Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MASTER_COOL » 28 ное 2024 23:56

Аз съм доволен ! Започва да си личи какво точно иска и как ще го постигне Рубен ! Харесва ми , че за тези два мача шанс получиха всички футболисти или почти всички !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 29 ное 2024 00:00

Малко по-добре днес. В тая схема Бруно в центъра е по-добре-получава по-често топката и в желана от него зона. Маунт и Угарте за кандидати за играч на мача, иначе Хоулунд показа че получи ли шансове ще бележи. Главата си залагам, че в Спортинг миналия сезон нямаше да отстъпва на Гьокереш по голове. Смущаващо е по левия халфбек-Маласия такива центрирания пращеше, че чак Данчо Минев да му се присмее. А второто пасовете на Дало щяха да ни загубят мача.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 ное 2024 00:36

Вижда се ясно, че дупката в тази схема е левият халф-бек. Нито Дало, нито Шоу, камо ли Маласия ще могат да я покрият. Трябва да кажем , че абсолютният ни топ през този сезон е Мазрауи. Този е нечовек. Справя се еднакво добре и като централен защитник и като ляв и десен бек !
Зимата на всяка цена трябва да вземем нов за проблемната позиция, дори да е под наем. Обзалагам се, че Хойлунд ще бележи гол след гол при Рубен Аморим.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 29 ное 2024 09:49

Според мен след като Йоро се върне Мазрауи трябва да играе ляв халфбек. Дало тоя сезон се изреди да бърка в тая зона, Маласия никога не е имал офанзивните качества дори за ляв бек, Шоу вече е кюфте и предпочитам към изхода да върви.
Вчера Угарте също игра добре-пак отне доста топки и се вижда, че като се отпусне и може и пасове напред да пуска. С Майну ще са добра двойка. Пред тях засега Амад и Бруно трябва да са десетките, Гарначо вчера въпреки гола пак беше муха без глава. Рашфорд няма да го коментирам. А на Хоулунд тоя сезон сигурно пет паса му вкарахме в наказателното и вкара четири гола. И все пак Аморим е прав-с гръб към вратата трябва да се научи по-бързо да я отработва.
Тия не са нещо особено, ама последните месеци и от такива сме били надигравани. Вчера с Угарте, Бруно, Маунт, Хоулунд, Антъни и Маласия а и Гарначо се видя, че пресата може да върви и да държим играта в последната една трета. С балерини тип Раши и стари шлагери тип Касемиро и Ериксен правим някакви опити и с втория пас вече противника е пред наказателното поле и стреля фронтално. Тия тримата трябва да бъдат извадени от ротацията тотално.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 29 ное 2024 10:29

Мазрауи се позиционира много точно и прави изключително чисти отнемания на топката, затова е в центъра на защитата в момента.
Ако сте забелязали крайните защитници от тримата централни са приоритетни бекове по рождение.
Тази схема е изключително интересна, в фаза атака преминава в 1-2-4-3 и създаваме огромно числедно предимство при изграждане на атаките. Когато сме се настанили да разиграваме дълбоко в полето на съперника, тримата отзад са в линия непосредствено на 25 метра от вратата на съперника и действат като "опорна" стена, която разпределя топката по флангове и центъра.
Рискова е тази игра, тъй като на контра ще ни хващат.
Това ще е посоката на развитие и трябва да се надгражда от мач на мач.
От сега нататък най-трудната задача ще е да познаем стартовите 11 :!: :lol:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 29 ное 2024 13:02

По купите може и да кретаме някак, но трябват точки и във Висшата лига за повече спокойствие на Аморим. Извъртя за 2 мача бая футболисти, още има такива, които да се върнат от контузии. Накрая с тия чифути ще намери нещо работещо. Надявам се да е така.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs-2021/klz1645857647g.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 29 ное 2024 13:38

Това, което видях вчера беше престъпно поведение от страна на Гарначо, Рашфорд, Маласия и Далот. Онана и той е един неуверен такъв и просто няма осанката на стабилен вратар. Скоро гледах едно видео за Ван Дер Саар. Този тип беше брутално хладнокръвен и в очите на противниците изглеждаше 2 пъти по-голям от вратата.

Много ме притеснява начина по-който се защитаваме в момента. 2 мача подред противниците изпускат страхотни положения. Срещу Арсенал ми се струва, че е по-добре да не стигат до тези положения, че иначе ще ни вкарат 3 гола от съблекалнята още.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 29 ное 2024 15:12

Лузитанеца до тук върти яко състава и сигурно има карт бланш да не гони на всяка цена победи в мачовете (поне в началото), а да види кой става и кой не.

Не мисля, че Ериксен ще види скоро терен. Дано и Рашката го позакотвят, май и Зиркзее и той ще е пейка. Общо взето леките времена с разхождане на фланелката на някои футболисти приключиха.

Тези от вчера не са критерий за нищо, ще се види във ВЛ как сме много скоро.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

ElCapitan_Puyol
Контакти:

Мнениеот ElCapitan_Puyol » 30 ное 2024 20:30

Ван Нистелрой с блестящ дебют в Лестър. Изображение
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 01 дек 2024 13:46

Днес очаквам да има много голове във мача и доста грешки. След срамното представяне срещу Бодьо Гмит, се надявам на по добра игра от дърветата на Юнайтед и дано да вземат трите точки!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “Манчестър Ю”