POPCORN написа:може да не разбира много от футбол, ама поне подкрепя българското, и поне обича отбора си и знае какво е обич.а ти манчестър не си ги виждал и на картинка или дори и да си ги виждал си ги виждал 2 пъти.и руни като вкара гол и получаваш оргазъм, което е повече от смешно.ти като си фен на манчестър какво повече от него ли разбираш?

Ей, ама като почнете с това "българското", сте ми най-забавни. Защо пък трябва да подкрепям българското в този случай? Ти защо си купуваш японска плазмичка, а не телевизор Велико Търново? Защо караш западен автомобил, а не Булгар Рено (или там както се наричаше)? Защо ползваш мобилен телефон, а не онези с шайбата, дето са правени в България? Момче, не те знам на колко си години, но явно не си много в час с нещата. Няма нищо лошо в това да харесваш нещо чуждо, когато е ПО-ДОБРО от нашето. Конкуренцията е нещо здравословно и колкото да не ти се вярва, именно тя беше в основата на най-големите успехи на отбора, на който симпатизираш ти. Успехи, които може би си виждал само на запис, понеже не си бил роден тогава. Когато ЦСКА биеше западните отбори, българското първенство беше конкурентно и силно. Същото важи и за Левски, и за Локото, и за Славия и т.н. Аз НЕ съм фен на Ман Юнайтед, не знам защо си останал с такова впечатление. Но действително съм ходил по мачове в Англия и искам да ти кажа, че нещата са толкова различни от циганията и простотията, с която ти си свикнал, че просто не можеш да си представиш. Аз не виждам никаква пречка в това човек да обича повече чужд отбор, отколкото някой български. Да сме патриоти е едно, да харесваме отделен чужд продукт - съвсем друго. Футболът Е продукт. Защо трябва да съм бил на 1000 мача на Миньор? Да не би на стадиона в Перник да се влиза след тест по футболознание? По нашите стадиони можеш да видиш всичко друго, но НЕ и футбол. Да, със сигурност перничанинът знае повече ругатни от мен. Само едно не ми е ясно - защо е тази злоба срещу онези, които предпочитат да гледат чужд футбол? Ми ходете си по стадионите-руйни и си гледайте постната бг продукция.