Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

eddie
Контакти:

Re: Кога ще ги стигнем американците?!?

Мнениеот eddie » 31 юли 2016 10:51

UNKLE_BREEZE написа:И още нещо - трябва да правим разлика между американските ГМО продукти, които са строго контролирани от най-напредналата в света наука, и руските, които заради изостаналостта на страната са си жива отрова отвсякъде. Дори имам подозрения, че и енергоносителите им са ГМО! Затова не е зле като да се откажем като украинците от руските газ и петрол и да си внасяме такива от други по-безопасни места. Дано следващият ни президент действа здраво в тази посока!

В Русия са забранени ГМО продуктите, стига си дрънкал глупости..
http://bultimes.com/rusiya-vavezhda-pal ... -sastavki/

UNKLE_BREEZE

Мнениеот UNKLE_BREEZE » 31 юли 2016 10:54

eddie написа:
UNKLE_BREEZE написа:И още нещо - трябва да правим разлика между американските ГМО продукти, които са строго контролирани от най-напредналата в света наука, и руските, които заради изостаналостта на страната са си жива отрова отвсякъде. Дори имам подозрения, че и енергоносителите им са ГМО! Затова не е зле като да се откажем като украинците от руските газ и петрол и да си внасяме такива от други по-безопасни места. Дано следващият ни президент действа здраво в тази посока!

И ти им се връзваш на комунистическите финтове? На тези мичуринци, които някога искаха да отглеждат банани като тикви в Сибир? Та те внасят абсолютно всичко, до което успеят да се доберат през ембаргото!

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Мнениеот Esi » 31 юли 2016 11:02

Долно уйно написа:Защо пък трябва да стигаме американците? - аз искам да стигнем японците, примерно.

И аз, ама има некви дето искат да стигат рашките :shock:
:lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 31 юли 2016 11:05

На нас точно пък последния проблем ни е ГМО-то. Ние изобщо нямаме земеделие, ти си седнал да се притесняваш за ГМО. Пък точно американците ми дреме на... какво им пише на етикетите. Скоро не мисля да пазарувам от хамерикански Кауфланд така, че да си лепят каквото искат за етикети.

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 31 юли 2016 11:07

UNKLE_BREEZE написа:
eddie написа:

И ти им се връзваш на комунистическите финтове? На тези мичуринци, които някога искаха да отглеждат банани като тикви в Сибир? Та те внасят абсолютно всичко, до което успеят да се доберат през ембаргото!

".. През миналата година руският износ на селскостопанска продукция е бил за почти 20 млрд. долара, което е с една четвърт повече от приходите от продажба на оръжия или една трета от доходите от износ на газ.."

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 юли 2016 11:29

:lol: :lol: :lol: ....мааани бегай! - защо бе, чиче, защо създаде, допусна създаването на ГМО продукти, та днес да ги контролираш??? - нещо бягаш от този...демократичен въпрос! ;) :lol:
И кое е отровното на руските продукти, след като там земеделието е все още - СЛАВА БОГУ! - на нашето ниво и като така, можеш да ядеш и екологично чисти продукти???
Ей, чиче, аз съм Инженер-агроном, Растителна защита, с тясна специализация - Селекция (генетика ;) ) на селскостопанските култури. Та на мен ли ще ми разправяш за ГМО-тата?....я се спри с глупостите! :lol:
А си имам и селски вилен имот и...мога да те нахраня с "отровни екологични продукти", без капчица ГМО и химия, но...подозирам че може да умреш от тях, именно защото няма химия и генно инженерство ;) :lol:
бегай бе! - що пишете такива смешни теми?....толкова ли им е акъла на вашите работодатели?....ми необразована работа!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 31 юли 2016 11:32

Бе гони си човека бройката теми и пропагандата, а ти въпроси му задаваш.
Не виждаш ли, че е на надница..

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 31 юли 2016 11:36

UNKLE_BREEZE написа:
Adrian Monk написа:
Долно уйно написа:Защо пък трябва да стигаме американците? - аз искам да стигнем японците, примерно.

+1 :) Ето малко данни за средната продължителност на живота (един от основните елементи на жизнения стандарт) по страни (в години):
1. Япония – 83,6
...
36. САЩ – 78,9
...
90. България – 73,5
...
129. Русия – 68,0
...
191. Сиера Леоне - 45,6

http://gtmarket.ru/ratings/life-expecta ... index-info

+111
Трябва да се поощрява отварянето на американски и японски ресторанти у нас, както и да се въведе пълна забрана за водката. От това продължителността на живота у нас само ще скочи!

:lol: :lol: :lol: :lol: ....до сега, не съм стъпил в Макдоналдс, Донкин донътс и няма и да стъпя!!!
А ти,чиче, ако искаш да заприличаш на оня бик, че и да живееш не повече от 60 години, стъпвай там, всеки ден!!!
Апропо - и в Лидъл не съм стъпвал, където пък се продават най-скапаните боклуци на Европа!!!
НО, чиче, да не се окаже, че и ти така, но пък, препоръчваш на другите?..."нищо лично . просто бизнес!", а? ;)...
Е, аз ти препоръчвам да си купиш зеленчуци от мен, примерно...домати по 20 долара килото! - навит? - чиста американска цена бе, чиче! :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 31 юли 2016 11:52

САЩ е най-голямото ГМО.

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 31 юли 2016 12:41

може да се припознаете в тях :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Върни се в “Свободна зона”