Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
to6kata1912

Re: Празник за Пловдив Ботев-Левски

Мнениеот to6kata1912 » 14 мар 2009 09:19

Оная дебела свиня пак ще обърка работите!!! идвайте, чакаме ви :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 14 мар 2009 09:20

аз съм болен левскар,но винаги намирам сили да призная,когато сме по слаби,а днес ми се иска да сме по силните и не защото мразя ботев,а защото не обичам да гледам когато ЛЕВСКИ губи,а това за стадионите в БГ ТАКАВА ДЪРЖАВА ТАКИВА СТАДИОНИ.УСПЕХ НА ЛЕВСКИ.
Левски завинаги в моето сърце.

blue bear

Re: Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална

Мнениеот blue bear » 14 мар 2009 09:23

Ами не знам! Ама не ми се врьзва такова изказване! С тези букмейкьри знае ли човек! Гледай какво стана вчера с мнооого силния Пирин дето сритаха Цска? Писна ми от тая помия!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 14 мар 2009 09:24

demy26 написа:
rocknrola написа:След един час тръгваме,заливаме Пловдив в синьо ,вкарваме два гола на канарчетата и им подписваме билета за Б-група.

След час тръгвате за Пловдив, падате с 1:0, въпреки, че съдията по всякакъв начин пречи на Ботев да играят и си тръгвате тихо. :)

Да,не би било зле. :idea:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 14 мар 2009 09:33

blue bear написа:Харесва ми ,когато всеки подкрепя любимия си отбор в рамките на добрия тон! Уважение трябва да има,пьк нека по-добрия победи! Искрено се надявам,че пловдивските пичове няма да решат точно днес да нахлуват и опорочат мача! Пловдив заслужава този мач! Иска ми се Левски да победи,но ако не стане,ще чиститя на Ботев и ще продьлжим напред! Уважавам Ботев,като един от малкото истински отбори с чисто и свято име! Феьрплей завинаги!

Е така и аз разбирам нещата,и дано повечето фенове да го разберат,тогава и стадионите ще са по- пълни.Днес нека бъде един празник на футбола,и да победи по добрия!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Re: Специалния???

Мнениеот kronos » 14 мар 2009 09:34

blue bear написа:Не одобрявам начина по който Кокьла ги е отрязал,но го разбирам! И вижте определенията на "синия Вальо" : арогантен и специален бил Велев! А журналистите са невинни агьнца! Не харесвам Кокьла,но си е прав в този случай! Искам да видя и Любо как ще ги носи и разцьква като го настьпят! :lol:

АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ :!: :!: :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

loko_1926
Контакти:

Мнениеот loko_1926 » 14 мар 2009 09:35

Пичове,пишете си каквото искате,само не спекулирайте с името на Пловдив.Днешният мач не е никакъв празник на Пловдив и няма как да бъде.Oтминаха времената,когато футболът беше едва ли не единственото забавление и мач между Ботев и Левски събираше 30-40 хиляди зрители,включително и привърженици на Локомотив.При това състояние на държавата,полицията,спортните бази и т.н.,този мач си остава интересен само за привържениците на двата отбора.
На мен,като фен на Локо(ПД),въобще не ми пука за този мач.Освен всичко останало днес е и работен ден.Уверявам ви,че поне 90% от хората в Пловдив въобще не знаят за този мач.
Така,че по-кротко с гръмките заглавия!

Потребителски аватар
to6kata1912

Мнениеот to6kata1912 » 14 мар 2009 09:38

Много интересно. Фен на Локомотив пише 1926? После се надява, че след като миналата седмица събраха едва 2000 днеска ние ще сме по - малко - ами искам да ти кажа че само на Ти ще сме повече от 2000! И си искал да кажеш 10%, че не знаят, защото в Столипиново няма как да разберат
ХРИСТОЛОФФ ВЪН ОТ БОТЕВ!!!!!!

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Re: Ж.МИЛАНОВ-загуба от ботев няма да е фатална

Мнениеот athom » 14 мар 2009 09:38

Е от доказан сопол като Жиката кво да очакваш? Чак капитан го бяха сложили...още не ми го побира акъла.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

kalo
Контакти:

Re: Специалния???

Мнениеот kalo » 14 мар 2009 09:44

Кокала става за всичко друго,но не и за треньор на Левски!!! Казвам го за N-ти път!!! :twisted:

Върни се в “Архив”