Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот шивача » 03 авг 2012 17:52

stannn написа:Нищо конкретно не каза. Само това за Газпром, че искали уж отбор със сини екипи ама той им казал айде ЦСКА, че незнам си какво. Един вид те искат в Левски ама аз ги пращам в ЦСКА. Няма такава предизборна агитация просто. И ако беше друг журналист, а не Русев щеше сигурно да го пита Цървена звезда с какъв цвят екипи играят?

Ясно, остава ни да чакаме :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 авг 2012 17:55

Ние хубаво ще чакаме ама защо е тая простотия. Сега едни срокове има сигурно по 2 седмици преди да се разгледа жалбата. Първите 3 мача сме без нови и без отбор общо взето, а мачовете хич не са лесни, Литекс, Черноморец и Локо Пловдив и евентуално Миньор. Дано да има дупка в програмата и да не са 3-4 кръга през август.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2012 18:32

percival написа:Решение е меко казано скандално и се прави под натиск .
Като ще ни наказват да ни накажат да нямаме право да ги картотекираме изобщо до зимата ,а то какво ,само за първите 3 кръга !
Дори от обезскървен от вътре ЦСКА ги е страх ! В 17 ч се събраха в 17:10 вече беше публикувано решението ,е това ако не е преднамерено здраве му кажи !

След 31-и август май не можете да картотекирате, защото тогава е последният срок.Изключение правят само футболисти, чийто договор с друг клуб е изтекъл след 31-и август, и те са свободни агенти, или пък първенството им е приключило тогава.

Между другото, нали не мислите, че Черноморец ще се ограничи само с жалба до БФС, ако Апелативната комисия вземе друго решение :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 03 авг 2012 18:34

Кашчей в ЦСКА всичките нови са свободни агенти !!!
6-та от Локо Пд и Пакурар са свободни агенти не знам кои са другите 2-ма защото пише че са отказали 9 картотеки !!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 03 авг 2012 18:35

stannn написа:Ние хубаво ще чакаме ама защо е тая простотия. Сега едни срокове има сигурно по 2 седмици преди да се разгледа жалбата. Първите 3 мача сме без нови и без отбор общо взето, а мачовете хич не са лесни, Литекс, Черноморец и Локо Пловдив и евентуално Миньор. Дано да има дупка в програмата и да не са 3-4 кръга през август.

да ти кажа честно, боли ме оная работа, че ще изтървем този полусезон, ако за сметка на това, дойдат читави хора и клубът започне да функционира правилно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 03 авг 2012 18:48

Pichichi написа:Кашчей в ЦСКА всичките нови са свободни агенти !!!
6-та от Локо Пд и Пакурар са свободни агенти не знам кои са другите 2-ма защото пише че са отказали 9 картотеки !!!

Платини и Тангариня
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2012 19:06

Имам усещането, че не си прочел добре, или не си разбрал написаното правилно.Казах, че трансферният прозорец затваря на 31 август и всички придобити дотогава футболисти не би трябвало да получат картотека.Дори и тези, които вече имат, но са нови за отбора трябва да бъдат със спрени състезателни права (ако се спазват наредбите на ФИФА, естествено, но както трябва, а не по български).След 31-и август, дори и без забрана, картотека могат да получат играчи, чийто договор с настоящият им клуб е изтекъл след затварянето на прозореца и те са свободни агенти, но са станали такива след 31-и август, а не преди това.

Да не говорим, че за използване на нередовно картотекиран играч (Анисе), ЦСКА трябва да получи две служебни загуби срещу Мура, но там нека си го решават този въпрос заинтересованите страни.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2012 19:08

Кашчей написа:

Имам усещането, че не си прочел добре, или не си разбрал написаното правилно.Казах, че трансферният прозорец затваря на 31 август и всички придобити дотогава футболисти не би трябвало да получат картотека.Дори и тези, които вече имат, но са нови за отбора трябва да бъдат със спрени състезателни права (ако се спазват наредбите на ФИФА, естествено, но както трябва, а не по български).След 31-и август, дори и без забрана, картотека могат да получат играчи, чийто договор с настоящият им клуб е изтекъл след затварянето на прозореца и те са свободни агенти, но са станали такива след 31-и август, а не преди това.

Да не говорим, че за използване на нередовно картотекиран играч (Анисе), ЦСКА трябва да получи две служебни загуби срещу Мура, но там нека си го решават този въпрос заинтересованите страни.

Елементарно - разтрогват се всички договори, сключени преди 31 август, на 1 септември се сключват нови договори и всичко е ток и жици. :mrgreen:
И друго - все си мисля, че има кой да прецени дали Анисе е картотекиран нередовно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 авг 2012 19:22

vaskonti написа:
Кашчей написа:

Елементарно - разтрогват се всички договори, сключени преди 31 август, на 1 септември се сключват нови договори и всичко е ток и жици. :mrgreen:
И друго - все си мисля, че има кой да прецени дали Анисе е картотекиран нередовно.

Хахахахаха..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Просто нямам какво друго да кажа по болднатият текст.

Ти му казваш, че не могат да се правят трансфери (тоест да се подпише и договора) след 31-и август, ама он си знае своето :mrgreen:

Ток и жици, но High Voltage, което не е много за пипане с голи ръце 8-)

Да те светна за нещо, щото те харесвам като събеседник:Един трансфер се счита за сключен и приключен, когато И състезателят подпише договора си с новия си клуб.Обикновено клубовете предварително са се разбрали и подписали.Това означава, че най-късно до 24 часа в съответната държава, на 31 -и август, договорът трябва да е подписан И от футболиста.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2012 19:24

Това важи ли за свободните агенти? Нали ще са такива ако към 1 септември те нямат договор с нито един клуб?:)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “ЦСКА”