[offtopic]Радвам се,че останах сред последните 5-ма !Дори не съм си и помислял,че ще стигна толко надалеч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
dan71 написа:Трима сме за Миньор този кръг. Ако ни издънят - играта отива на приключване. Иначе наистина поздравления за играта - много добре измислена!
Blue_Girl написа:dan71 написа:Трима сме за Миньор този кръг. Ако ни издънят - играта отива на приключване. Иначе наистина поздравления за играта - много добре измислена!
Не е лошо и за другите първенства да си направим такава игра.
Udoji90 написа:Blue_Girl написа:dan71 написа:Трима сме за Миньор този кръг. Ако ни издънят - играта отива на приключване. Иначе наистина поздравления за играта - много добре измислена!
Не е лошо и за другите първенства да си направим такава игра.
Аз пък викам да направим такава игра (с по-тежки правила) още в рамките на този сезон, АКО последният оцелял стане ясен няколко кръга преди края.
Blue_Girl написа:Udoji90 написа:Аз пък викам да направим такава игра (с по-тежки правила) още в рамките на този сезон, АКО последният оцелял стане ясен няколко кръга преди края.
Под тежки правила, какво имаш предвид?
Udoji90 написа:Blue_Girl написа:Udoji90 написа:Аз пък викам да направим такава игра (с по-тежки правила) още в рамките на този сезон, АКО последният оцелял стане ясен няколко кръга преди края.
Под тежки правила, какво имаш предвид?
Имам предвид да се оцелява по-трудно. Засега няма да споделям каква ми е идеята. Ако се стигне дотам, че победителят в настоящата игра стане ясен преди края на сезона и се чудим какво да измислим за оставащите кръгове от А група, ще кажа точно за какво говоря.
Тодор Крахтов написа:Честито оцеляване на всички играчи.Показахме че сме класа
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 17 госта