Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Аз съм доволен ! Започва да си личи какво точно иска и как ще го постигне Рубен ! Харесва ми , че за тези два мача шанс получиха всички футболисти или почти всички !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Scholesy93
- Контакти:
Малко по-добре днес. В тая схема Бруно в центъра е по-добре-получава по-често топката и в желана от него зона. Маунт и Угарте за кандидати за играч на мача, иначе Хоулунд показа че получи ли шансове ще бележи. Главата си залагам, че в Спортинг миналия сезон нямаше да отстъпва на Гьокереш по голове. Смущаващо е по левия халфбек-Маласия такива центрирания пращеше, че чак Данчо Минев да му се присмее. А второто пасовете на Дало щяха да ни загубят мача.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вижда се ясно, че дупката в тази схема е левият халф-бек. Нито Дало, нито Шоу, камо ли Маласия ще могат да я покрият. Трябва да кажем , че абсолютният ни топ през този сезон е Мазрауи. Този е нечовек. Справя се еднакво добре и като централен защитник и като ляв и десен бек !
Зимата на всяка цена трябва да вземем нов за проблемната позиция, дори да е под наем. Обзалагам се, че Хойлунд ще бележи гол след гол при Рубен Аморим.
Зимата на всяка цена трябва да вземем нов за проблемната позиция, дори да е под наем. Обзалагам се, че Хойлунд ще бележи гол след гол при Рубен Аморим.
- Scholesy93
- Контакти:
Според мен след като Йоро се върне Мазрауи трябва да играе ляв халфбек. Дало тоя сезон се изреди да бърка в тая зона, Маласия никога не е имал офанзивните качества дори за ляв бек, Шоу вече е кюфте и предпочитам към изхода да върви.
Вчера Угарте също игра добре-пак отне доста топки и се вижда, че като се отпусне и може и пасове напред да пуска. С Майну ще са добра двойка. Пред тях засега Амад и Бруно трябва да са десетките, Гарначо вчера въпреки гола пак беше муха без глава. Рашфорд няма да го коментирам. А на Хоулунд тоя сезон сигурно пет паса му вкарахме в наказателното и вкара четири гола. И все пак Аморим е прав-с гръб към вратата трябва да се научи по-бързо да я отработва.
Тия не са нещо особено, ама последните месеци и от такива сме били надигравани. Вчера с Угарте, Бруно, Маунт, Хоулунд, Антъни и Маласия а и Гарначо се видя, че пресата може да върви и да държим играта в последната една трета. С балерини тип Раши и стари шлагери тип Касемиро и Ериксен правим някакви опити и с втория пас вече противника е пред наказателното поле и стреля фронтално. Тия тримата трябва да бъдат извадени от ротацията тотално.
Вчера Угарте също игра добре-пак отне доста топки и се вижда, че като се отпусне и може и пасове напред да пуска. С Майну ще са добра двойка. Пред тях засега Амад и Бруно трябва да са десетките, Гарначо вчера въпреки гола пак беше муха без глава. Рашфорд няма да го коментирам. А на Хоулунд тоя сезон сигурно пет паса му вкарахме в наказателното и вкара четири гола. И все пак Аморим е прав-с гръб към вратата трябва да се научи по-бързо да я отработва.
Тия не са нещо особено, ама последните месеци и от такива сме били надигравани. Вчера с Угарте, Бруно, Маунт, Хоулунд, Антъни и Маласия а и Гарначо се видя, че пресата може да върви и да държим играта в последната една трета. С балерини тип Раши и стари шлагери тип Касемиро и Ериксен правим някакви опити и с втория пас вече противника е пред наказателното поле и стреля фронтално. Тия тримата трябва да бъдат извадени от ротацията тотално.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Мазрауи се позиционира много точно и прави изключително чисти отнемания на топката, затова е в центъра на защитата в момента.
Ако сте забелязали крайните защитници от тримата централни са приоритетни бекове по рождение.
Тази схема е изключително интересна, в фаза атака преминава в 1-2-4-3 и създаваме огромно числедно предимство при изграждане на атаките. Когато сме се настанили да разиграваме дълбоко в полето на съперника, тримата отзад са в линия непосредствено на 25 метра от вратата на съперника и действат като "опорна" стена, която разпределя топката по флангове и центъра.
Рискова е тази игра, тъй като на контра ще ни хващат.
Това ще е посоката на развитие и трябва да се надгражда от мач на мач.
От сега нататък най-трудната задача ще е да познаем стартовите 11 :!: :lol:
Ако сте забелязали крайните защитници от тримата централни са приоритетни бекове по рождение.
Тази схема е изключително интересна, в фаза атака преминава в 1-2-4-3 и създаваме огромно числедно предимство при изграждане на атаките. Когато сме се настанили да разиграваме дълбоко в полето на съперника, тримата отзад са в линия непосредствено на 25 метра от вратата на съперника и действат като "опорна" стена, която разпределя топката по флангове и центъра.
Рискова е тази игра, тъй като на контра ще ни хващат.
Това ще е посоката на развитие и трябва да се надгражда от мач на мач.
От сега нататък най-трудната задача ще е да познаем стартовите 11 :!: :lol:
По купите може и да кретаме някак, но трябват точки и във Висшата лига за повече спокойствие на Аморим. Извъртя за 2 мача бая футболисти, още има такива, които да се върнат от контузии. Накрая с тия чифути ще намери нещо работещо. Надявам се да е така.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2021/klz1645857647g.jpg[/wrapimg][/center]
Това, което видях вчера беше престъпно поведение от страна на Гарначо, Рашфорд, Маласия и Далот. Онана и той е един неуверен такъв и просто няма осанката на стабилен вратар. Скоро гледах едно видео за Ван Дер Саар. Този тип беше брутално хладнокръвен и в очите на противниците изглеждаше 2 пъти по-голям от вратата.
Много ме притеснява начина по-който се защитаваме в момента. 2 мача подред противниците изпускат страхотни положения. Срещу Арсенал ми се струва, че е по-добре да не стигат до тези положения, че иначе ще ни вкарат 3 гола от съблекалнята още.
Много ме притеснява начина по-който се защитаваме в момента. 2 мача подред противниците изпускат страхотни положения. Срещу Арсенал ми се струва, че е по-добре да не стигат до тези положения, че иначе ще ни вкарат 3 гола от съблекалнята още.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Лузитанеца до тук върти яко състава и сигурно има карт бланш да не гони на всяка цена победи в мачовете (поне в началото), а да види кой става и кой не.
Не мисля, че Ериксен ще види скоро терен. Дано и Рашката го позакотвят, май и Зиркзее и той ще е пейка. Общо взето леките времена с разхождане на фланелката на някои футболисти приключиха.
Тези от вчера не са критерий за нищо, ще се види във ВЛ как сме много скоро.
Не мисля, че Ериксен ще види скоро терен. Дано и Рашката го позакотвят, май и Зиркзее и той ще е пейка. Общо взето леките времена с разхождане на фланелката на някои футболисти приключиха.
Тези от вчера не са критерий за нищо, ще се види във ВЛ как сме много скоро.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
Ван Нистелрой с блестящ дебют в Лестър.
Рашка капут, Буданов салют !
- redhooligan
- Контакти:
Днес очаквам да има много голове във мача и доста грешки. След срамното представяне срещу Бодьо Гмит, се надявам на по добра игра от дърветата на Юнайтед и дано да вземат трите точки!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!