Има и друг момент. Кои са алтернативите на Рашфорд ? Хойлунд ( да кажем, че има някакъв талант но е крайно недостатъчно за номер 9 ), Зиркзее ( чудя се как се е сдобил с прфесионален статут)....Общо взето нямаме и най-малка класа в атака.
Според мен абсолютни приоритети за следващата селекция трябва да са, подреждам ги по важност :
- Ляв халф-бек
- Нападател
- Централен защитник
- Атакуващ халф/втори нападател
Абсолютна мечта би била : Дейвис, Гьокерес, Араухо, Нкунку ! Но както знаем мечтите са безплатни :lol:
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
-
Astronomer
- Контакти:
Това, че нямаш алтернатива за Рашфорд не означава, че трябва да го пускаш. Защото Рашко не само заема място на момче от школата и/или Хойлунд, ами дори и вреди на терена. Осира атаки, меша се, пропуска положения. А може някой от школата да се представи по-добре! И да, нека вземем друг нападател за алтернатива на Хойлунд.
Но каквото и да е, Рашфорд просто ПРЕЧИ! Има играчи, които са просто незабележими на терена и играещ с 10 човека срещу 11 на противника. Но има и играчи, които ПРЕЧАТ на терена и играеш с 10 човека срещу 12 на противника. Е, Рашфорд е от вторите! Дори Антони е по-добре от него! Може и да е неможач, ама поне търчи, раздава се, пробва се! Па да го пробва на върха на атаката! Кой знае, може там да му е по-добре!?
Така че да, показното ще е Рашфорд! Титуляр или резерва! Ако е титуляр, Аморим е обречен. След 2 сезона пак ще започнем да говорим за нов треньор!
Но каквото и да е, Рашфорд просто ПРЕЧИ! Има играчи, които са просто незабележими на терена и играещ с 10 човека срещу 11 на противника. Но има и играчи, които ПРЕЧАТ на терена и играеш с 10 човека срещу 12 на противника. Е, Рашфорд е от вторите! Дори Антони е по-добре от него! Може и да е неможач, ама поне търчи, раздава се, пробва се! Па да го пробва на върха на атаката! Кой знае, може там да му е по-добре!?
Така че да, показното ще е Рашфорд! Титуляр или резерва! Ако е титуляр, Аморим е обречен. След 2 сезона пак ще започнем да говорим за нов треньор!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Вероятен състав за довечера 22:00 ч.
ЛЕ - Бодьо/Глимт :
-----------------------Онана------------------------
-------Мазрауи---Де Лихт-----Мартинез-------
-Амад-----Мейно-----------Угарте---------Шоу-
-------Бруно-------------------------Маунт--------
----------------------Хойлунд-----------------------
Доста по-балансирано отколкото с/у Ипсиуч !
Прогноза :
Първа победа под ръководството на Аморим
ЛЕ - Бодьо/Глимт :
-----------------------Онана------------------------
-------Мазрауи---Де Лихт-----Мартинез-------
-Амад-----Мейно-----------Угарте---------Шоу-
-------Бруно-------------------------Маунт--------
----------------------Хойлунд-----------------------
Доста по-балансирано отколкото с/у Ипсиуч !
Прогноза :
Първа победа под ръководството на Аморим
Според мен Дало и Мазрсуи ще са бейовете. Напред очаквам Бруно и Маунт, заедно с Хойлумд. Защитници - Евънс, Де Лихт и Шоу
- MASTER_COOL
- Контакти:
Интересно
Маласия и Антъни по фланговете
Бруно с Угарте
Отпред Гарначо, Маунт и Хойлунд !
Маласия и Антъни по фланговете
Бруно с Угарте
Отпред Гарначо, Маунт и Хойлунд !
- Scholesy93
- Контакти:
Хубав стартов състав. Пенсиите от миналия мач и мързеливия Маркъс ще скипнат. Анто като халф бек ще е интересен, нямам големи надежди но поне нещо ново ще опитаме с него. Стискам палци на Мейсън и Маласия на покажат след контузията качествено завръщане.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Харесва ми, че има ротации. Уважавам треньорите, които имат смелостта да ги правят
Дали Рашката щеше да пресира така вратарят им... Скептичен съм:) GGMU
Да не се окаже, че тен Хаг е извличал макса от нашите умреляци - тоест 11-то място във ВЛ и максимум равенства в ЛЕ. :D Маласия много слаб, трудно ще стане тая схема без качествени уинг бекове...
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
- Scholesy93
- Контакти:
Тоя мач ми харесва повече от миналия. Антъни може и да живее като халф бек, вижда се че поне днес се тича яко с Хоулунд, Маунт и Угарте в центъра. Мазрауи малко ми се губи като централен защитник, а Маласия и Де Лихт са скандални. Хайде-тайрел се връща от двугодишна контузия и играе извън позиция. Ама холандския главун е тоталщета-плачевни пасове, бавни реакции и кво ли още не. Изнесохме се да пресираме и тоя умря. Втория гол Маласия изостана, ама тоя едни десет метра ги скъсява 30 секунди сиг. Нормален защитник щеше да го блокира тоя шут при тая преднина откъм метри.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.