Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕМИЛ написа:А защо не две победи?Доста реално е според мен.
gedsby написа:Дано имаме малко късмет вече! Червените да не се отърват с малко,че цяла седмица ми говорят за най-голямата победа като резултат в дербито последните години(само това ги топли вече).Успех желая на Левски,дано всичко е наред
POPCORN написа:той се подсигуравя, ако виид, че мача няма тръгне добре за мустака му и на почивката ще каже паднете с 1 гол![]()
XARHTNA написа:Абе с т'ва постоянно заяждане направо ще ме убиете! В крайна сметка по-добре да си най-слабия сред силните отколкото най-силния сред слабите! В Шампионската лига паднахме от шампиона на Испания и носител на Шампионската лига, шампиона на Англия и Шампиона на Германия...не знам какво толкова изненадващо има, че загубхме и шестте мача! Който е бил на мач на любимия си отбор в Шампионската лига има право да говори, който не е бил да си мълчи! Всмисъл...на антифеновете на Левски им е много по-гадно, че Левски е бил в Лигата, отколкото на самите левскари, че са паднали с голова разлика 1-17, така че...
Съгласен колега, човека просто не разбира от футбол. Дълго е за спорене, но не разбриа- мое мнение. Жълтата подводници е кораво тимче, трябва ни чудо да ги "излупаме"FCH написа:И да го махне пак ще си остане същата противна помашка сволоч!
Аз предлагам по-добре да се маха от Левски с цялата клика подобни нему некадърници!
bultras4e написа:Ако Левски победи , аз ще тичам гол от Пловдив до София и ще си обръсна задника пред парламента...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта