blueboss написа:А точно папагал да повдига темата - същия тоя Херо дойде при парите на Мустакатия и при първия проблем се изнесе с 200.... Това е доста мъжко.
И ти пишеш глупости по инерция.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
blueboss написа:А точно папагал да повдига темата - същия тоя Херо дойде при парите на Мустакатия и при първия проблем се изнесе с 200.... Това е доста мъжко.
diplomat написа:sin4ec написа:diplomat написа:sin4ec написа:Херо да млъква и да си гледа семейството, да не се разприказваме!
Че какво лошо е казал за Левски? Според мен изказванията му са много точни, а е ясно кой има повече мозък в главата и на кого може да се вярва из между Херо и Гонзо.
Херо е лайно. Точка.
Защото не иска да бъде треньор на Левски ли?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
baligo написа:Така че, Херо да си гледа живота
1982 написа:Херо си тръгна преди историята с КТБ, като не знам дори дали и 1 заплата е заработил.
BadBoy написа:Херо и Мъри си тръгнаха преди медиите да публикуват, че ръководството на КТБ е привикано на разпит в СДВР.
То те ако знаеха, Мъри щеше да си изтегли парите от там, а не да изгори с доста солидна сума.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
BadBoy написа:baligo написа:Така че, Херо да си гледа живота
Че Херо, какво друго прави?
Кой повдигна отново тази тема и защо?
baligo написа:Не! Защото във всеки удобен за него момент обяснява какъв левскар е, а на практика блокира работата на клуба половин година, за да каже накрая, че не работи с посредници, а иска сам да прави селекцията без да му се дири сметка. Всички знаем защо. А Гонзо много добре направи, че не отстъпи, щото ако Херо беше сбъркал селекцията и без класиране за ЕКТ, това щеше да е финансов колапс за Левски.
На това се надявахте, нали? Ма курец за вас. Гонзи че ви клати още. Тепърва се почва. Тръгнал е по пътя на Сирака. Треперете бедни душици.![]()
Така че, Херо да си гледа живота и да носи отговорността от размотаването на Левски и играта на иди ми, дойди ми, забавянето с новия треньор, спъването на селекцията и цялото спортно-техническо блокиране на отбора на народа.
ЕМИЛ написа:Херо ако бе мъжкар отдавна да е на върха на славата с Левски , но е мишле и за това сега е никакъв .
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino и 23 госта