Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 12 яну 2025 19:56

Голям Аморим. Голям Алтай. Голям Хаверц

Удрииииии :D

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 12 яну 2025 19:57

Браво на отбора! Показа характер, въпреки съдията! Честита победа! GGMU :)

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 12 яну 2025 20:02

Уфф заклахме ги тези, въпреки съдията. Показахме много дух и борбеност.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 12 яну 2025 20:04

Верно защитно, ама 10 борки момчета спря насред Лондон триумвирата ФА-делфини- Микел Пюлис. Като паднахме преди месец от тия казах, че без статичните тия са средняци. Е показахме го. Евала-всеки от играчите си заслужава аплодисментите и Аморим. Разкри тва менте. Аморим поне показа, че на чужди стадиони може да ни направи трудни за биене.
Сега трябва със Саутхимптън да даде повече въздух в атака. За мен Амад трябва там да почне като халфбек а Гарначо си заслужи още един мач като титуляр.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 12 яну 2025 20:08

Пак теглим отбор от Висшата лига за 4ти кръг. Домакини на Лестър.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 12 яну 2025 22:34

От цялата работа за мен едно е сигурно - следващия мач е категорична издънка.
Иначе не можах да гледам мача, но от репортажа видях 4 положения общо, така че май не е бил най-интригуващия мач. Но важното е, че отстраняваме един от най-тегавите съперници и още един вариант за малко щастие в края на сезона.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 13 яну 2025 06:43

Сега гледам-следващите десет мача са домакинства на светците, Брайтън, Рейнджърс, Палас, Лестър и Ипсуич и гостувания на Фулъм, Стяуя, Евертън е Тотнъм. Както и да го гледаме Аморим и отбора имат комфортни два месеца пред себе си. От тая серия за мен цел минимум е седем победи, излизане от групата на рискови за изпадане и продължаване в купите. И вчера се видя, че тази нова схема е трудна за големите отбори като им гостуваме. Сега трябва да се види, че Аморим може да открие ключа към отварянето на защитите на малките отбори, а играчите да покажат, че и срещу тях имат мотивация да се раздават. Иска ми се да почне известна ротация пак и като вчера Колиер и още двама трима да получат шанс от юношите. Дано до края на януари да намерим нови отбори за Рашфорд, Ериксен и Касемиро.
Иска ми се и Гарначо да получи по-голям шанс-вчера беше отдясно където поради някаква причина е по-продуктивен и разнообразен. Зиркзее и той направи впечатление-след всичкия хейт момчето преглътна горчилката и е казал, че иска да се бори за мястото си. Вече не бяга и от единоборства. Втората половина на сезона трябва да му се даде шанс да покаже става или не става за първия състав.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 13 яну 2025 11:21

Хубави са ти анализите, личи си че разбираш от футбол
Но много избърза с крайната оценка за Аморим
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 13 яну 2025 11:27

С оценката за Аморим не съм избързал. Още преди месец писах, че Арсенал и Ливърпул ще ни бият но вероятно трудно. Това че сме взели равен( защото и да биеш на дузпи резултата си е равен реално) на двата отбора не е чак толкова учудващо. Колкото и смешно да звучи за него големите тестове тепърва идват и това са малките отбори. Ние вчера от игра създадохме гола на Бруно и един изстрел на Зиркзее. Продължавам да смятам, че с трима централни защитника-и то баш хора като Хари и Матайс дето един пас напред не могат да дадат читав, два бека и един дефанзивен халф няма да разпечатаме малките отбори. Дано ме опровергае. Той и Тен Хаг, след като Брентфорд и Брайтън го покръстиха, се затвори и би Пуул и Арсенал.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 яну 2025 13:00

Мина тежката програма Нюкасъл-Ливърпул-Арсенал. Сега да видим дали ще се започне здравото бачкане. Гледам класирането и трагедия :D
При Ван Гаал също имаше серия от добри мачове в дербитата, но дойдеше ли среща с бедняк и ни касираха с по 1-2 положения. Голяма мъка беше.

Върни се в “Манчестър Ю”