Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: НЯМА ТРАНСФЕР!

Мнениеот Бижутера » 19 сеп 2009 00:01

mike28 написа:
Бижутера написа:Стенли президент(ка)!

А тебе какво ще те правим- някакъв съветник евентуално
;)

защо?

не може ли да похваля някой, който си е свършил добре работата?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 19 сеп 2009 00:37

Можеш, как да не можеш.

arsosc
Контакти:

Мнениеот arsosc » 19 сеп 2009 00:53

Мале колко сте прости вие Леускарите. Как може да вярвате на такива простотии. ТРАНСФЕРНИЯ ПРОЗОРЕЦ е ЗАТВОРЕН няма как да има трансфери сега, освен ако не са свободни агенти и + това не смятам че Рубин са толкова закъсали да купуват " звездите " ви , като тяхните резерви са 100 пъти по-добри от тях. Няма смисъл от такива покупки. :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 19 сеп 2009 01:07

Тъпо е да пускаш такива блъфове по медиите само за да ''си вдигнеш акциите'',както е тъпо и да продаваш четирима основни играчи 2 дни преди мача с ЦСКА. И мача с Лацио е на първи октомври.Така се обрича цялото първенство и участието в лига Европа тази година. :evil: :evil: :evil: :evil: Мислех( и вярвах)че за Гонзо мача с ЦСКА е по-различен от другите мачове. :( А ако е лъжа е някак глупаво да си вдигаме духа за дербито по този начин-чрез медиите.Прилича ми на неувереност,или на удобно оправдание след евентуални провали.''Ние продадохме четирима важни играчи и затова не станахме шампиони и се изложихме в Европа!!!!''Което е малко вероятно предвид факта,че трансферните прозорци са затворени,както знаем.Или пък буквално вдигане на акциите на клуба,ако Батков ги продава(дори част от тях).Някой преди мен беше споменал и това.А след мача с Виляреал се поуспокоих,защото очаквах разгром.Е имахме и късмет де.Абе простотия отвсякъде! :roll: Или понеже съм жена нямам право да коментирам?!!! :?
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: ИЛИ ГОНГ ИЛИ БАТКОВ СА ПОЛУДЕЛИ.

Мнениеот Делибаш » 19 сеп 2009 01:13

Урааа! Отървахме се!?... Е, а Батков кога ще продаваме?! :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Re: Ричард Еромоигбе

Мнениеот Делибаш » 19 сеп 2009 01:17

Веднага да го взимат! Че то на Рабех сам не му се порка в Студентски град, а Тиберканин явно не носи на пиене!... :twisted:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 19 сеп 2009 02:02

gonzofenka написа:Тъпо е да пускаш такива блъфове по медиите само за да ''си вдигнеш акциите'',както е тъпо и да продаваш четирима основни играчи 2 дни преди мача с ЦСКА. И мача с Лацио е на първи октомври.Така се обрича цялото първенство и участието в лига Европа тази година. :evil: :evil: :evil: :evil: Мислех( и вярвах)че за Гонзо мача с ЦСКА е по-различен от другите мачове. :( А ако е лъжа е някак глупаво да си вдигаме духа за дербито по този начин-чрез медиите.Прилича ми на неувереност,или на удобно оправдание след евентуални провали.''Ние продадохме четирима важни играчи и затова не станахме шампиони и се изложихме в Европа!!!!''Което е малко вероятно предвид факта,че трансферните прозорци са затворени,както знаем.Или пък буквално вдигане на акциите на клуба,ако Батков ги продава(дори част от тях).Някой преди мен беше споменал и това.А след мача с Виляреал се поуспокоих,защото очаквах разгром.Е имахме и късмет де.Абе простотия отвсякъде! :roll: Или понеже съм жена нямам право да коментирам?!!! :?

Глупости . Как ще нямаш право да коментираш ? Доста вярно и аргументирано мнение ;)
Делибаш написа:Урааа! Отървахме се!?... Е, а Батков кога ще продаваме?!

Има ли кой да го купи тоя :mrgreen:
Иначе , по темата . Аз също не вярвам ,това да е истина ! При затворен трансферен прозорец , при предстоящи мачове в Европа.А и името Рубин , да взима футболисти от Левски , си е чисто и просто смешно . Рубин може да изкупи ,ако иска най-качествените играчи в Русия , и ще се спре на футболисти на Левски . Не е сериозно. А ако Батков и Гонзо лъжат ,за да заблудят Цска , значи сериозно сме я закъсали :cry:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 сеп 2009 02:04

Левски излъга за пореден път , като с тия изцепки незнам какво целят!Щом ор рубин казаха, че няма интерес и не може се купуват играчи в момента явно е лъжа.Ако Батков е измислил е доста жалък!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 19 сеп 2009 02:08

POPCORN написа:Левски излъга за пореден път , като с тия изцепки незнам какво целят!Щом ор рубин казаха, че няма интерес и не може се купуват играчи в момента явно е лъжа.Ако Батков е измислил е доста жалък!

Недей да надценяваш Батков :lol: Как ще го измисли той това :mrgreen: Виж ,да провали един отбор е по неговата специалност :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 19 сеп 2009 02:10

moonlight написа:
POPCORN написа:Левски излъга за пореден път , като с тия изцепки незнам какво целят!Щом ор рубин казаха, че няма интерес и не може се купуват играчи в момента явно е лъжа.Ако Батков е измислил е доста жалък!

Недей да надценяваш Батков :lol: Как ще го измисли той това :mrgreen: Виж ,да провали един отбор е по неговата специалност :lol:

много е смешен ако така си мисли, че щ заблуди ЦСКА и Любо Пенев с тия тъпи глупости!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”