Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Мнениеот MuFc1878 » 04 окт 2024 09:13

MASTER_COOL написа:Трябва Вила да свърши всичко. 6:0

Ебенинг: 7 е добро число :lol:

Аз вярвам на него. Ще свърши работа.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 окт 2024 09:32

Ами ние сме си за смях. На терена ме разграден двор, а треньор ни е Kanye Ten Hag: пресконференциите му с правилния бийт са като раппесен на самозабравил се артист: I have two cups so you mother**ckers can shut the ell up... Де Лихт просто е дупката от тазгодишния трансферен пазар: като играем срещу отбор като Ливърпул темпото му е прекалено бързо, вчера Порто ни натикаха в наказателното и физиката на Саму му дойде в повече. Май пак ни е нужен мач с Барнзли, за да напомпаме с хелий самочувтвието.
Лича и Матайс са трагедия а той не ги бара откъм титулярни места, Ериксен пак на разходка го извеждаме чат пат, капитана тотално са му изгърмяли бушоните. От началото на сезона Хари Амас няма една минута на терена а нямаме ляв бек, играта не върви а същевременно Хоулунд и Зиркзее и те нямат една минута заедно. Ей така, да опитаме нещо ново дето се вика. То и ман вече тая Южна Порта почва да ме блазни.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 04 окт 2024 10:42

След снощният мач плешака трябва да си ходи.....каква е тази мъка. Разни познати и приятели си се гаврят и бъзикат, с какво съм го заслужил...гледам МЮ още от времената на Робо.

Де Лихт го направиха смешен, Лича не знае къде , а о capitao е скандален, с бръмната глава или вече не му се играе и го прави нарочно.

Чета, че ни гласят Тухел, пак ще е по-добре от този, но то и Вили Вуц ще е по-добре. Спирам да ги гледам до НГ.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Astronomer
Контакти:

Мнениеот Astronomer » 04 окт 2024 12:15

Въпросът е: дали дори и да паднем от Вила, ще махнат ЕТХ!?

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 04 окт 2024 12:58

При загуба тотално се преебава топ 4, а с двата равни е напът да прецака и Лига Европа. Освен ако не му се падне пак отбор от 4-та дивизия за Карабао да вкара 10 гола, и там ще замине. А сме едва началото на октомври и окендза всички турнири. Трябваше да е заминал още след погрома от докерите.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2024 14:13

Кредита на доверие към Инеос също е тръгнал да се изчерпва. Уж стратегии, уж специалисти, анализи ! НИЩО ! Едно голямо НИЩО към този момент. Заплатките да вървят :!:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 04 окт 2024 18:14

ЕКСКЛУЗИВНО: Сър Джим Ратклиф коментира бъдещето на Ерик тен Хаг и дали може да бъде уволнен:

“Не искам да отговарям по този въпрос. Харесвам Ерик, той е много добър треньор, но в крайна сметка това не зависи от мен…”

“Ръководството трябва да реши, това е тяхно решение, след като се присъединиха към клуба през юни, така че всичко е още много ново.”

“Сега те трябва да направят равносметка… да вземат някои разумни решения”, сподели BBC.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 04 окт 2024 19:38

Звучи ми като : SACK !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 04 окт 2024 19:42

И на мен, но да видим... Понеделника ще е ришаващ си мисля!

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 04 окт 2024 20:09

MAJOR BREAKING:

As of right NOW, Dan Ashworth and Omar Berrada don’t want to sack Erik ten Hag, reports [@Muppetiers]

Fuck!

Върни се в “Манчестър Ю”