохамед, как се действа в такива случай. Иначе по принцип си прав. Аз също бих искал всичко накуп, барабар с лихвите :!:

Много грешен отговор, защото случаите са различни. Ако Хубчев и Насиру си поискат всичко накуп ни дърпат шалтера и после пият една студена вода. И за да си спестя четене на последващи тъпотии, ти казвам, че в този мечтан за теб и другите припоци сценарий, няма да има емблеми, търгове, рециклиране и всякакви подобни, породени от безчестие и лайнарщината, трикове и врътки. Та, според теб имат ли интерес Хубчев и Насиру да си вземат дължимите от Левски пари, макар и на вноски, или ще предпочетат да хванат шпека? :arrow:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 13:57

TristaNNN написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:

Скоро ще разберем от уважаваните от мен г-н Петър Хубчев и г-н Насиру Мохамед, как се действа в такива случай. Иначе по принцип си прав. Аз също бих искал всичко накуп, барабар с лихвите :!:

Много грешен отговор, защото случаите са различни. Ако Хубчев и Насиру си поискат всичко накуп ни дърпат шалтера и после пият една студена вода. И за да си спестя четене на последващи тъпотии, ти казвам, че в този мечтан за теб и другите припоци сценарий, няма да има емблеми, търгове, рециклиране и всякакви подобни, породени от безчестие и лайнарщината, трикове и врътки. Та, според теб имат ли интерес Хубчев и Насиру да си вземат дължимите от Левски пари, макар и на вноски, или ще предпочетат да хванат шпека? :arrow:

Поредно глуповато и необосновано изказване. Като дръпнете шалтера, драги припознавачо на ментака на Лафчис, г-дата ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима. Единствения шанс да пият студена вода е, поредния ви нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 09 фев 2022 13:58

[offtopic]Каза и отсече юриста от Столипиново! :mrgreen:[/offtopic]
Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 13:58

Warped написа:
peliforewer написа:
Warped написа:Да правите един път на 6 години :lol: :lol:
Колко още има да плаща гг на агенти.....

Не го мисли Ганчев,той знае как да прави къщички, щом и Раеви е спасил.А типично по левскарски Наско му пусна декларация,че говорил с министъра на спорта да си ремонтира стадиона.

Ти така не ми верваше и за агента на Варела, ама дойде от уефа санкцията и се пулиха -400к

Сигурно за Бенжалюн ми говориш,не помня да съм спорил,само казах , че Ганчев ще плати,но на Левски проблемите няма да се оправят,така се и случва.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 фев 2022 13:59

peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:Ще има засада ако футболист на Ловеч играе с глава и топката попадне във футболиста на Ловеч който е в засада.Първо не е сигурно дали футболист на Ловеч играе с топката,ако
не е играл,няма засада.Второ,дори футболист на Ловеч да играе с топката,то тя отива във футболист на Левски,а футболистът в нередовна позиция не влияе на играта и засада няма.При изпълнението на наказателния удар всичко е редовно, засада няма.

Какво да коментираме повече на тая ситуация? Ако, ако, ако...

Разигравам ситуацията, като имам предвид,че срещата е от 1997г.и някой правила може да са били други.Тъй като се явяваш като един от най-големите спецове по съдийските въпроси във форума чакам и твоя прочит.

Срещата е от 2013 година. Моя прочит е, че в тая ситуация има твърде много "ако". Които не са ясни от нито едно повторение, за да се твърди със сигурност, че съдията е подпрял Левски умишлено.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 09 фев 2022 14:01

miro_rz написа:[offtopic]Каза и отсече юриста от Столипиново! :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]мина обяд, слагай килимчето :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

joro_87
Контакти:

Мнениеот joro_87 » 09 фев 2022 14:05

peliforewer написа:
Warped написа:
peliforewer написа:
Warped написа:Да правите един път на 6 години :lol: :lol:
Колко още има да плаща гг на агенти.....

Не го мисли Ганчев,той знае как да прави къщички, щом и Раеви е спасил.А типично по левскарски Наско му пусна декларация,че говорил с министъра на спорта да си ремонтира стадиона.

Ти така не ми верваше и за агента на Варела, ама дойде от уефа санкцията и се пулиха -400к

Сигурно за Бенжалюн ми говориш,не помня да съм спорил,само казах , че Ганчев ще плати,но на Левски проблемите няма да се оправят,така се и случва.

Е как бе,нали Динамо ставал собственост на феновете,Сирака им дава акциите,няма вече Бащица и те за 2 месеца ще го превърнат в балкански гранд

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 фев 2022 14:08

W84me написа:
peliforewer написа:
W84me написа:
peliforewer написа:Ще има засада ако футболист на Ловеч играе с глава и топката попадне във футболиста на Ловеч който е в засада.Първо не е сигурно дали футболист на Ловеч играе с топката,ако
не е играл,няма засада.Второ,дори футболист на Ловеч да играе с топката,то тя отива във футболист на Левски,а футболистът в нередовна позиция не влияе на играта и засада няма.При изпълнението на наказателния удар всичко е редовно, засада няма.

Какво да коментираме повече на тая ситуация? Ако, ако, ако...

Разигравам ситуацията, като имам предвид,че срещата е от 1997г.и някой правила може да са били други.Тъй като се явяваш като един от най-големите спецове по съдийските въпроси във форума чакам и твоя прочит.

Срещата е от 2013 година. Моя прочит е, че в тая ситуация има твърде много "ако". Които не са ясни от нито едно повторение, за да се твърди със сигурност, че съдията е подпрял Левски умишлено.

Когато си прав,си прав, мача за Купата е 1997г.Само дето съдията Ахмед след мача от 2013г.казва , че е свирил нарушение,а не казва нищо за засада..
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 фев 2022 14:09

шивача написа:
TristaNNN написа:
шивача написа:
TristaNNN написа:

Поредно глуповато и необосновано изказване. Като дръпнете шалтера, драги припознавачо на ментака на Лафчис, г-дата ще заведат дела по примера на Бенжалюн и другите трима. Единствения шанс да пият студена вода е, поредния ви нов клуб да не претендира за никаква приемственост. Тогава ще останат с празни ръце.

Напоследък все по-често си мисля, че четвъртата генерация Левски ще е някакво тире с Разград :? .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Левски”