Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sedem_!_dva
Re: Новите играчи на Левски
Гонзо изтривалка на Батков... жалко за него... Махат 4 от основните си играчи по никое време, в разгара на първенството ни и мачовете от ЛЕ, да не забравяме, че миналата година Дарко и Зе донесоха титлата на Левски в мачовете със Славия и ЦСКА... Дарко пролетния сезон беше един от най-добрите... Живко Миланов национален състезател и доскоро капитан... Ще разчитат на юношите пълни глупости и с юноши какво ще стане, абе бягайте по-далече от Левски простаци... на юноши ще разчитат и като направят две-три загуби и няколко равни до зимата и като останат на 5-6 място след есенния полусезон ще се борим, за да се класираме в Европа... смешници, жалко Гонзо много жалко да влизаш в комбина с дявола... комунистическия каскет Батков... жалко.
NON MOLLARE MAI
След продажбата на карето Тасевски-Зе-Миланов-Рабех ПФК Левски започва офанзивата по привличането на Роберто Карлуш от турския Фенербахче и Цветан Генков В напреднал стадий са и преговорите с Мишел Платини от ЦСКА ,за който сините са готови да дадат 2 500 000 милиона евро !
източник :вътрешен човек от ПФК Левски както и утрешния брой на вестник ,,Труд'' , ,,24 часа'' и в.Стандарт .
източник :вътрешен човек от ПФК Левски както и утрешния брой на вестник ,,Труд'' , ,,24 часа'' и в.Стандарт .
Последна промяна от bossmitko на 19 сеп 2009 17:37, променено общо 1 път.

fen1914 написа:СПИРАМ ДА ХОДЯ НА СТАДИОНА И ДА ГИ ГЛЕДАМ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЗАРАДИ ТОЗИ МУСТАКАТ ИДИОТ
Всички сме ядосани на Баткофф, но това пък не го очаквах да бъде написано?! Да спреш да ходиш на мачове на любимия клуб, заради собственик-олигофрен?? И какво ще спечелиш?

- sedem_!_dva
bossmitko написа:След продажбата на карето Тасевски-Зе-Миланов-Рабех ПФК Левски започва офанзивата по привличането на Роберто Карлуш от турския Фенербахче и Цветан Генков В напреднал стадий са и преговорите с Мишел Платини от ЦСКА ,за който сините са готови да дадат 2 500 000 милиона евро !
източник :вътрешен човек от ПФК Левски както и утрешния брой на вестник ,,Труд'' и ,,24 часа''
Е по-смешно нещо не бях чул... Роберто Карлуш на 37 години... за какво ни е, да му правим бенефис... и той за по-малко от 30 000 евро на месец няма да дойде, ние на Жоб не можахме да осигурим заплата, какво остава за Карлуш..., а пък Мишел Платини за 2,5 млн евро , кой ще даде толкова пари за някакъв... леле

NON MOLLARE MAI
bossmitko написа:След продажбата на карето Тасевски-Зе-Миланов-Рабех ПФК Левски започва офанзивата по привличането на Роберто Карлуш от турския Фенербахче и Цветан Генков В напреднал стадий са и преговорите с Мишел Платини от ЦСКА ,за който сините са готови да дадат 2 500 000 милиона евро !
източник :вътрешен човек от ПФК Левски както и утрешния брой на вестник ,,Труд'' и ,,24 часа''
Ти не мислиш,че някой вярва в това нали? Платини за 2 500 000 евро???

110 години любов!
Не съм от Левски, но явно на Батков кукувица му е изпила ума! Да си продадеш най-добрите играчи посред Лига Европа е безумие меко казано...
Честита победа на ЦСКА утре
Честита победа на ЦСКА утре

- Levski 1914
- Контакти:
Много ми падна в очите след тази пресконференция Гонзо. Жалко за него!
Падна ми в очите и Гонг...не зададоха нито един неудобен въпрос. Спестиха много на Ратко и Гонзо. Евала на Сашо!
Падна ми в очите и Гонг...не зададоха нито един неудобен въпрос. Спестиха много на Ратко и Гонзо. Евала на Сашо!
Последна промяна от Levski 1914 на 19 сеп 2009 17:37, променено общо 1 път.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Вие за ирония не сте ли чували бе......? 

НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Re: Ако ги продаде без публика на дербито????
@Far Right вие много гордост ли сте донесли на България?? 

За мен Зе Суарес е най-добрия чужденец в момента у нас. Рабех също в защитата...това само показва, че на Батков не му пука за отбора а иска да лапа.