Мнениеот Scholesy93 » 04 окт 2024 09:32
Ами ние сме си за смях. На терена ме разграден двор, а треньор ни е Kanye Ten Hag: пресконференциите му с правилния бийт са като раппесен на самозабравил се артист: I have two cups so you mother**ckers can shut the ell up... Де Лихт просто е дупката от тазгодишния трансферен пазар: като играем срещу отбор като Ливърпул темпото му е прекалено бързо, вчера Порто ни натикаха в наказателното и физиката на Саму му дойде в повече. Май пак ни е нужен мач с Барнзли, за да напомпаме с хелий самочувтвието.
Лича и Матайс са трагедия а той не ги бара откъм титулярни места, Ериксен пак на разходка го извеждаме чат пат, капитана тотално са му изгърмяли бушоните. От началото на сезона Хари Амас няма една минута на терена а нямаме ляв бек, играта не върви а същевременно Хоулунд и Зиркзее и те нямат една минута заедно. Ей така, да опитаме нещо ново дето се вика. То и ман вече тая Южна Порта почва да ме блазни.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.