Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Black&White1926
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Няма да го уволнят защото не искат да му плащат кинтите 8-) Явно се надяват сам да си подаде оставката наглия :) Тотални шматки излезнаха и тия трябваше една година да му дадат само. И им сложи условие още две и тези клекнаха и сега в киреча :oops:
Офтопик:
Офтопик:
- MASTER_COOL
- Контакти:
Сигурно има клауза в новия договр : без неустойка в чемпиъншип :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Важното е да излезеш с чест !
- Furious_Monk
- Контакти:
Положително от ситуацията е, че болката закалява силния и изхвърля слабия.Опитът ми е в друга посока, но има нещо общо... майка ми бе като съра... поемаше всичко и закриляше това което обича... след като вече я няма осъзнах какво е правила за мен, но нея вече я няма, трябва сам да поемам тази болка...Съра вече го няма, вероятно е просто време да станете от мамини синчета в мъже.Може да споделяьш болката, но колкото и да те боли, не може да се откажеш от нея ,просто пишката не ти позволява да е по-лесно.... а след нея, често идва и радостта не е винаги, но е доста често посещаем гост, особено във футбола.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Новата ти доставка "витамини" е отново некачествена партида.
- Furious_Monk
- Контакти:
Вероятно, но пък няма възможност да я върнеш обратно... вземай и спестявай...може да съм казал грешни неща, но ако проявиш милост и ми кажеш какви са били... може би, евентуално, бих станал по-добър човек.
Имаш тази сила в ръцете си , какво ще направиш с нея?
Вероятно те е страх от края, защото гледаш нещата по ти ви то... но когато си там, от значение са само приятелите и общата любов... това е разликата между ти ви феновете и тези, които са на стадиона...едните плачат заедно, другите чрез плача си се опитват да удавят всички около тях.
Само да добавя, така и така съм се разписал във вашата тема, имам подозрения, че Тухел ще е по-голям провал от Тен Хааг. Тук не става дума за тактика, а за подход...много е вероятно Анчелоти да е най-добрият вариант.
Имаш тази сила в ръцете си , какво ще направиш с нея?
Вероятно те е страх от края, защото гледаш нещата по ти ви то... но когато си там, от значение са само приятелите и общата любов... това е разликата между ти ви феновете и тези, които са на стадиона...едните плачат заедно, другите чрез плача си се опитват да удавят всички около тях.
Само да добавя, така и така съм се разписал във вашата тема, имам подозрения, че Тухел ще е по-голям провал от Тен Хааг. Тук не става дума за тактика, а за подход...много е вероятно Анчелоти да е най-добрият вариант.
Анчелоти.
Анчелоти.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Поздравления за последният абзац. Най-накрая прочетох нещо смислено и истинско. Тухел е спорен и за мен, а за съжаление Анчелоти приключва след Реал. Най-великият е
- Furious_Monk
- Контакти:
Човек не ме интересува да търся твоето одобрение... просто ми кажи къде греша, какво те дразни, какво провокира твоя гняв...прочетох гняв в твоето мнение... за съжаление съм се родил по този начин и по този начин са ме обучили , винаги ще съм арогантен и това не мога да променя...но ако кажа нещо грешно, поне ми кажи къде греша, не искам да ви спамя темата, но егото не ми позволява и просто така да я напусна...
Анчелоти.
Анчелоти.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не те познавам и нямам нищо против теб. Явно това ти е стила и възпитанието. Не мисля да ти се обяснявам в нашата тема. Бъди жив и здрав, ако това е собственото ти Аз - значи заслужаваш уважение
- Furious_Monk
- Контакти:
Няма какво друго да ти кажа, не искам да ви спамя темата...
След 3-4 годни пак ще правите значими са класирането дербита с Ливърпул, ако искаш ми повярвай, ако не искаш... недей. В началото е болката, след това е волята, а историята е част от нея.
Сега се замислих, вероятно се обиждаш заради историята преди съра... но това е поколението за което пишеш историята... да помнят последните години, за да създават бъдещи такива, естествено е, човешко е и напълно разбираемо да не обичаш историята, твърде много четене, при условие че можеш да правиш толкова много други забавни неща...съра просто ви остави силна следа, която да се следва.
След 3-4 годни пак ще правите значими са класирането дербита с Ливърпул, ако искаш ми повярвай, ако не искаш... недей. В началото е болката, след това е волята, а историята е част от нея.
Сега се замислих, вероятно се обиждаш заради историята преди съра... но това е поколението за което пишеш историята... да помнят последните години, за да създават бъдещи такива, естествено е, човешко е и напълно разбираемо да не обичаш историята, твърде много четене, при условие че можеш да правиш толкова много други забавни неща...съра просто ви остави силна следа, която да се следва.
Анчелоти.
Анчелоти.
След 3-4 години може да правим люти дербита с пияниците от долните дивизии.
Трябваше арабелите да купят клуба и да се работи професионално и гонят резултати.
Ако Реал завърши на 8мо място, всички играчи ще бъдат обесени на Бернабеу. В Юнайтед се счита за чутовен успех.
Трябваше арабелите да купят клуба и да се работи професионално и гонят резултати.
Ако Реал завърши на 8мо място, всички играчи ще бъдат обесени на Бернабеу. В Юнайтед се счита за чутовен успех.