Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Херо изригна срещу Гонзо

Мнениеот BadBoy » 10 фев 2015 00:28

blueboss написа:А точно папагал да повдига темата - същия тоя Херо дойде при парите на Мустакатия и при първия проблем се изнесе с 200.... Това е доста мъжко.

И ти пишеш глупости по инерция.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 10 фев 2015 00:30

diplomat написа:
sin4ec написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:Херо да млъква и да си гледа семейството, да не се разприказваме!

Че какво лошо е казал за Левски? Според мен изказванията му са много точни, а е ясно кой има повече мозък в главата и на кого може да се вярва из между Херо и Гонзо.

Херо е лайно. Точка.

Защото не иска да бъде треньор на Левски ли? :?

Не! Защото във всеки удобен за него момент обяснява какъв левскар е, а на практика блокира работата на клуба половин година, за да каже накрая, че не работи с посредници, а иска сам да прави селекцията без да му се дири сметка. Всички знаем защо. А Гонзо много добре направи, че не отстъпи, щото ако Херо беше сбъркал селекцията и без класиране за ЕКТ, това щеше да е финансов колапс за Левски.

На това се надявахте, нали? Ма курец за вас. Гонзи че ви клати още. Тепърва се почва. Тръгнал е по пътя на Сирака. Треперете бедни душици. :lol:

Така че, Херо да си гледа живота и да носи отговорността от размотаването на Левски и играта на иди ми, дойди ми, забавянето с новия треньор, спъването на селекцията и цялото спортно-техническо блокиране на отбора на народа.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 00:31

Херо си тръгна преди историята с КТБ, като не знам дори дали и 1 заплата е заработил.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 10 фев 2015 00:31

baligo написа:Така че, Херо да си гледа живота

Че Херо, какво друго прави?
Кой повдигна отново тази тема и защо?
1982 написа:Херо си тръгна преди историята с КТБ, като не знам дори дали и 1 заплата е заработил.

Херо и Мъри си тръгнаха преди медиите да публикуват, че ръководството на КТБ е привикано на разпит в СДВР.
То те ако знаеха, Мъри щеше да си изтегли парите от там, а не да изгори с доста солидна сума.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 фев 2015 00:42

BadBoy написа:Херо и Мъри си тръгнаха преди медиите да публикуват, че ръководството на КТБ е привикано на разпит в СДВР.
То те ако знаеха, Мъри щеше да си изтегли парите от там, а не да изгори с доста солидна сума.

А Херо въобще нямаше и да отива, той тамън дойде и си тръгна, пак казвам, не знам дали успя и 1 заплата барем да вземе.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 10 фев 2015 00:43

Кое му е страхливото на Херо? Че иска да носи отговорност за работата си и резултатите, а е ясно че с тези футболисти няма как да не се издъни. Да не е луд да си плюе на постигнатото и да дойде да губи и да се излага с ментета взети му от друг. Каза че ще дойде зимата, само че Гозно звъни и иска да идва веднага. Кой е страхливеца в случая и кой не си изпълнява дадената дума. Да спомена и дадената дума и обещанието към Мурсия и какво стана. Пълен лицемер и лъжец е така наречения Гонзо и колкото по-скоро всички все още заблудени го разберат толкова по добре за Левски. Всеки един ден в който той е на Герена е загубен ден за Левски!

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 10 фев 2015 00:43

BadBoy написа:
baligo написа:Така че, Херо да си гледа живота

Че Херо, какво друго прави?
Кой повдигна отново тази тема и защо?

Ако опиташ да четеш повече и по-малко да пишеш, ще откриеш страшни тайни в първия пост на Жонката.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 фев 2015 00:58

Херо винаги си е бил сребролюбец,откъде му създадоха този изкуствен имидж на човек с морал и достойнство незнам,а даже някои си мислят че бил и Левскар.Трябваше още в началото да откаже,както го направи и предните няколко пъти,а не уж да приеме предложението,да твърди наляво и надясно,че е дал "мъжката" си дума и после да се покрие като мишка и да се чуди каква плоска лъжа да измисли.Жив и здрав да е,разбира от футбол,спор няма,но като човек е прекалено малък за отбор като Левски,особено в моментното му състояние.Напълно вярвам на Гонзо и знам,че казва истината.А и по принцип не ме интересува мнението на феновете на другите отбори за целия този случай,но ми е много гадно като видя Левскар да напише -"Вярвам на Херо,Гонзо ми падна в очите" или нещо от сорта...много жалко,че има такива хорица.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 фев 2015 00:58

baligo написа:Не! Защото във всеки удобен за него момент обяснява какъв левскар е, а на практика блокира работата на клуба половин година, за да каже накрая, че не работи с посредници, а иска сам да прави селекцията без да му се дири сметка. Всички знаем защо. А Гонзо много добре направи, че не отстъпи, щото ако Херо беше сбъркал селекцията и без класиране за ЕКТ, това щеше да е финансов колапс за Левски.

На това се надявахте, нали? Ма курец за вас. Гонзи че ви клати още. Тепърва се почва. Тръгнал е по пътя на Сирака. Треперете бедни душици. :lol:

Така че, Херо да си гледа живота и да носи отговорността от размотаването на Левски и играта на иди ми, дойди ми, забавянето с новия треньор, спъването на селекцията и цялото спортно-техническо блокиране на отбора на народа.

Браво пич, показа си интелектуалното ниво, а от страшните ти закани не се разтреперих, направо се разревах. :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 10 фев 2015 00:59

ЕМИЛ написа:Херо ако бе мъжкар отдавна да е на върха на славата с Левски , но е мишле и за това сега е никакъв .

"На върха на славата" с "Левски" , няма как да бъдеш......

Върни се в “Левски”