Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: Владимир Путин на 64!

Мнениеот irradeum » 07 окт 2016 19:24

Пожелавам на ботоксовото джудже от Кремъл да посрещне 65ия си рожден ден в килията на Милошевич в Хага !
:evil: :twisted: :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот il4o_iliew » 07 окт 2016 19:25

THE G.A.M.E написа:
il4o_iliew написа:
питай колониите колко толерантна е била Франция едно време към тях.

Колега, ако се ръководим от историята ( какво-що е било ) ... Къде ще му излезе краят ?
Нима европейските Държави и народи не сме се клали в продължение на хилядолетия ?

Не се ръководим от историята, а от настоящето. Иди в някоя африканска страна и виж как големите корпорации изяждат хляба на обикновения африканец и му крадат земята и поминъка. Виж и изкуствения дълг на тези, само на хартия бивши колонии, към финансови институции като МВФ и СБ. Реално колониализмът си е съвсем жив и никога не е спирал да съществува. Ти защо мислиш напират да идват в Европа? Щото им е много хубаво ли там дето са?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 07 окт 2016 19:27

1982 написа:ЧЕкай малко, мюсюлманите нима не са избивали и клали европейци сума векове ??!

Отоманската империя колко християни е избила в източна Европа само ??! Испания колко века е била под терора на арабите ??! Явно тази част от историята не се помни, важно е да броим на Франция и сие злините по колониите ..... ах, колко удобно.

Чекай малко, кръстоносците колко мюслита изтребват? Не е ли същото? Да не говорим за инквизицията, горенето на вещици по площади и т.н. Да не излезе накрая исляма по-мирен от християнството?
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 07 окт 2016 19:28

damyanov1963 написа:Насрахте се с тоя путин и тая русия да му е*а майката!

Другарю Дамянов нещо си изпускаш нервите,а?

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 07 окт 2016 19:35

irradeum написа:Пожелавам на ботоксовото джудже от Кремъл да посрещне 65ия си рожден ден в килията на Милошевич в Хага !

Е,великане ти гледай да не попаднеш в килийте на Лубянка!После, дупе да ти е яко!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2016 19:36

Нищо няма да излезе, и едните са убивали другите през вековете, и другите са ги убивали тях, така че не пиши само за колониите на западните сили, най-малкото ние, българите, добре сме сърбали попарата на тази религия почти 5 века. Отоманската империя стига чак до Виена, в опита си да наложи господството на исляма, а арабелите векове наред държат територии на иберийския полуостров. Покореното население е подлагано на тежки данъци, дори децата са им отнемани, за да служат на империята.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 окт 2016 19:37

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Е, и, какво ни вълнува всичко това ??

Е, мен какво ме вълнува теб какво те вълнува, докладвай ми мнението, ако мислиш, че е спам или ме блокирай и няма да ти се налага да ме четеш, аз не карам никой насила. :)

Вълнува те това, че целта ти е да дразниш и провокираш, както е и с безбройните информации за Иран и пропагандирането на сръбския национализъм.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 окт 2016 19:48

1982 написа:Вълнува те това, че целта ти е да дразниш и провокираш, както е и с безбройните информации за Иран и пропагандирането на сръбския национализъм.

За Иран не съм писал нищо от много време, ънфолоунах акаунта, от който черпех инфорамция в Туитър, щото много ме напрегна с постоянен спам, за Сърбия също не съм започвал да пиша от нищото, все е имало причина.
А и не разбирам защо се заяждаш, темата винаги е била спамерска, а последните месеци почти не се пише, хората изчезнаха от форума.
Ако трябва да си говорим за правила, погледни първата страница, където пише, че темата е за съвремието, а не за историята, ако това се спазваше всички трябваше да сме с постоянен бан, не знам колко сме изписали за Ирак, Афганистан, Чечня, Грузия и Куба тук...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 окт 2016 19:50

orlando7 написа:
damyanov1963 написа:Насрахте се с тоя путин и тая русия да му е*а майката!

Другарю Дамянов нещо си изпускаш нервите,а?

Дреме ми и за путин и за обама, аз за разлика от вас съм си българофил, ама вие в орландовци още не сте дорасли да го разберете.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 07 окт 2016 19:56

orlando7 написа:
irradeum написа:Пожелавам на ботоксовото джудже от Кремъл да посрещне 65ия си рожден ден в килията на Милошевич в Хага !

Е,великане ти гледай да не попаднеш в килийте на Лубянка!После, дупе да ти е яко!

Изготви ли вече списъците ? Като съвестен гражданин,това е твой дълг.

Върни се в “Свободна зона”