sostenere написа:Българите сме много зле, убеждавам се всеки изминат ден, час, минута... Нищо особено не е като някой напише, че защитата на Черноморец определено се държеше по изключително странен начин, същото се отнася и за защитата на Левски, в този мач миналата седмица Гаджев и Йовов изиграха основна роля, а от мястото от сектор В, където гледах мача ми беше много интересно какво точно си говореше Гаджев и с успокоителни жестове им показваше на играчите на ЦСКА след автогола им, при който в тях остана съмнение, че топката не е преминала голлинията... вместо да бърза към центъра като Гарра той ги успокоява...
ПС Аз също не вярвах допреди няколко години, че не може да се нагласи мач Левски-ЦСКА, но след като дори контролата ни с Естония се разигра такъв театър просто всичко е излишно .
Замисляте ли се защо шефовете на клубовете слагат такива цени на билетите ? Мислите ли, че го правят да печелят някакви 20 хил лева повече ? Не, просто за тях е по-добре по-малко хора да са на стадиона, защото е по-лесно да излъжеш една шепа хора, отколкото пълен стадион...
Земи млъкни и се скрий най-добре, че изговори една камара глупости.Само за едно си прав, че наистина сме много зле.Зле сме заради ей такива екземпляри като тебе, които като имат проблем го търсят навсякаде другаде, но само не и при тях.Зле сме защото всеки гледа в чуждата паница и само злобее и завижда на успеха на другия.Ама кво да ти обяснявам като знам, че трудно ще вникнеш в това, което ти казвам.Как пък точно някой от синия лагер се намери да го каже това ми е много интересно

.Ако беше фен на някой друг отбор можеше и да ти повярвам.